نه منظورم این نبود که داخل Sprite بنویسم.
منظورم داخل متغیر ها و استفاده ار اونا داخل Function ها به عنوان string و.... بود
نه منظورم این نبود که داخل Sprite بنویسم.
منظورم داخل متغیر ها و استفاده ار اونا داخل Function ها به عنوان string و.... بود
فهمیدم مشکلت چیه بابا
تو دو تا آبجکت ساختی که عین همن
ولی یکی از اون دو تا spriteش ثابته (فقط یه عکش داره-animation نیست)-یکیشم چندین عکس داره که هی تکرار میشه (animation است)
اونی که داخل روم گذاشتی اونیه که ثابته نه اون یکی که حرکت داره
داخل روم object1 رو بذار میفهمی چی میگم.(از همین example که گذاشتی)
خوب آخه قراره اگه مثلا دکمه راستو زدم اونطوری بشه!از اول که نباید در حال حرکت باشه!
ویرایش:فکر کنم درست شد!جای اون کد که نوشتم توی Action که برای Press Right گذاشتم (Change Sprite) باید تو قسمت speed عددم رو میذاشتم!
Last edited by Arrowtic; 28-12-2011 at 22:38.
نمیدونم فک نکنم بشه![]()
ویرایش:فکر کنم درست شد!جای اون کد که نوشتم توی Action که برای Press Right گذاشتم (Change Sprite) باید تو قسمت speed عددم رو میذاشتم!
راه دیگه هم این بود که انیمیشن متحرک تمام Event ها و اکشن های عکس اصلی(به غیر از چندتا که مشخصن) رو بهش بدم.
این ست رو استباهی داده بودم منظوریم همون " نمیدونم فک نمکنم بشه :d " هست![]()
دوستان عزیز میخواستم بدونم میشه توی game maker محیط آب و دریا را شبیه سازی کرد؟
منظورم اینه که اگه یه بازی پلتفرمر بخوام بسازم و مثلا یک مرحله توی کشتی باشه و زیر کشتی آب دریا تکون بگوره (فقط به شکل موج کافیه)
چجوری میشه این کار رو انجام داد؟
من الان واسه پروژه دانشگاه میخوام بازی بسازم و تا الان با game maker یکم کار کردم ولی هیچوقت بازی کامل نساختم.
اگه میشه کامل راهنمائی کنید که چه سبکی بسازم که راحت تر باشه و ....؟
مرسی.
اره ولی سخته باید از extreme_phyiscs استفاده کنی![]()
آره من میگم به راحتی میشه
ولی بستگی داره تو چی بخوای
اگه بخوای فیزیک رو وارد قضیه کنی کارت خیلی سخت میشه (طبق گفنه ی دوستمون احتیاج به extreme physics داریم.الان میگی این دیگه چیه. این یک esxtention package هستش که به game maker اضافه میشه یکی به اسم maartin ساختتش. واقعا کار باهاش خی خیلی سخته . پس بیخیالش)
ولی اون جور که من از اون چیزی که تو گفتی فهمیدم . فقط یه افکت از دریاست که خیلی خیلی راحته ساختنش.
کافیه یه تصویر متحرک از موج بکشی بذاری زیرش . واسه طبیعی شدن هم میتونی بگی بعضی وقتا کشتی بالا و پایین بشه. خلاص
مشکلات بازی سازی اینا نیستن . یه کم که کار کردی بهتر میفهمی . به خصوص در قسمت برخورد های خاص و هوش مصنوعی. حالا بیخیال.
یه کم از بازی که میخوای بسازی بگو تا راهنماییت کنیم.
آقا من یه سوال دارم
من هم ورژن 8 و هم 8.1 رو دارم
قبلنا یه کدی رو توی ورژن 8 نوشته بودم که این کد توی 8.1 نمیکارد
کد این بود.
کار این کد اینه که از قسمتی از صفحه عکس بگیره و عکس گرفته شده رو به عنوان subimage به Sprite مورد نظر اضافه کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی ورژن 8 این کارو انجام میده
ولی تو 8.1 یه عکس خالی به sprite اضافه میکنه !!!!
اگه جواب بدین ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)