تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 93 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 925

نام تاپيک: کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش های برنامه Ahead Nero

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من جدیدا Nero Burning ROM 10 رو دانلود کردم

نکته اول در Nero Burning ROM برای رایت فایلها بصورت دیتا گزینه ای تحت عنوان Data نداره
    برای رایت فایلها بصورت دیتا همون گزینه اول یعنی ISO رو انتخاب کنیم ؟

نکته دوم در Nero Burning ROM برنامه Nero Express موجود نیست. Nero Express در کدوم نسخه های نرو هستش؟بصورت مجزا هم منتشر میشه؟
    چون در سایت های دانلود ، Nero Express 10 Lite Edition رو دیدم ولی در خود سایت نرو چنین چیزی ندیدم ... چنین برنامه ای قابل اعتماد هستش؟

ممنون

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من جدیدا Nero Burning ROM 10 رو دانلود کردم

نکته اول در Nero Burning ROM برای رایت فایلها بصورت دیتا گزینه ای تحت عنوان Data نداره
    برای رایت فایلها بصورت دیتا همون گزینه اول یعنی ISO رو انتخاب کنیم ؟

نکته دوم در Nero Burning ROM برنامه Nero Express موجود نیست. Nero Express در کدوم نسخه های نرو هستش؟بصورت مجزا هم منتشر میشه؟
    چون در سایت های دانلود ، Nero Express 10 Lite Edition رو دیدم ولی در خود سایت نرو چنین چیزی ندیدم ... چنین برنامه ای قابل اعتماد هستش؟

ممنون
    پایین همین عکسی که گذاشتید باید یک دکمه ای باشه به اسم Nero Experess روی اون بزنید وارد محیطش میشید
    شما اگر فقط انتظار رایت کردن از این نرم افزار دارید میتونید نسخه سبک و کم حجم Nero رو نصب کنید
    مثل Nero 8 Micro
    لینک صفحه دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پایین همین عکسی که گذاشتید باید یک دکمه ای باشه به اسم Nero Experess روی اون بزنید وارد محیطش میشید
    نه دوست عزیز، کل سایت نرو رو گشتم و فهمیدم Nero Experess از نسخه 10 از برنامه Nero Burning ROM برداشته شده

Nero Experess در حال حاضر در Multimedia Suite و نسخه BackItUp & Burn موجوده

البته نرو یه برنامه رایگان سبک تحت عنوان Nero BurnLite منتشر کرد که شامل Nero Experess و Burning ROM و بخش های پایه ای رایت بودند

اما این برنامه چنان محدود و نا امن بود ( اقدام به نصب یک برنامه دیگر تبلغاتی برای خودش میکرد) که تمام کاربرانش رو ناراضی کرد

بهرحال شرکت نرو هم سریعا این نسخه برداشت و یک برنامه Nero Kwik Media رو جایگزینش کرد که چندان برای رایت نیست
    شما اگر فقط انتظار رایت کردن از این نرم افزار دارید میتونید نسخه سبک و کم حجم Nero رو نصب کنید
    مثل Nero 8 Micro
    اخه دنبال نسخه 10 میگردم یا یه برنامه رسمی منتشر شده

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

نه دوست عزیز، کل سایت نرو رو گشتم و فهمیدم Nero Experess از نسخه 10 از برنامه Nero Burning ROM برداشته شده

Nero Experess در حال حاضر در Multimedia Suite و نسخه BackItUp & Burn موجوده

البته نرو یه برنامه رایگان سبک تحت عنوان Nero BurnLite منتشر کرد که شامل Nero Experess و Burning ROM و بخش های پایه ای رایت بودند

اما این برنامه چنان محدود و نا امن بود ( اقدام به نصب یک برنامه دیگر تبلغاتی برای خودش میکرد) که تمام کاربرانش رو ناراضی کرد

بهرحال شرکت نرو هم سریعا این نسخه برداشت و یک برنامه Nero Kwik Media رو جایگزینش کرد که چندان برای رایت نیست

اخه دنبال نسخه 10 میگردم یا یه برنامه رسمی منتشر شده

جدیدترین نسخه ها در تاپیک زیر قابل دسترس هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

5. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه momo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان من يك فايل اييميج با پسوند iso با حجم 4.8 گيگ دارم اما روي ديوي دي 4.7 گيگ رايت نميشه آيا راهي براي رايت آن روي يك يا دو تا از اين نوع دي وي دي است يا بايد حتما ديويدي با حجم بالاتر تهيه كرد؟

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

سلام.من وقتي سي دي يا دي وي دي با فرمتاي wma يا mov رايت ميكنم موقع پخش تو دي وي دي پلير صدا نداره.
    وقتي هم كه فايلو براي رايت تو نرو add ميكنم حجمش نصف ميشه.
    ميخواستم ببينم مشكل چيه؟
    ممنون.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام.من وقتي سي دي يا دي وي دي با فرمتاي wma يا mov رايت ميكنم موقع پخش تو دي وي دي پلير صدا نداره.
    وقتي هم كه فايلو براي رايت تو نرو add ميكنم حجمش نصف ميشه.
    ميخواستم ببينم مشكل چيه؟
    ممنون.
    یا تبدیل کنید یا با nero vision رایت کنید ببینید چی میشه.

9. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

یا تبدیل کنید یا با nero vision رایت کنید ببینید چی میشه.

قبلا تبديلش كردم ولي بازم صدا نداره.
    هر دو بار هم با nero vision رايت كردم.

داره خودمونی میشه seyed_mahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کمک کمک کمک بد بخت شدم

سلام خدمت همه مهندسین و متخصصین عزیز

خواهش میکنم کمک کنید این مشکل منو رفع کنید .

کسی میدونه چطور باید این پنجره رو موقع بوت برداشت :

من میخواستم یه سی دی مولتی بوت درست کنم یعنی چندتا نرم افزار رو داخل یه سی دی بصورت بوت در بیارم

تو یه سابت خوندم که Nero اینکارو میکنه به این صورت که Nero Burning Rom میریم و از سمت راست Cd boot رو انتخاب میکنیم

بعد یه جایی هست که باید مسیر Image نرم افزار رو بدیم و Nero خودش بصورت پیش فرض DosBootImage رو گذاشته

مشکل از اینجاست که من این گزینه رو تغییر ندادم و یادم رفت مسیر ایمیج رو بدم

و رفتم و 3 تا نرم افزار بوت رایت کردم وقتی سی دی بالا اومد با این مواجه شدم :

هر چی گشتم نرم افزار های خودم وپیدا نکردم اما اشتباهم اینجا بود که WWBMU رو اجرا کردم و رفتم اینجا :

اینم ریزتر :

نمیدونم چیکار کردم که دیگه هر وقت میخاد ویندوز بالا بیاد اون صفحه اولی میاد یه بار هم Y زدم دیدم بوت ویندوز رو پروند و مجبور شدم از قابلیت Repair Boot داخل DVD 7 درستش کنم

حالا کسی میدونه چطوری باید این پنجره رو برداشت .

تو رو خدا کمک کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

8 مشکل با رایت فایل های با نام حاوی حروف غیر انگلیسی با Nero

سلام دوستان
    راستش من یه مشکلی با نرم افزار نرو دارم اینکه فایل هایی که نامشون غیر انگلیسیه یا در نامشون حروف غیر انگلیسی به کار رفته مثل حروف فارسی و ترکی و روسی و ... رو با نام های غیر متعارف رایت می کنه نه همون نامی که دارن مثلا به شکل علامت سوال یا حروف خرچنگ قورباغه یا نامنظم.
    گاهی حتی بعد از رایت می بینم اون فایلی که نامش بعد از رایت روی سی دی تغییر کرده حتی اجرا هم نمیشه مثلا اگر فایل ورد هست باز نمیشه یا اگر فایل صوتی و تصویری هست توسط پلیر ها خونده نمیشه!
    لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم درست بشه؟
    زبان ویندوزم درسته یعنی همه زبان ها روش نصبه مطمئن هستم ویندوزمم 7 هست.
    ورژن نرو هم 7.5.7 هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •