تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 196 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه hesamjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

avira premium security suit
    قدرت تشخیص این انتی ویروس رو دست نداره یعنی کسپر و نود و ..در برابر آویرا قدرت پایین تری دارند

سرعت خوبی داره و مثل کسپر سنگین نیست

آپدیتها رو میتونی براحتی جابجا کنی البته به روش خاصی که ساده هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و یا میتونی آپدیتها رو از خود سایت دانلود کنی
    -------------
    منم با بیت دفندر خیلی حال میکنم تو این نسخه 2009 هم امکانات جالبی داره...ولی امکان آپدیت دستی رو حذف کرده متاسفانه!!
    ولی از لحاظ قدرت شناسایی آویرا موفق تر از بیت دفندر هست
    حتما نصبش کن

اگه نصب کردیش از لینک زیر میتونی کلید سه ماه رایگان بگیری:
    کد:

2. این کاربر از hesamjm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام دوستان.امیدوارم حالتون خوب باشه.
    یه سوال دارم که نمیدونم جای خوبی اونو مطرح کردم یا نه ولی خواهش میکنم که اولا به اون جواب بدید و بعد هم بهم بگید کجا باید چنین سوالاتی رو مطرح کرد.
    من مدت زیادی است که به دنبال یه آنتی ویروس مطمئنم و با پرس و جوهای فراوان و پیشنهادات مختلفی که بهم شد به این نتیجه رسیدم که 4 آنتی ویروس زیر بیشترین توانایی و کاربرد و محبوبیت رو دارند:
    1-kaspersky internet security
    2-bitdefender total security
    3-eset smart security
    4-avira premium security
    با زحمت زیاد تونستم آخرین نسخه از محصولات بالا رو داونلود کنم(آخه من اینترنت دایل آپ دارم و مجبور بودم از کافی نت داونود کنم)و حالا آخرین نسخه اونها رو دارم.میخواستم بدونم به نظر شما کدوم یکی از اونها رو میتونم به عنوان یه آنتی ویروس مطمئن انتخاب کنم؟
    البته من خودم kaspersky رو به خاطر یه سری مزیتهاش انتخاب کردم که متاسفانه نا امیدم کرد.همین چند روز پیش بود که دیدم درایو هام باز نمیشن و سرعت کامپیوتر کم شده و یه سری مشکلات دیگه برام بوجود اومده ولی kaspersky با اینکه آپدیت هم بود توی اسکن نتونست هیچ ویروسی رو پیدا کنه و تازه وقتی روی درایوهام کلیک میکردم ویروس رو میشناخت ولی تنها کاری که میکرد این بود که اونو توی دسته untrusted قرار میداد و کل درایو رو بلاک میکرد و مشکلات من هم بیشتر میشد.
    ولی همون موقع bitdefender رو نصب کردم که اون ویروس رو شناخت(اونم توی 36 مورد)و مشکلم رو حل کرد البته چون repair نداره مجبور شدم اونا رو پاک کنم که خوب درایو هام unknown شدن ولی خوب دیگه ویروسی در کار نیست.
    حالا خواهش میکنم بگید کدوم یکی از اینها رو به عنوان یه آنتی ویروس دائم و مطمئن انتخاب کنم تا از این سردرگمی جات پیدا کنم و از این به بعد فقط دنبال نسخه های جدید و مباحث مربوط به همون آنتی ویروس باشم.
    ملاکهای اصلی من هم اینه که قدرت شناسایی ویروس و از بین بردنش(حالا به هر نحوی)فوق العاده باشه و دیگه هم اینکه چون من خیلی ویندوز عوض میکنم بشه آپدیت هاشو جابجا کرد و اونو بصورت دستی آپدیت کرئ که البته با این اوصاف bitdefender با اینکه خیلی ازش خوشم میاد و هر وقت به مشکل برخوردم کمکم کرده از لیست حذف میشه.
    ممنون از راهنماییتون.

دوست عزیز من هر روز با ویروسها و تروجانهای زیادی سروکار دارم و اینو از روی تجربه شخصی خودم بهتون میگم.

به بیت دفندر اصلا فکر نکن. قدرت پاک کنندگی خوبی نداره. در مواردی که سیستم زیاد آلوده باشه کرش میکنه.
    از منابع سیستم زیاد استفاده میکنه و با هیچ کدام از فایروال ها سازگار نیست. اگر بخواهید که از اینترنت
    سکوریتی بیت دفندر استفاده کنید فایروالش معمولیه اما در مقابل فایروال های بهتر هیچ حرفی برای گفتن نداره.
    در ضمن قدرت شناساییش از بین این 4 آنتی ویروسی که در نظر گرفتید کمتره. البته ممکنه در بعضی موارد مانند
    موردی که اشاره کردید بهتر عمل کنه اما من بطور کلی میگم. منم همین الان میتونم صدها نوع ویروس و تروجان
    رو بهتون معرفی کنم که بیت دفندر روحشم خبر نداره.

ناد32 هم به نظر من امسال اصلا شرایط خوبی نداره. شناساییش ضعیف شده در حدی که میتونم بگم آنتی
    ویروس Avast در شرایط حاضر از ناد32 بهتر عمل میکنه. تازه Avast مجانی هم هست و همیشه بدون کرک و
    سریال هم آپیت میشه.
    نسخه 3 ناد32 مصرف سی پی یو رو در اکثر سیستم ها و اکثر مواقع تا 100 درصد بالا میبره. اینجا باید بگم که
    ما همه مون میخویم که ویروس نداشته باشیم نه اینکه یک آنتی ویروس داشته باشیم که از خود ویروس بدتر
    باشه. اما اگر خواستید ناد32 رو استفاده کنید صد درصد و بدون چون و چرا نسخه 2.70 رو با یک فایروال خوب
    مانند Outpost Pro و یا Online Armor free بهتون پیشنهاد میکنم. و در کنارش هم اگر از یک آنتی اسپای ور
    استفاده کنید میتونید تا حدی جبران تروجانها و اسپای ور هایی رو که ناد32 نتونسته تشخیص بده بکنید.

اینترنت سکوریتی کسپرسکی نسخه 8 بسته کاملی هست. اما برای اینکه باهاش مشکلی پیدا نکنید احتیاج
    به مطالعات ویژه و مخصوصی در رابطه با نوع کار کرد کسپرسکی و همچنین Behavior Blocker ها دارید و اگر این
    کار نکنید یعنی دنبال بدست آوردن اطلاعات برای یادگرفتن کار با کسپرسکی و نوع پیغامهاش نباشید سیستمتون
    شاید به 1 ماه هم نرسه که توسط خود کسپرسکی (نداشتن اطلاعات در مورد کار با این برنامه) داغون میشه.

کسپرسکی قدرت شناسایی و پاکسازی بسیار بهتری نسبت به ناد32 و بیت دفندر داره. از منابع سیستم کمتر
    استفاده میکنه اما با این وجود ناد32 نسخه 2.70 از کسپرسکی و بیت دفندر بسیار سبکتره.

نسخه اینترنت سکوریتی کسپرسکی برای کسانی که دارای سرعت بالاتر از 10 مگابایت بر ثانیه هستند و هر روز
    سر و کارشون با دانلود برنامه ها و فیلم ها از طریق برنامه های P2P است اصلا مناسب نیست. هم میزان
    مصرف رمش بالا میره و هم میزان مصرف سی پی یو.(در هنگام دانلود) .

اگر کارهای گرافیکی سنگینی انجام میدید یعنی کیچر میکنید و ... باز هم کسپرسکی برای این موارد مناسب
    نیست و ناد32 نسخه 2.70 بهتر عمل میکنه. اما اگر کارهای گرافیکی سنگین و حرفه ای انجام نمیدید آنتی
    ویروس مناسبی میتونه برای سیستمتون باشه.

در نهایت نوبت میرسه به Avira Antivir. به نظر من این آنتی ویروس از لحاظ شناسایی از هر 3 آنتی ویروس
    دیگه ای که در مورد نظرتون هست بهتره. از منابع سیستم کمتر استفاده میکنه. هم برای کارهای گرافیکی
    مناسبه و هم برای بازی های آنلاین.

این آنتی ویروس هوش مصنوعی خیلی خوبی داره و میتونم بگم از بیت دفندر و کسپرسکی خیلی بهتره و
    از هوش مصنوعی ناد32 هم کمی بهتر. اما در عوض اینترنت سکوریتی کسپرسکی Behavior Blocker داره که
    اگر با شرایط کاریتون مناسب باشه و همچنین کار باهاش رو بلد باشید میتونم بگم 99 درصد ویروسها و تروجانهای
    ناشناخته توسط همین قابلیت کسپرسکی میتونند بلاک بشند تا به سیستم آسیبی نرسونند. اما فراموش
    نکنید که Behavior Blocker در اسکن و شناسایی On-Demand هیچ نقشی نداره.

آنتی ویروس Avira نسخه مجانی هم داره و فرق چندانی با نسخه پولیش نداره. مهمترین و اساسی ترین فرق
    نسخه مجانی Avira AntiVir در شناسایی نکردن اسپای ور ها در نسخه مجانی است که اونم با نصب یک
    برنامه Anti-Spyware قابل حله.

رجیستر کی ها نسخه های پولی این آنتی ویروس خیلی کم گیر میاد و اونهایی هم که فعلا بصورت 3 ماهه عرضه
    میشند معلوم نیست تا کی ادامه داشته باشه. به نظر من اگر میخواهید که از این آنتی ویروس استفاده کنید
    مستقیم برید سراغ نسخه مجانی و اونو همراه با یک فایروال مناسب و خوب مانند Outpost Pro و یک آنتی
    اسپای ور استفاده کنید.

اگر از این پکی که بهتون پیشنهاد کردم خواستید استفاده کنید به این صورت عمل کنید تا بهترین استفاده رو از
    این بسته امنیتی ببرید.

1. اول Outpost Pro 2009 رو نصب کنید. قبلش هیچ برنامه امنیتی نباید نصب باشه حتی آنتی اسپای ور.
    تنظیماتش رو خوب انجام بدید. کامل که شدید برید سراغ شماره بعدی.

2. حالا میتونید Avira Antivir Free version را نصب کنید. تنظیماتش رو انجام بدید.

3. حالا یک آنتی اسپای ور بر طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید و نصب کنید.

در کل با توجه به صحبت های بالا من کسپرسکی و Avira Antivir رو پیشنهاد میکنم و انتخابش بر عهده خودتونه.

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 15-09-2008 at 22:35.

4. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز و با تشکر از دوست عزیزم M E H R A N که مثل همیشه نسبت به ما لطف دارند نتایج

جدیدتریت تست انجام شده توسط سایت معروف av-comparative.org را که دیروز منتشر شده است خدمتتان تقدیم می کنم.

این تست که از نوع On-Demand detection می باشد قدرت شناسایی انواع بدافزارها (البته غیر از انواع Adware/Spyware )

را توسط آنتی ویروسهای برتر انتخاب شده نشان می دهد. در این تست تعداد معینی از بدافزارهای مختلف توسط آنتی ویروسها

اسکن شده و تعداد موارد شناسایی شده مشخص و میزان شناسایی هر انتی ویروس محاسبه می شود.یعنی در این

تست شناسایی بدافزاره هم از طریق دیتابیس و هم از طریق هوریستیک ( یا اگر ترجیح می دهید هوش مصنوعی ) صورت

می گیرد ولی چون نمونه ها اجرا نمی شوند لذا در این تست میزان شناسایی توسط انواع HIPS/Behaviour blocker

محاسبه نمی شود لذا میزان شناسایی آنتی ویروسهایی که از این نوع تکنولوژی بهره می برند ( آنتی ویروسهایی مانند

نورتون, کاسپرسکی , F-Secure , Bitdefender و ... ) بالاتر از اعداد نشان داده شده در این تست است . در ضمن در

این تست از تکنولوژی جدید شرکت مک آفی یعنی Artemis ( که با استفاده از یک دیتابیس مرکزی از طریق اینترنت

میزان شناسایی بدافزارها را تا حد قابل توجهی بالا می برد ) استفاده نشده است ولی به زودی در یک گزارش جداگانه

قدرت این تکنولوژی جدید هم بررسی خواهد شد .( سال گذشته این تکنولوژی که در ان زمان هنوز در مرحله بتا

بود توسط همین سایت تست شد که توانست میزان شناسایی مک آفی را از کمتر از 95 درصد به بیش از 99 درصد

افزایش دهد ).

این بار تست بر روی آنتی ویروسهای زیر صورت گرفته است :

نسخه 2008 و 2009 انتی ویروسهای G-DATA AntiVirusKit, Bitdefender , F-Secure و نورتون به صورت

جداگانه در این تست بررسی شده اند.

امسال سبک و سیاق انجام این تست نسبت به سالهای قبل کمی تغییر کرده است . اول اینکه اینبار قدرت شناسایی

هر انتی ویروس هم با تنظیمات Default (یعنی همان تنظیماتی که آنتی ویروس بلافاصله پس از نصب قبل از انکه به

تنظیمات آن دست بزنید دارد ) و هم با حداکثر سطح تنظیمات (Highest Setting یا به قولی حداکثر قدرت هر انتی ویروس )

محاسبه شده است . دوم اینکه اینبار از دو مجموعه جداگانه از بدافزارها استفاده شده است . مجموعه اول که SET A نامیده

شده است شامل 1,190,118 انواع بدافزاری است که در فاصله ماه آگست 2005 تا سپتامبر 2007 جمع آوری شده اند و

مجموعه دوم که SET B نامیده شده است شامل 1,096,202 انواع بدافزار (شامل انواع ویروسها , کرمها , تروجان ها ,

اسکریپت ها Backdoor ها و ... ) می باشد که در فاصله اکتبر 2007 تا جولای 2008 جمع آوری شده اند.

هر آنتی ویروس هم توسط SET A چک شده است ( که میزان شناسایی مربوط به این گروه به صورت جداگانه ذکر نشده است )

و هم توسط SET B ( هم با تنظیمات Default و هم با حداکثر سطح تنظیمات ) که نتایج هر دو مورد به صورت دقیق

مشخص شده است و علاوه بر این مجموع شناسایی هر دو گروه با هم ( SET A+B که روی هم شامل تقریبا 2.3 میلیون

نمونه می باشند ) نیز با استفاده از حداکثر تنظیمات محاسبه و ذکر شده است .در مورد استفاده از تنظیمات Default و

حداکثر سطح تنظیمات باید به نکات زیر توجه داشته باشید :

1 .در آنتی ویروسهای Avast , avg , Bitdefender , G-DATA AntiVirusKit , eScan , F-Secure ,Norman ,مایکروسافت ,

مک آفی و نود32 تنظیمات Default به حداکثر تنظیمات فرقی ندارد و میزان شناسایی در هر دو حالت یکسان است.

2.در آنتی ویروسهای کاسپرسکی , نورتون و انتی ویر میزان هوریستیک در تنظیمات Default پایین تر می باشد و به

هنگام استفاده از حداکثر تنظیمات از بالاترین سطح هوریستیک استفاده شده است .

3.برای انتی ویروسهای سوفوس , TrustPort و VBA32 به تقاضای شرکت سازنده از تنظیمات ویژه ای برای اجتناب از

بروز مشکلات احتمالی یا اجتناب از موارد مثبت کاذب بیش از اندازه استفاده شده است.

در این تست علاوه بر میزان شناسایی هر انتی ویروس سرعت اسکن هر آنتی ویروس محاسبه شده و ذکر شده است.

مثل سالهای قبل میزان موارد مثبت کاذب (False Positives ) یعنی مواردی که در ان انتی ویروس یک فایل سالم را به اشتباه به

عنوان بدافزار شناسایی می کند نیز مورد بررسی شده است .برای این کار از تعداد زیادی فایل سالم استفاده شده

است و این مجموعه از فایل های سالم توسط هر انتی ویروس اسکن شده و میزان موارد مثبت کاذب مشخص شده

است .( باید توجه داشته باشید که میزان موارد مثبت کاذب یکی از عوامل مهم در ارزیابی آنتی ویروسه است و هر چه

میزان موارد مثبت کاذب کمتر باشد نشانه مرغوبیت دیتابیس و نیز هوریستیک و انجین هر انتی ویروس می باشد.)

برای طبقه بندی آنتی ویروسها بر اساس میزان شناسایی آنها از جدول زیر استفاده شده است :

و اما جدول نتایج این تست :

همانطور که می بینید در هر جدول ردیف اول نام و مشخصات هر انتی ویروس , ردیف دوم یا Certification Level

درجه هر انتی ویروس بر اساس میزان شناسایی انها , ردیف دوم یا Number of False Positives میزان

موارد مثبت کاذب , ردیف سوم یا On-Demand scanning speed سرعت اسکن و ردیف چهارم یا SET A

همانطور که از نامش پیدا است شناسایی بدافزارهای مربوط به گروه SET A را نشان می دهند.در ردیف

پنجم میزان شناسایی بدافزارهای مربوط به گروه SET B با حداکثر تنظیمات هر انتی ویروس به تفکیک

مشخص شده است.در ردیف ششم یا SET B , Default setting میزان شناسایی بدافزارهای مربوط به

گروه SET B با تنظیمات Default و در ردیف آخر یا SET A+B Highest Setting میزان شناسایی مجموعه

بدافزارهای هر دو گروه با حداکثر تنظیمات هر انتی ویروس آورده شده است.

جداول فوق میزان شناسایی مربوط به نسخه 2009 آنتی ویروسهای G-DATA AntiVirusKit, Bitdefender , F-Secure

و نورتون ذکر شده است .تفاوت نسخه های 2008 و 2009 نورتون به صورت زیر می باشد :

و تفاوت مربوط به نسخه های 2008 و 2009 G-DATA AntiVirusKit به صورت زیر می باشد :

تفاوتی میان میزان شناسایی نسخه های 2008 و 2009 آنتی ویروس Bitdefender وجود نداشته و

میزان شناسایی نسخه 2009 آنتی ویروس F-Secure تنها اندکی بهتر از نسخه 2008 شده است.

میزان شناسایی آنتی ویروسهای فوق از بیشترین به کمترین ( اعداد داخل پارانتز میزان شناسایی مجموعه

بدافزارهای SET A+B با حداکثر تنظیمات هر انتی ویروس و عدد دیگر میزان شناسایی بدافزارهای مربوط

به گروه SET B با حداکثر تنظیمات هر انتی ویروس را نشان می دهد):

میزان موارد مثبت کاذب هر آنتی ویروس به تفکیک ( توجه داشته باشید که هر چه عدد مزبور کمتر باشد بهتر است :

میزان سرعت اسکن هر انتی ویروس را بر حسب MB/s برای هر انتی ویروس به تفکیک ( توجه داشته باشید هر چه

عدد مزبور بیشتر باشد بهتر است ) :

در نهایت باید توجه داشته باشید که میزان شناسایی بدافزارهای مختلف تنها یکی از معیارهای یک انتی ویروس خوب

می باشد و در کنار ان باید به موارد دیگری مانند ثبات در نتایج کسب شده توسط هر انتی ویروس در تست های مختلف

( یعنی نتایج کسب شده همیشه در یک سطح خوب و مناسب قرار داشته و آنتی ویروس افت های مکرر و متناوب در

میزان شناسایی بدافزارها نداشته باشد ) , میزان مصرف منابع سیستم توسط هر انتی ویروس و سادگی کار با ان

برای هر کاربر , میزان موارد مثبت کاذب , سرعت پاسخدهی به بروز تهدیدات جدید , استفاده از تکنولوژیهای دیگر و لایه های

دفاعی مکمل ( مانند انواع HIPS/Behaviour blocker و ... ) , قدرت دفاع از خود ( Self Defense ) و .... نیز توجه داشته و

آنتی ویروس مناسب را با در نظر گرفتن تمامی موارد فوق انتخاب کرد.

در نهایت طبقه بندی آنتی ویروسهای چک شده بر اساس میزان شناسایی هر کدام از انها.به اعتقاد انجام دهندگان این

تست آنتی ویروسهای موجود در هر گروه تفاوت زیادی با هم ندارند و به جای عدد مطلق شناسایی هر انتی ویروس

باید به گروهی که در ان قرار دارد توجه داشت:

منبع:

کد:
    Last edited by vtn54; 16-09-2008 at 12:02.

6. 15 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینترنت سکوریتی کسپرسکی نسخه 8 بسته کاملی هست. اما برای اینکه باهاش مشکلی پیدا نکنید احتیاج
    به مطالعات ویژه و مخصوصی در رابطه با نوع کار کرد کسپرسکی و همچنین Behavior Blocker ها دارید و اگر این
    کار نکنید یعنی دنبال بدست آوردن اطلاعات برای یادگرفتن کار با کسپرسکی و نوع پیغامهاش نباشید سیستمتون
    شاید به 1 ماه هم نرسه که توسط خود کسپرسکی (نداشتن اطلاعات در مورد کار با این برنامه) داغون میشه.
    داداشا من کاسپر جدید رو دانلود کردم ولی در مورد این خصوصیت Behavior Blocker چیزی نمی دونم ... مطلبی لینکی چیزی در مورد طرز کارش سراغ ندارین ؟

دو این که من با همین کاسپر جدیده سیستمم رو اسکن کردم ، ولی گزینه ای برای Delete کردن فایل های الوده ندیدم . اگر بخوایم که تمام فایل های الوده رو از سیستم حذف کنه باید چیکار کنیم ...

از همتون ممنون . پست های نتایج تست ها رو به شدت دنبال می کنم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز من هر روز با ویروسها و تروجانهای زیادی سروکار دارم و اینو از روی تجربه شخصی خودم بهتون میگم.

به بیت دفندر اصلا فکر نکن. قدرت پاک کنندگی خوبی نداره. در مواردی که سیستم زیاد آلوده باشه کرش میکنه.
    از منابع سیستم زیاد استفاده میکنه و با هیچ کدام از فایروال ها سازگار نیست. اگر بخواهید که از اینترنت
    سکوریتی بیت دفندر استفاده کنید فایروالش معمولیه اما در مقابل فایروال های بهتر هیچ حرفی برای گفتن نداره.
    در ضمن قدرت شناساییش از بین این 4 آنتی ویروسی که در نظر گرفتید کمتره. البته ممکنه در بعضی موارد مانند
    موردی که اشاره کردید بهتر عمل کنه اما من بطور کلی میگم. منم همین الان میتونم صدها نوع ویروس و تروجان
    رو بهتون معرفی کنم که بیت دفندر روحشم خبر نداره.

ناد32 هم به نظر من امسال اصلا شرایط خوبی نداره. شناساییش ضعیف شده در حدی که میتونم بگم آنتی
    ویروس Avast در شرایط حاضر از ناد32 بهتر عمل میکنه. تازه Avast مجانی هم هست و همیشه بدون کرک و
    سریال هم آپیت میشه.
    نسخه 3 ناد32 مصرف سی پی یو رو در اکثر سیستم ها و اکثر مواقع تا 100 درصد بالا میبره. اینجا باید بگم که
    ما همه مون میخویم که ویروس نداشته باشیم نه اینکه یک آنتی ویروس داشته باشیم که از خود ویروس بدتر
    باشه. اما اگر خواستید ناد32 رو استفاده کنید صد درصد و بدون چون و چرا نسخه 2.70 رو با یک فایروال خوب
    مانند Outpost Pro و یا Online Armor free بهتون پیشنهاد میکنم. و در کنارش هم اگر از یک آنتی اسپای ور
    استفاده کنید میتونید تا حدی جبران تروجانها و اسپای ور هایی رو که ناد32 نتونسته تشخیص بده بکنید.

کسپرسکی قدرت شناسایی و پاکسازی بسیار بهتری نسبت به ناد32 و بیت دفندر داره. از منابع سیستم کمتر
    استفاده میکنه اما با این وجود ناد32 نسخه 2.70 از کسپرسکی و بیت دفندر بسیار سبکتره.

نسخه اینترنت سکوریتی کسپرسکی برای کسانی که دارای سرعت بالاتر از 10 مگابایت بر ثانیه هستند و هر روز
    سر و کارشون با دانلود برنامه ها و فیلم ها از طریق برنامه های P2P است اصلا مناسب نیست. هم میزان
    مصرف رمش بالا میره و هم میزان مصرف سی پی یو.(در هنگام دانلود) .

اگر کارهای گرافیکی سنگینی انجام میدید یعنی کیچر میکنید و ... باز هم کسپرسکی برای این موارد مناسب
    نیست و ناد32 نسخه 2.70 بهتر عمل میکنه. اما اگر کارهای گرافیکی سنگین و حرفه ای انجام نمیدید آنتی
    ویروس مناسبی میتونه برای سیستمتون باشه.

در نهایت نوبت میرسه به Avira Antivir. به نظر من این آنتی ویروس از لحاظ شناسایی از هر 3 آنتی ویروس
    دیگه ای که در مورد نظرتون هست بهتره. از منابع سیستم کمتر استفاده میکنه. هم برای کارهای گرافیکی
    مناسبه و هم برای بازی های آنلاین.

این آنتی ویروس هوش مصنوعی خیلی خوبی داره و میتونم بگم از بیت دفندر و کسپرسکی خیلی بهتره و
    از هوش مصنوعی ناد32 هم کمی بهتر. اما در عوض اینترنت سکوریتی کسپرسکی Behavior Blocker داره که
    اگر با شرایط کاریتون مناسب باشه و همچنین کار باهاش رو بلد باشید میتونم بگم 99 درصد ویروسها و تروجانهای
    ناشناخته توسط همین قابلیت کسپرسکی میتونند بلاک بشند تا به سیستم آسیبی نرسونند. اما فراموش
    نکنید که Behavior Blocker در اسکن و شناسایی On-Demand هیچ نقشی نداره.

آنتی ویروس Avira نسخه مجانی هم داره و فرق چندانی با نسخه پولیش نداره. مهمترین و اساسی ترین فرق
    نسخه مجانی Avira AntiVir در شناسایی نکردن اسپای ور ها در نسخه مجانی است که اونم با نصب یک
    برنامه Anti-Spyware قابل حله.

رجیستر کی ها نسخه های پولی این آنتی ویروس خیلی کم گیر میاد و اونهایی هم که فعلا بصورت 3 ماهه عرضه
    میشند معلوم نیست تا کی ادامه داشته باشه. به نظر من اگر میخواهید که از این آنتی ویروس استفاده کنید
    مستقیم برید سراغ نسخه مجانی و اونو همراه با یک فایروال مناسب و خوب مانند Outpost Pro و یک آنتی
    اسپای ور استفاده کنید.

اگر از این پکی که بهتون پیشنهاد کردم خواستید استفاده کنید به این صورت عمل کنید تا بهترین استفاده رو از
    این بسته امنیتی ببرید.

1. اول Outpost Pro 2009 رو نصب کنید. قبلش هیچ برنامه امنیتی نباید نصب باشه حتی آنتی اسپای ور.
    تنظیماتش رو خوب انجام بدید. کامل که شدید برید سراغ شماره بعدی.

2. حالا میتونید Avira Antivir Free version را نصب کنید. تنظیماتش رو انجام بدید.

3. حالا یک آنتی اسپای ور بر طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید و نصب کنید.

در کل با توجه به صحبت های بالا من کسپرسکی و Avira Antivir رو پیشنهاد میکنم و انتخابش بر عهده خودتونه.

موفق باشید.
    سلام مهران جان.واقعا ممنونم از راهنماییت.
    البته اینم بگم که من خودم آنتی ویروسهای زیادی رو تجربه کردم و میخواستم نظر شما دوستان که اساتید من هستید رو بدونم.روی همین اساس میخواستم چند نکته و سوال رو مطرح کنم.
    در مورد ناد32 باید بگم که من حتی با همون نسخه 2.70 هم مشکل داشتم چه برسه به این نسخه 3.0.0.669 که دارم.حتی یه بار هم واسه دلخوشی نتونسته یه ویروس توی سیستمم پیدا کنه حتی وقتی که سیستمم داشته می ترکیده البته من به این نتیجه رسیدم که اگه سیستمت آلوده نباشه و اون رو نصب کنی میتونه حفاظت نسبتا خوبی ایجاد کنه.
    در مورد کسپرسکی واقعا قبول دارم که کامله ولی این دفعه بد جوری اذیتم کرد یعنی میدونی ویروس رو میشناخت ولی اونو یه برنامه غیر قابل اطمینان معرفی میکرد.البته من هیچ کدوم از اون کارهایی که شما گفتی کسپرسکی براشون مناسب نیست رو انجام نمیدم.در ضمن میشه منظورت از طریقه کار با اونو توضیح بدی.من اون فایل مربوط به بهترین تنظیمات رو از همین انجمن داونلود کردم و اونو به دقت خوندم.
    در مورد avira هم من avira antivirus free version رو نصب کردم ولی میخواستم avira premium security suite رو نصب کنم.آخه شنیدم که کاملتر و بهتره.اگه مشکل تنها رجیستره که مشکلی ندارم باهاش آخه من تا تموم بشه trial ویندوزمو عوض کردم.
    در پایان اگه جوابتون مثبت(یعنی اگه premium security suite بهتره) باز هم میتونم به همون ترتیب بالا از 1 تا 3 عمل کنم و خیالم از همه چیز راحت باشه؟
    باز هم ممنونم.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

سلام مهران جان.واقعا ممنونم از راهنماییت.
    البته اینم بگم که من خودم آنتی ویروسهای زیادی رو تجربه کردم و میخواستم نظر شما دوستان که اساتید من هستید رو بدونم.روی همین اساس میخواستم چند نکته و سوال رو مطرح کنم.
    در مورد ناد32 باید بگم که من حتی با همون نسخه 2.70 هم مشکل داشتم چه برسه به این نسخه 3.0.0.669 که دارم.حتی یه بار هم واسه دلخوشی نتونسته یه ویروس توی سیستمم پیدا کنه حتی وقتی که سیستمم داشته می ترکیده البته من به این نتیجه رسیدم که اگه سیستمت آلوده نباشه و اون رو نصب کنی میتونه حفاظت نسبتا خوبی ایجاد کنه.
    در مورد کسپرسکی واقعا قبول دارم که کامله ولی این دفعه بد جوری اذیتم کرد یعنی میدونی ویروس رو میشناخت ولی اونو یه برنامه غیر قابل اطمینان معرفی میکرد.البته من هیچ کدوم از اون کارهایی که شما گفتی کسپرسکی براشون مناسب نیست رو انجام نمیدم.در ضمن میشه منظورت از طریقه کار با اونو توضیح بدی.من اون فایل مربوط به بهترین تنظیمات رو از همین انجمن داونلود کردم و اونو به دقت خوندم.
    در مورد avira هم من avira antivirus free version رو نصب کردم ولی میخواستم avira premium security suite رو نصب کنم.آخه شنیدم که کاملتر و بهتره.اگه مشکل تنها رجیستره که مشکلی ندارم باهاش آخه من تا تموم بشه trial ویندوزمو عوض کردم.
    در پایان اگه جوابتون مثبت(یعنی اگه premium security suite بهتره) باز هم میتونم به همون ترتیب بالا از 1 تا 3 عمل کنم و خیالم از همه چیز راحت باشه؟
    باز هم ممنونم.
    به نظر من یکی از دلایلی که مهران عزیز گفتن که8 KIS تقریبا کامله وجود یک فایروال قدرتمند
    در KIS 8 هست که بسیار عالی عمل کرده و در آخرین تست انجام شده جزو معدود فایروال هایی
    هست که هر 10 مرحله ی تست رو پشت سر گذاشته و فدرت خودش رو نشون داده.
    کسپر در نسخه ی 8 ثابت کرده که فایروال قابل اعتمادی داره ولی این امر در مورد آویرا صادق نیست.
    دربین نسخه های آویرا،premium security suite کاملترین بسته امنیتی هست که دارای
    آنتی ویروس،فایروال،آنتی اسپایور و ... هست.
    نکته ی مورد نظر من در مورد فایروال نه چندان مطمئن آویرا هست که یکی از ضعف های
    عمده ی آویرا محسوب میشه.درسته که آنتی ویروس آویرا از نظر Detection یا شناسایی
    کمی از کسپر بهتر عمل می کنه ولی فایروال اون امنیت سیستم رو با نقص مواجه می کنه.
    برای همین به شما پیشنهاد میدم سعی کنید از premium security suite استفاده نکنید.
    سیستم امنیتی خودم:
    KIS 8 + Avira Antivir Free version +یک آنتی اسپایور خوب
    البته اکیدا به شما توصیه می کنم که از Avira Antivir Free version با گارد خاموش استفاده کنید
    چون ممکنه با کسپر تداخل کنه.

10. این کاربر از MR.Punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

داداشا من کاسپر جدید رو دانلود کردم ولی در مورد این خصوصیت Behavior Blocker چیزی نمی دونم ... مطلبی لینکی چیزی در مورد طرز کارش سراغ ندارین ؟

دو این که من با همین کاسپر جدیده سیستمم رو اسکن کردم ، ولی گزینه ای برای Delete کردن فایل های الوده ندیدم . اگر بخوایم که تمام فایل های الوده رو از سیستم حذف کنه باید چیکار کنیم ...
    سعید جان در مورد سوال دومتون شما پست های زیر را بخوانید. در این پست ها تا حدودی متوجه میشید که
    چه زمانی ویروسی از طریق کسپرسکی پاک میشه.

کد:
    و

کد:
    اگر مطالب رو خوندید و باز هم سوالی در مورد تنظیمات بخش آنتی ویروس کسپرسکی داشتید در تاپیک خود
    کسپرسکی میتونم راهنمایی کنم.

اما در مورد سوال اولتون که مربوط به Behavior Blocker کسپرسکی و کلا همه آنتی ویروسها و برنامه هایی که
    از این قابلیت استفاده میکنند باید بگم که همه برنامه های Behavior Blocker و حتی HIPS ها تقریبا به یک شکل
    و یک نوع عمل میکنند و تنها تفاوتی که میتونند با همدیگه داشته باشند در نوع ظاهر شدن پیغامها میتونه باشه.

حالا اگر شما در مورد هر نوع Behavior Blocker اطلاعات کسب کنید و طرز خواندن پیغامها و فهمیدنشون رو یاد
    بگیرید میتونم بگم که با همه برنامه های مشابه دیگه نیز میتونید کار بکنید و مشکلی براتون پیش نمیاد.

در اینجا من 4 نوع پیغام رو از 4 نوع برنامه مختلف به شما نشون میدم تا بیشتر متوجه بشید که مفهموم و منظور
    پیغامها در یک برنامه Behavior Blocker و یا HIPS کلا یکی هست و فقط ظاهر پیغامها با هم فرق میکنند.

Outpost Firewall Pro

Online Armor - Firewall

Kaspersky Internet Security - Behavior Blocker

COMODO Firewall - Defense+ HIPS

همانطور که در عکس ها مشخصه همه این برنامه ها با یک نوع برنامه شبه تروجان به نام Zemana تست شدند.
    چون تروجانهایی وجود دارند که که بعد از آلوده کردن سیستم اقدام به دزدیدن تمام مطالب تایب شده توسط
    کیبرد را میکنند بنابراین تست هایی مانند Zemana بر روی برنامه هایی که ادعا میکنند میتونند جلوی دسترسی
    تروجانها برای دزدیدن پسوردها و تمام مطالب تایپ شده توسط کیبرد را بگیرند انجام میشه.

در این تست نیز این 4 برنامه به کاربر خبر میدند که یک فایل به اسم Keyboard.exe میخواد که کیبرد را برای
    خواندن آن چیزی که تایپ میشه تحت کنترل بگیره. این پیغامها در هر 4 برنامه یکی است و یک معنی و مفهوم رو
    داره. اما اگر کسی متوجه پیغام نشه و ندونه که کدام گزینه را بزنه اونوقت برای سیستمش مشکل پیش
    پیش میاد. مثلا برنامه هایی مانند یاهو مسنجر و یا حتی دیکشنری Babylon احتیاج به دسترسی به کیبرد را
    دارند. پس خود کاربر باید بدونه که کدام برنامه و کدام فایل باید به کیبرد دسترسی داشته باشه و چه برنامه و یا
    چه فایل هایی نباید این دسترسی را داشته باشند.

هیچ منبع کاملی در هیچ سایتی وجود نداره که با مراجعه به آن بشه فهمید چه برنامه هایی سالم هستند و به
    کدام قسمت های سیستم باید دسترسی داشته باشند. اما تا حدودی میشه اطلاعات مربوط به برنامه های
    پر استفاده و معروف را در اینترنت گیر آورد و بر طبق اون اطلاعات میشه فهمید که آن پروسه باید به اینترنت
    وصل باشه یا نه... اجازه عکس برداری از مونیتور را داشته باشه یا نه... اجازه دسترسی به پوشه ها را داشته
    باشه یا نه... اجازه بستن پروسه های دیگه را داشته باشه یانه.... اجازه ثبت پسورد ها و مطالب تایپ شده را
    داشته باشنه یا نه... اجازه بالا آمدن با سیستم و اجرای خودکار فایل های دیگه رو داشته باشه یا نه... و کلی
    مسائل دیگه وجود داره اما نکته مهم اینه که ویروسها و تروجانها نیز از این اجازه دادن ها استفاده میکنند و به
    همین دلیل هم هست که همیشه باید آپدیت باشید تا حداقل از برنامه ها و سرویس هایی که در سیستم خودتون
    دارید باخبر بشید تا اگر روزی فایلی مانند KeyBoard.exe خواست به کیبرد دسترسی داشته باشه بدونید که
    آن فایل مشکوک هست و یا یک برنامه سالمی که به تازگی آن را نصب کردید.

Behavior Blocker ها برنامه هایی هستند که بدون استفاده کردن از دیتابیس (استثنا هم وجود داره) و بدون نیاز
    داشتن به آپدیت میتونند ویروسها (Malware) رو بر حسب نوع رفتار و عملکردی که انجام میدند شناسایی کنند و
    رفتار آن را به کاربر گزارش کنند تا خود کاربر با خواندن پیغام و نوع رفتار آن فایل (چه آلوده و چه سالم) بتونه از
    سیستم محافظت بکنه.

بطور مثال اگر روزی ویروس و یا تروجانی که در پست زیر یک نمونه کامل ناشناخته معرفی شده از هر طریقی وارد سیستم شما
    بشه و بخواد سیستمتون رو آلوده بکنه Behavior Blocker میتونه از سیستم شما با توجه به پیغامهایی که به شما
    نشان خواهد داد محافظت کنه. اما اگر در جایی از این پیغامها اشتباهی انجام بدید و یا آن پیغام
    را بدون متوجه شدن آن باز و یا بلاک کنید ممکنه که یا ویروسی رو کاملا آزاد و به آن دسترسی انجام دادن
    هر کاری در سیستمتون رو بدید و یا ممکنه با بلاک کردن آن یک برنامه سالم و کاملا بی ضرر رو بسته و
    مشکلاتی رو برای آن برنامه و حتی خود سیستم بوجود بیارید.

حالا در پست زیر یک تروجان ناشناخته که کل سیستم یک کاربر معمولی رو میتونه به هم بریزه توسط دوست
    عزیز vtn54 از طریق کسپرسکی و قابلیت Behavior Blocker امتحان شده. لازمه که اشاره کنم در هنگام انجام
    این تست کسپرسکی این تروجان رو شناسایی نمیکرد اما چون الان حدود 20 روز گذشته و تروجان رو هم برای
    کسپرسکی فرستادم احتمال شناسایی شدنش توسط خود آنتی ویروس وجود داره.

کد:
    اگر پست هایی رو که معرفی کردم و مواردی که بهش اشاره کردم رو تا اینجا خوب خونده باشید فکر کنم تا حدی
    با معنی Behavior Blocker و اینکه چه کاری میتونند بکنند آشنا شده باشید.

در کل Behavior Blocker و HIPS ها هم میتونند بعنوان یک برنامه کمک کننده به فایروال ها مورد استفاده قرار
    بگیرند و هم بعنوان یک برنامه کمک کننده برای آنتی ویروسها.

اینترنت سکوریتی کسپرسکی میتونه تمام موارد زیر را که یک ویروس یا تروجان و یا حتی یک برنامه کاملا سالم
    از آن برای دسترسی به بخش های مختلف سیستم استفاده کنه به کاربر گزارش بده.

این تنظیمات ممکنه در هنگام نصب اینترنت سکوریتی کسپرسکی مانند شکل بالا نباشه و هر کاربر بر حسب
    نیاز خودش میتونه این تنطیمات رو تغییر بده. حالا یا میتونه تنظمیات را محکم تر و سخت تر کنه تا در همه
    موارد به کاربر گزارش داده بشه و یا میتونه بعضی تنظیمات رو که به نظرش زیاد مهم نیست رو آزاد کنه تا
    دیگه ازش در آن مورد سوالی پرسیده نشه.

برای بیشتر آشنا شدن با پیغامهای کسپرسکی میتونید تست هایی رو مانند تست zemana بر روی سیستمتون
    اجرا کنید تا متوجه بشید که در هنگام مواجه شدن با این پیغامها کدام قسمت ها را باید بزنید.

Zemana میتونه تست های زیر انجام بده.

Key Logger Simulation
    Screen-Logger Simulation
    Webcam Logger Simulation
    Clipboard Logger Simulation
    SSL Logger Simulation

دانلود از سایت زیر...
    کد:
    موفق باشید.

Last edited by M E H R A N; 17-09-2008 at 17:55.

12. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

همینکه کسپرسکی تونسته اونو بعنوان یک برنامه مخرب معرفی کنه و به شما پیغام بده برای بلاک کردن اون ویروس
    کافیه و هیچ احتیاجی هم به پاک کردن ویروس وجود نداره.

وقتی برنامه ای را با توجه به پیغامهای کسپرسکی(پست بالا) تونستید به قسمت untrusted معرفی کنید عملا اون
    برنامه کاملا از کار افتاده و هیچ کاری نمتونه بکنه. نه میتونه درایوی رو اتوماتیک باز کنه... نه میتونه به بقیه فایل های
    یک سیستم دسترسی داشته باشه و نه میتونه همراه با ویندوز بالا بیاد و غیره ...

پس وقتی دسترسی کامل یک ویروس ناشناخته توسط کسپرسکی بلاک میشه بهتر از پاک کردن ویروسیه که
    شناخته شده است و اکثر آنتی ویروسها آن رو تشخیص میدند. (نظر شخصی)

نسخه 2 و نسخه 3 ناد32 از نظر شناسایی ویروسها و فایل های آلوده فرقی با هم ندارند و فرقشون در اینترفیس
    و تنظیمات پیش فرض آنتی ویروس است.

در مورد Avira هم من نسخه های Avira Antivir Home Premium و Free version رو بهتون پیشنهاد میکنم. نسخه
    Security Suite آن از نظر بعضی ها ممکنه کاملتر (تعریفی) از نسخه مجانی باشه اما بهتر نیست. من در استفاده
    کردن از Antivir نظر خودم رو قبلا بهتون گفتم.

نسخه مجانی آنتی ویر با نسخه پولی آن در شناسایی ویروسها، تروجانها، و سایر بد افزار هایی که در این گروه
    قرار میگیرند هیچ فرقی با نسخه های پولی Avira ندارد. این موضوع رو تست آخری که vtn54 عزیز معرفی کردند
    ثابت میکنه. در این تست هیچ نوع Spyware/Adware استفاده نشده. پس نتیجه تست Avira Antivir Free با
    Avira Antivir Home Premium دقیقا یکی است. در ضمن نتیجه تست نسخه مجانی Avast نیز با توجه به گزارش
    این تست با نسخه Avast Pro یکی است.

Antivir Home Free version فقط قادر به تشخیص Spyware/Adware ها نیست که این هم با نصب یک آنتی
    اسپای ور قابل حل است. در ضمن نسخه مجانی آنتی ویر اکثر اسپای ور ها رو تحت عنوان تروجان تشخیص
    میده. مانند XP Antivirus 2008.

شما ببینید که کدام برنامه برای سیستم شما مناسب است همون رو نصب کنید یا کسپرکسی و یا اویرا با اون
    پکی که بهتون پیشنهاد دادم.

موفق باشید.

14. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezabush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    ‌‌‌‌‌‌shiraz

پيش فرض

من 13 سال تجربه كار با كامپيوتر دارم كه 9 سال اون به صورت كاملا حرفهاي بوده و در اين مدت با انواع و اقسام انتي ويروسها و اينترنت سكيوريتيها كار كردم و هيچ كدومشون سريعتر بهتر و راحتر از محسولات كاسپرسكي نيست و نديدم مخصوصا انترنت سيكوريتي 2009 اون و براي ثابت شدن گفته هام يه سر به اين سايت بزنيد بد نيست
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه hesamjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اولا این سایت topten بارها در موردش بحث شده که این سایت آنتی ویروسها رو بر اساس تست بهشون نمره نمیده بلکه براساس قیمت و تکنولوژی(که خود آنتی ویروسها ازشون نام میبرند)و میزان فروششون و...رتبه بندی میکنه
    پس سایت تخصصی تست آنتی ویروس از لحاظ سرعت و کارایی نیست
    در مورد سرعت کسپر که ...(بد نیست ولی خوب هم نیست)-حداقل میگفتید قدرت خوبی داره یا فایروال قدرتمندی داره!!این بیشتر قابل قبول بود

حالا چطوره یه سری به سایتهای تخصصی تری بزنید:
    سایت تخصصی av-comparatives
    کد:
    مجله تخصصی virusbulltin:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •