آخه اکثرشون از این ترلی های درب داغون دارن میشه دلیل تصادف ها همین تریلی های داغون باشه؟
آخه اکثرشون از این ترلی های درب داغون دارن میشه دلیل تصادف ها همین تریلی های داغون باشه؟
والا ما یه تریلی فابریک 40 ساله استریک روی ماشینمون بستیم تا حالا مشکلی نداشتیم چرا ماشینای دیگه به خاطر تریلی تصادف نمیکنن؟
شما وقتی بری تو بحر فنی ماشین میبینی که ترمز تریلی ماشین به خود ماشین بستگی داره
یه سوپابی هستش مشهور به سوپاب شاسی کل ترمز ها رو تغدیه میکنه اگه اون درست کار نکنه ترمزا یا قفل میکنن یا تمیکیرن
این بحث تریلی هم سرپوش هستش
من خیلی ها رو میشناسم که آوردن موترو هوو رو هم عوض کردن تمام زیر بندی شاسی رو کردن بنز بعضی ها حتی واسه اینکه وزن لش ماشین رو کم کنن یکی از دیفرانسیلها رو حذف کردن بعد شد یه کم ماشین
=============================================
خالا که بحث هوو شد اینو نگاه کنید:
شبیه چیه اگه گفتین
اینم مخلوتی با شکوه
![]()
Last edited by rami_hemi; 19-01-2011 at 21:54.
افزايش مصرف گازوييل در کشور
میانگین مصرف گازوییل کشور در آخرین هفته دی در مقایسه با هفته پیش از آن ، 17 و 2 دهم درصد افزایش داشت.
بر اساس آمارهای شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران ، مجموع مصرف کشوری این فرآورده در هفته گذشته با متوسط روزانه 111 میلیون و 810 هزار لیتر به 782 میلیون و 700 هزار لیتر رسید که در مقایسه با هفته پیش از آن 115 میلیون و 400 هزار لیتر افزایش داشت.
بالاترین رقم مصرف گازوییل کشور در فاصله زمانی25 دی تا اول بهمن با 118 میلیون و 100 هزار لیتر به دوشنبه 27 دی و کمترین آن با 50 میلیون و800 هزار لیتر به جمعه اول بهمن اختصاص دارد.
سلام به همه دوستان. یک سوال درباره ایویکو های کشنده قدیمی که فکر کنم کدش 36-330 هست دارم. با توجه به اینکه تا حالا چند بار این کشنده رو در حال حمل بار های ترافیکی و سنگین دیدم می خوام بدونم ایا این کشنده، کشنده سنگین محسوب میشه؟ با تشکر
والا من دقیق نمیدونم ولی یه بار اگهی فروششو دیدم وزن بار خالسشو زده بود 30 تن ولی تو ایران روی هرمحور 5 تن بیشتر نمیدن کلا ایویکو کشنده پرقدرتیه
این محصول ایویکو فکر میکنم هم رده با MERCEDES BENZ 2635 معروف به 10 سیلندر ( البته 8 سیلندر هم داره ) باشه
هر دو خیلی قدرتی هستن . کلا ایویکو خوب بار سنگین حمل میکنه مدل جدیدش همون 440 هم همین طوره . ولی بازم بخوای حساب کنی بنز 2635 خدای زورهو یه محصول گردن کلفت هم ولوو داره در این رده به اسم F12 که به نظر من بهترین محصول ولوو در ایرانه . من 10 سیلندر دیدم که محموله های ترافیکی سنگین حمل کنه ولی ایویکو 330 نه
![]()
اینم بنز 10 سیلندر با موتور v10 به قدرت 350 اسب . لا مصب قدرت از قیافش میباره
ایویکو 330 . اینم خر زوره خدایی
f12 ولوو خیلی سرعتی
Last edited by Actros; 28-01-2011 at 20:53.
اسکانیا 480
![]()
Last edited by actros 1843; 01-02-2011 at 22:36.
دادا اینکه اسکانیا 480 هست
اشتباه نوشتی![]()
دمت گرم داداشی اصلاحش کردم
این دیگه اف هاش13:
این هم دو تا عکس از اکتروس1843 که با دیدن این عکسا تازه میفهمیم اکتروس1843 چیه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)