پارس سرعت شبانه اش خوب نیست. خوبش دیشب بود که تو ۷ ساعت ۱۶۵۰ مگ دانلود داشتم. البته با یک ساعت استفاده محدودیت (۶ ساعت شبانه+۱ ساعت روزانه)
پارس سرعت شبانه اش خوب نیست. خوبش دیشب بود که تو ۷ ساعت ۱۶۵۰ مگ دانلود داشتم. البته با یک ساعت استفاده محدودیت (۶ ساعت شبانه+۱ ساعت روزانه)
سرعت دانلودتون در روز و شب چقدره؟ پينگ هم همينطور.
سلام دوستان... خسته نباشید.
دوستان adsl مخابرات دانلود شبانه داره؟
دوستان ببخشیدا ولی کمی بی انصافی می کنید!
چند پست قبل یکی از دوستان گفت که اینترنت 256 داره و سرعتش افت کرده و حالا با سرعت 40 50 کیلو دانلود میکنه و اگه 512 باشه شاید 100 کیلو دانلود داشته باشه و ناراضی هم بودند!
عزیزان اینترنت 512 آنا اینترنت دانلود بیشتر از 40 45 نمیده، اونوقت شما با اینترنت 256 از سرعت 50 ناراضی هستید!؟
ناشکری نکنید که بد و بدترشم هست!
فقط هر کاری میکنید ، طرف آنا اینترنت نیایید، که داغونه!
تا جایی که فهمیدم کل پهنای باند آنا اینترنت روی مرکز فجر حدود 4 مگ هست، یعنی اگه 8 نفر با سرعت 512 یکجا دانلود کنند دیگه ..........................!!!!!
بله داره! از ساعت 12 تا 8 مجانی هست!
دوستان احساس میکنم که مودمم خراب شده! یه جورایی بعضی وقت ها نمیتونه آی پی بده! وقتی از طریق کابل بهش وصل میکنم اکثر اوقات علامت زرد مثلث شکل میاد روش و خطای کانکشن لیمیتد رو میده! وقتی هم که با وایرلس میخوام بهش وصل بشم اکثر اوقات روش علامت سوال میاد و خطای ای تنتیفای اینگ رو میده! ریست هم کردم مشکل حل نشده! یک ماه پیش هم یه دونه مودم سوزوکیم سوخت! و دیگه اصلا نمیتونه آی پی بده! احساس میکنم این مودم جدیدم هم داره یواش یواش خدابیامرز میشه! کسی هست که یه همچین مشکلی داشته باشه؟ دقت بکنین که اصلا لازم نیست به تلفن وصل بشم تا با این خطاها مواجه بشم! پس اگه مشکلی هست از طرف مودم منه! احساس میکنم قطعی های مکرر مخابرات باعث شده که این طوری بشه!![]()
سایت مکس نت الان توی صفحه تعرفه هاش ای دی اس مخابرات هم زده . ولی من نمیدونم این با تعرفه خود مخابرات فرق میکه یا نه . اونجا که همش زده 3 گیگ . دانلود شبانه هم ننوشته . باز هم اگه مخابرات با 512 حدود 100 کیلو.ب دانلود بده عالیه . اصلا 50 کیلوبایت . باز هم خوبه پینگش پایینه . من 1 ماهه با مکس نت پینگم واسه ایران 500 !![]()
من از وقتي كه از مخابرات سرويس گرفتم خيلي خيلي كم قطعي داشتم و هر وقت كه كانكت شدم تا زماني كه خودم D.C نشم به مشكل نميخورم. اينم اضافه بكنم كه من هميشه مودمم رو حالت بريج هست ولي چند بار كه مودم رو گذاشتم رو PPPoE اساسي به مشكل خوردم طوري كه معلوم نبود وصل هستم يا قطع. مثلا گوگل باز ميشد ولي كنترل پنلم يا همين فروم باز نميشد. سايت تابناك كه دامنه ش ir هست هم باز نميشد.
اون تعرفه ها شبانه رايگان ندارن. ترافيك هم مثل مخابرات با تخفيف محاسبه نميكنن و همون 5000 تومن ميگيرن!
اگه ميخواهيد همچين سرويسي بگيريد بهتره كه از خود مخابرات بگيريد چون مكس نت حدود 1 ماهه كه سرعت و پينگش در حد فاجعه س.
موقع تمديد من با يكي حرف زدم ميگفت كه 512 داره دانلودش حداكثر در خلوتترين ساعات به 110 ميرسيد ولي راضي نبود و ميخواست بره از پارس بگيره، ميگفت يكي از دوستاش 128 داره و يه خورده پول اضافي داده سرويسشو رو 2مگ بستن و دانلودش به بالاي 200 ميرسه.
من خودم با 256 حدود 55-50كيلوبايت دانلود دارم. روزها هر ساعت حدود200مگ و شبها هر ساعت حدود 100 مگ ميتونم دانلود كنم. البته بعضي وقتها بيشتر يا كمتر ميشه ولي در كل ميزان دانلودم در 1 ساعت حدودا همون قدره كه نوشتم.
بزرگترين ايراد مخابرات پينگ بالا ست و اينكه اگه كاري داشتي بايد حضوري بري مخابرات مركزي و از طريق سايت و تلفن مشكلت حل نميشه.
Last edited by urumchi; 01-06-2011 at 14:08.
دوست من شما یه بارم ریست فکتوری کن مودمتو. شاید درست شد.
عجبا . من بعضیارو دیدم پینگشون با مخابرات بالای 30 نرفته . دانلود توی هر ساعت 100 مگ هم که خیلی کمه . من با همین مکس نت دربوداغون ساعتی 150 میگیرم ! الان نمیدونم چیکار کنم . مخابرات یا مکس نت![]()
IP نمیده!!؟؟ خوب نده، مگه چی میشه؟
عزیز IP رو دستی ست کن، ببین درست میشه؟ کنترل کن ببیند DHCP Server فعال هست یا نه؟
درضمن مدل مودمت چی هست؟ رابط سخت افزارش رو به روز کن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)