با سلام
دوستان آیا idm قابلیت این رو داره که تو یه ساعت معین سیستم رو خاموش کنه؟
تو قسمت scedule یه چیزایی دیدم ولی کار نمیکنه
خواهاشاً راهنمایی کنید
با سلام
دوستان آیا idm قابلیت این رو داره که تو یه ساعت معین سیستم رو خاموش کنه؟
تو قسمت scedule یه چیزایی دیدم ولی کار نمیکنه
خواهاشاً راهنمایی کنید
Tune Up رو که شما نصب میکنی یک آیکن روی دسکتاپ ظاهر میشه به نام TuneUp 1-Click Maintenance روی اون کلیک کنید و بزارید اجرا بشه و مراحلش رو انجام بدید
در صورت امکان System Restore رو انجام بدید به زمانی که نرم افزار IDM درست کار میکرده و بعد Unistall کنید و نسخه ای رو که گذاشتم دانلود و نصب کنید
تو زمان خاص نه ولی اگه صف ایجاد کنید هنگامی که دانلود کلیه فایل ها به اتمام میرسه اگر تیک گزینه Turn Of Computer When Done رو بزنید سیستم خاموش میشه
برای اینکه سیستم رو سر ساعت خاص خاموش و روشن کنید میتونید از تاپیک زیر نرم افزار مربوطه و اطلاعات مورد نیاز رو دانلود و دریافت کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با سلام دوباره
دوست عزیز این راهی که گفتید برای من کارساز نشد.حالا چکار میشه کرد؟![]()
حال عوض کردن سیستم عامل رو داری![]()
دوستان عزیز قراره طبق متن زیر من دانلود رو انجام بدم ! لطفا راهنمایی کنید چطور باید دانلود ها رو انجام بدم با نرمافزار IDM:
متشکرم
البته منظورم ایه که من راه حل بالایی رو رفتم ولی نتونستم ! لطفا راهنمایی دقیق فرمایید !
DATA PRODUCT ACCESS PROCEDURE VIA COMMAND-LINE FTP SOFTWARE:
1) FTP to the host address (FTPHOST) listed below.
2) Enter "anonymous" as the User Name when prompted (if applicable).
3) Enter your complete email address for the Password when prompted (if
applicable).
4) Set the transfer mode to binary by typing "bin" (if applicable).
5) Change the directory path to the ftp directory (FTPDIR) listed below (for
example, "cd 123456789aBcDeF"). NOTE: Depending on your email font
settings, you may discover that capital I (eye) and lower case l (el) are
indistinguishable. If you experience difficulty changing directories
please consider this as a possible cause for error and retry the operation
using the alternate letter.
6) FTP your files to your local machine (for example, "get
MOD43B1.A2004065.h10v05.004.2004085134515.hdf" or "mget *" for all files).
راه دیگه ای نیست؟؟؟؟
اگه راه دیگه ای نباشه مشکلی نیست.حالا باید چی کار کنم؟
امروز وقتی با gigaget دانلود می کردم همین مشکلو داد. زنگ زدم به شرکتی که ازش adsl خریدم و مشکلو گفتم.به محض این که حرفام تموم شد گفت که مودم رو باید ببرم یا تعمیر کنند یا این که یکی دیگه بخرم.البته من نگفته بودم که تو 99 درصد میمونه.فقط تموم نکردن دانلود و گفتم که خودشون پرسیدن که رو 99 درصد میمونه؟حالا امروز باید ببرم ببینم چی میشه.با تشکر از زحماتتون
Last edited by Behi09; 13-03-2010 at 12:35.
بعید میدونم مشکل از مودم باشه چون اگه مودم مشکل داشت همون اول کار دانلود این اتفاق میوفتاد
شما قبل از اینکه مودم رو ببری شرکت یکبارر سیستم عامل رو عوض کن ببین نتیجه میگیری یا نه اگه گرفتی که چه بهتر و الا اقدام کن برای شرکت
باسلام
ببخشید من دو فایل دانلود کردم به نامهای
The.Cradle.of.Life.2003.Bluray.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.part01_2.rev
The.Cradle.of.Life.2003.Bluray.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.part02.rev
اینا رو باید با چه برنامه ای باز کنم
سلام
IDM رو ججوری میشه با google chrome سازگار کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)