تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 607 اولاول ... 286874757677787980818288128178578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

در درجه اول بايد ببينيد اون پرنده مال x هست يا نه. البته اگر هم مال 2004 باشه معمولا تو x نمايش داده ميشه اما اجرا نميشه. ببينيد ممكنه شما فايل فشرده شده دانلود كرده باشيد و وقتي كه از حالت فشرده خارج ميكنيد تو يك پوشه جديد ريخته ميشه. بنابر اين پوشه در پوشه ميشه!!

بايد پوشه ها رو يكي يكي باز كنيد تا به پوشه اي برسيد كه اسم پرنده رو رو خودش داره و در ضمن داخل اون ديگه فايل اصلي aircraf.cfgt هست و البته چند تا پوشه ديگه مثل sound و model و panel و texture .

اگر پرنده مال x باشه و پوشه درستش رو بريزيد عمل ميكنه. اما الان ديگه اكثر پرنده ها خودشون اينستالر دارند . فقط گاهي مسير رو نميشناسند كه بهشون معرفي ميكنيد.
    بله پرنده مال X میباشد.همه ی نکاتی رو هم که گفتید انجام دادم ولی نمیشه که نمیشه.
    فرمتی هم با نام .cfgtهیچ جای کامپیوترم پیدا نکردم!
    ببینید این محتویات پوشه ای هست از هواپیمایی که دانلود کردم بعد از unrar کردن.من این فولدر رو تو پوشه ی aircraftsکپی می کنم.حالا مشکل از کجاست؟

در ضمن اگر کسی از دوستان هست که نسخه ی acceleration رو که مال شرکت نوین پندار نیست رو داره بازی میکنه لطف کنه فایل fsx.exe رو از داخل پوشه ی بازی برام آپلود کنه که حسابی نیاز دارم.تو پست اول گشتم فقط سه تا فایل دیگه اش بود و خود fsx.exeنبود
    باسپاس
    Last edited by babak_deghat; 25-08-2009 at 17:53.

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ر ضمن اگر کسی از دوستان هست که نسخه ی acceleration رو که مال شرکت نوین پندار نیست رو داره بازی میکنه لطف کنه فایل fsx.exe رو از داخل پوشه ی بازی برام آپلود کنه که حسابی نیاز دارم.تو پست اول گشتم فقط سه تا فایل دیگه اش بود و خود fsx.exeنبود
    این نسخه acceleation دیگه چیه؟؟ چه فرقی با معمولی ها داره؟؟آیا معمولی ها قابل تبدیل به این ورژن هستند؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

بله پرنده مال X میباشد.همه ی نکاتی رو هم که گفتید انجام دادم ولی نمیشه که نمیشه.
    فرمتی هم با نام .cfgtهیچ جای کامپیوترم پیدا نکردم!
    ببینید این محتویات پوشه ای هست از هواپیمایی که دانلود کردم بعد از unrar کردن.من این فولدر رو تو پوشه ی aircraftsکپی می کنم.حالا مشکل از کجاست؟

در ضمن اگر کسی از دوستان هست که نسخه ی acceleration رو که مال شرکت نوین پندار نیست رو داره بازی میکنه لطف کنه فایل fsx.exe رو از داخل پوشه ی بازی برام آپلود کنه که حسابی نیاز دارم.تو پست اول گشتم فقط سه تا فایل دیگه اش بود و خود fsx.exeنبود
    باسپاس
    احتمالا اين يك آپديت هست چرا كه تمام پرنده ها فايل aircraft.cfg دارند. بريد به پوشه simobjrct----.airplane ليست همه پرنده هاي نصب شده رو ميبينيد. 1پوشه 747 خود برنامه رو باز كنيد فايل cfg رو ميبينيد.

این نسخه acceleation دیگه چیه؟؟ چه فرقی با معمولی ها داره؟؟آیا معمولی ها قابل تبدیل به این ورژن هستند؟؟
    acc يك نسخه بروز رساني شبيه ساز هست كه حاوي سرويس پك يك و دو + چند امكان ديگه ميشه. 2.7 حجم داره بهتره cd تهيه كنيد. دانلودش چندان صرف نداره.

ما اینجا یه پست دادیم معلوم نیست کجا رفت .
    از ديدار مجدد شما خوشوقتيم.

پاينده باشيد.

4. 3 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

احتمالا اين يك آپديت هست چرا كه تمام پرنده ها فايل aircraft.cfg دارند. بريد به پوشه simobjrct----.airplane ليست همه پرنده هاي نصب شده رو ميبينيد. 1پوشه 747 خود برنامه رو باز كنيد فايل cfg رو ميبينيد.
    .
    1-بله فایلهای cfg را دیدم.فایل fsx.exe مال ورژن acceleration رو دارید؟
    2-اگه acceleration رو رو بازی اصلی نصب کنیم آیا دیگه نمی خواد سرویس پک 2 رو نصب کنیم یا هنوز احنیاج به آپدیت داره؟
    Last edited by babak_deghat; 25-08-2009 at 20:13.

داره خودمونی میشه Harry.Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

با سلام کسی میدونه که برنامه AES را از کجا دانلود کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

1-بله فایلهای cfg را دیدم.فایل fsx.exe مال ورژن acceleration رو دارید؟
    2-اگه acceleration رو رو بازی اصلی نصب کنیم آیا دیگه نمی خواد سرویس پک 2 رو نصب کنیم یا هنوز احنیاج به آپدیت داره؟
    نه متاسفانه من acc ندارم. اگر شتابدهندخ نصب بشه احتياجي به سرويس پك ها نيست.
    با سلام کسی میدونه که برنامه AES را از کجا دانلود کنم؟
    بايد رو هاردم بگردم. اگر شد آپ ميكنم اگر نه تورنت ميسازم لينك ميدم.

پاينده باشيد

8. این کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

harry جان اين رو امتحان كردي؟

10. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

تو صفحه اول تاپیک بخشی اضافه کردم با نام "من چه نسخه ای دارم؟؟؟" که با مراجعه به اون هم تفاوتهای نسخه های FSX رو میبینید و هم توضیحات بیشتر.
    Last edited by ebicross; 26-08-2009 at 08:15.

12. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون
    نسخه گولد ادیشن در ایران موجوده؟؟؟؟(منظورم خریداینترنتی هستش)
    من میخوام برم نسخه نوین پندار رو بگیرم.اگه گولد پیدا کردم بگیرم بهتره دیگه نه؟؟
    نوین پنداری که همین فروشگاه سایت میفروشه خوبه؟؟؟
    Last edited by grand theft auto; 26-08-2009 at 11:23.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

نه.هر چی میخری نوین پندار نخر!هیچکدوم از addonها رو نمیتونی روش نصب کنی.نسخه ی نوین پندار نیاز به اکتیو کردن داره و سه بار بیشتر نمیتونی اکتیوش کنی.در کل من که اشتباه کردم از خود سایت که نسخه ی نوین پندار رو میفروشه خریدم حسابی نا امید شدم.
    نسخه ی gold edition هم تا اونجا که من میدونم هنوز تو هیچ فروشگاهی عرضه نشده.میشه خصوصیات نسخه ی goldedition رو بگید؟

15. این کاربر از babak_deghat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •