سدان به دو دره ها میگن؟
سدان به دو دره ها میگن؟
اساتید نظری ندارن؟
بله خیلی زیاده.
با این بنزین بی کیفیت ایران با کولر و دمای بالای شهر ما دیگه حداکثر 10 لیتر در 100 کیلومتر هست.
ببر سنسور اکسیژنتو تو یجای حرفه ای برات چک کنن.![]()
به همین صندوقدارا که پره تو خیابون
کارکرد ماشین چندتاست؟ اگر کمه که تا حدی طبیعی هست چون اویل کلا 206 ها زیاد میسوزنن
اگر بالاس سنسور اکسیژن معمولا خودشو تو بدون کولر به صورت کم شدن شتاب یا روشن شدن چراغ چک نشون میده
مصرف بالا به 1 دلیل برنمیگرده از بنزین مصرفی گرفته تا فیلترها شمع ها نوع رانندگیو...
نمی دونم 206 های جدید چه جوری شدن ، من یک 206 تیپ 5 مدل 84 دارم ، حدود 110000 کیلومتر هم راه رفته ، مصرفش تو 100 کیلومتر حدود 8-9 لیتر هست . البته تو جاده تا 7 هم کم می شه . اکثر مواقع دور موتور بین 3000-4000 هست .
دوست عزیز تیپ 5 با Ecu 7.4.4 رو که محصول فرانسه هست داری با این 206 های چینی مقایسه میکنی؟
با سلام به همه اساتیذ پژو باز
اقا من می خوام یه 206 بگیرم ، خودمم از 206 اس دی کلاس 8خوشم اومده .
ولی بین 206 اس دی و معمولی تیپ3 موندم!
نمی دونم کدوم رو بگیرم!
206 ای در نظر دارم که با بودجه که دارم تقریبا 15.5 تومن بشه یه چیز خوب هرید. البته صفر.
میشه یه نقد از دوتا 206 برام بزارید؟
بگید که کدوم به چه دلائلی خوبه!
البته می خوام باهاش چند تا اتو هم بزنم:43:
ممنون میشم.
من مقایسه نکردم ؛ فقط خواستم گوشه ای از تفاوت رو بگم!!
بعضی وقت ها ایراد های 206 ها رو تو فروم های مختلف می بینم ، نمی دونم بخندم یا گریه کنم!!!
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
به نظر من ، برای اون کاری که شما می خواین ، v8 بهتره!!
دلیل هم موتور بسیار نیرومند تر و همچنین یک صندوق عقب بزرگ هست . سدان نرم تر هم هست .
از نظر هندلینگ مقایسشون نمی کنم ، چون تیپ 3 با موتور 140 سی سی 75 اسبی+ اضافه وزن 206 جدید نسبت به قدیمی ها قدرتی نداره که بخواین در جاده روش مانور بدین!! پس در هر صورت سدان بهتره .
از نظر کیفیت ساخت هم ، سگ زرد ،برادر شغاله!!!
یک سوال! اگه خواستم 206 بخرم بدون صندوق پس فقط تیپ 3 بخرم که فول آپ شن باشه؟ (نه صندوق دار میخوام نه دنده اتو)
بنظرتون 207 چطوره؟ 207 بخرم یا 206 چرا؟
دوست عزیز دستت درد نکنه.
ولی این سدان که گفتی یعنی چی؟
میشه بیشتر توضیح بدی.
راستی اتو خور کدوم بهنره؟؟؟
راستی قیمت v8 چنده؟
کدوم رنگش باحاله؟
من که با سفیدش حال کردم. نظرت چیه؟
راستی v8 سفارشی چیه؟
راستی v9 اتوماتیکه؟
از کجا می تونم قیمت روز رو در بیارم؟
راستی دوستان دیگه نظری ندارند؟
بیازم دمت گرم
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
ببین قیمت 207 چنده. اصلا می ارزه بیای با اون قیمت بخوای بخری.
قیمت 207 رو بگو تا بشه روش بحث کرد
اگر 207 بیشتر از 20 نا باشه اصلا نمی ارزه. اگه بخوای بیشتر از 20 تا پول بدی برو یه چیز دیگه بگیر مثلا جنتو
البته این نظر منه .
Last edited by astrix; 02-08-2010 at 13:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)