شرمنده من دیگه لینکی رو سراغ ندارم.
واقعیتش یه بار دانلود کردم ولی یادم نیست از کجا![]()
شرمنده من دیگه لینکی رو سراغ ندارم.
واقعیتش یه بار دانلود کردم ولی یادم نیست از کجا![]()
سلام دوستان
کل صفحات رو خوندم ولی نمیدونم چرا این مشکل من حل نمیشه یه لنوو گرفتم ویندوز نداشت با paragon پارتیشن های خودش رو یکی کردم الان شده یه پارتیشن ntfs 270 g بعد که میام extend کنم یه primary 7 meg میده که نمیشه تغییرش داد اضافش نمیتونم بکنم ؟
یه پارتیشن هم مونده 1گیگ که hide هست
error NTLDR is missing رو هر کاری میکنم نمیره یعنی با 98 هم بوت کردم format نمیکنه bad command میده ؟
فکر کنم قاط زدم و حسابی خراب کاری کردم
![]()
Last edited by fa13; 30-10-2009 at 13:03. دليل: تصحیح
ردیفش کردم
![]()
آقا روی لپ تاپ من مقدار حد اکثر shrink دقیقا 307 مگابایته که با همون مقدار هم وقتی میخوام کاری بکنم ارور میده.
اما حدود 100گیگ از هاردم خالیه!!!
مشکل چیه؟
با سلام..من یک مدل DV6-1203 خریدم..وقتی میخواستم DVD ریکاوری بسازم 2 گزینه وجود داشت که شامل:
RECOVERY DISK CREATION
و
RECOVERY MANAGER
بود...من به قسمت RECOVERY DISK CREATION رفتم و به ترتیب جلو رفت و ازم درخواست 3 عدد DVD کرد و حدود 45 دقیقه طول کشید و تمام شد..حالا سوال من اینه که قسمت دوم یعنی RECOVER MANGER مربوط به چی هست؟؟..نکه من اشتباه کردم و باید به این قسمت برم؟؟..چون الان درایو RECOVER ویندوز هم بیشتر از قبل اشغال شده؟؟؟
نه دوست عزیز کارت درست بود.
ریکاوری منیجر همون جوری که از اسمش پیداست برای مدیریت پارتیشن ریکاوری به کار میره.
ممنون از اموزشتون.............![]()
من هم مثل شما این مشکل رو داشتم اما اگه یه کمی وقت می ذاشتی و صفحات قبلی رو می خوندی متوجه می شدی که راه حل هزار بار توضیح داده شده، اینجوری زودتر هم به نتیجه می رسیدی. راه حل استفاده از نسخه های Bootale نرم افزارهای Acronis Disk Director یا Paragon Disk Manager هستش.
سلام ،من ویندوز 7 نصب کردم،یک درایو 70 گیگ برای ویندوز دارم که میخواستم 2 قسمت کنم،ولی با paragon که کار کردم،دیدم 1 درایو 100 مگی دارم که نمیدونم برای چی هست،وقتی 70 گیگ رو نصف کردم وخواستم create کنم eror داد.راستی با برنامه خود ویندوز هم کار کردم که درایو جدید رو دینامیک می کرد ولی نمی خواهم درایوم داینامیک بشه . اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام دوستان،من به یک مشکل اساسی خوردم،لپ تاپ من 3 تا درایو داشت .با برنامه paragon خواستم 1 پارتیشن اضافه کنم که متوجه شدم 1 پارتیشن مخفی 100 مگی دارم.که هر 4 درایو praimery بودن.درایو ویندوز 70 گیگ بود که می خواستم 2 قسمت کنم ولی چون همه درایو هام primery بود نمی شد. درایو d = 70gig بود و درایو e درایو recovery ویندوز ویستا اورجینال بوده که البته الان ویندوز 7 نصب کردم.با برنامه paragon درایو d , recovery رو logical کردم که درایو های primery کم بشه ولی درایو recovery به e تبدیل شده و logical نمیشه ولی درایو d به logical تبدیل شده . الان وقتی میخواهم درایو recovery رو بازش کنم پیغام format میده .اگه کسی می دونه چطور میشه درایو recovery رو برگردونم ممنون میشم.البته درایو D هم دیگه primery نمیشه.با تشکر از همتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)