تایید میشه
منم همین قدر دانلود کردم ولی امروز از صبح همش ریپ میزنه
تایید میشه
منم همین قدر دانلود کردم ولی امروز از صبح همش ریپ میزنه
روز جمعه ها 24 ساعت رایگان باشه اگر با سرعت 65kb دانلود کرد
5.5 گیگ دانلود میشه
شما روز های جمعه چقدر دانلود دارید؟
شبانه اش چقدر دانلود می کنید
دوستان کسی سرویس های شتاب را تست کرده
تو سایت نوشته سرعت تا 1.5مگ بر ثانیه بالا می ره
دوستانی که شتاب را استفاده می کنند چطوریه
یه راهنمایی کنند
بیشترین سرعت را چقدر هست ؟
سرویس های شتاب خانگی
جهت درخواست سرویسهای شتاب، بر روی کد سرویس درخواستی کلیک نمایید.
كد مدت دوره دریافت ارسال قیمت کل ترافیک دوره ترافیک هدیه Final Price
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ماه 128 ویژه* 128 ویژه* 13,000 3GB شبانه رایگان 13,000
یعنی شما میگی به خاطر v-p-n هجم گیگم دوبل کم میکنه؟!خب بعد اونوقت اینجوری میشه که وقتی یک آهنگ 4 مگی رو با v-p-n دان کنم یعنی 8 مگ دان کردم؟؟؟؟اگر اینطوریه که پس v-p-n رو باید مفته بذارن همه استفاده کنن دیگهشما فقط همون و پ ان رو باز بذارو هیچ کاری نکن ببین که برای ping با سرورت چقدر هر لچظه داره دیتا send & recive میکنه.این چیزا رو دیگه خواهشا نندازید گردن شرکت ارائه خدمات.چون 12 تومن پول دادید دلیل نمیشه دیگه از شارژ استفاده نکنه.![]()
منظور که والا چه عرض کنم من با شک و تردید اینجا به کسی جواب نمیدم که بعد بفهمه اشتباه کردم بگه اینم چیزی نمیدونه الکی میاد جواب اشتباه میده به ملت.از رو سند و مدرکه و بار ها تست کردم...دلیل نمیشه که چون حجم کم میکنه از شما کسایی که کلی اجاره ی سرور V + p +N میدن بیان به شما رایگان تقدیم کنن.( هرچند الان من سالهاست نوع رایگانشم دارمو مشکلی باهاش ندارم).خیلیا محدودیت حجم ندارن.و خیلیا هم مثل شما مجبورن با اینکه حجمشون کم میشه بابت این چیزا پول بدن.برای همینه که کسایی که از این چیزا میفروشن همچنان زنده ان.
خیلی ببخشید جسارت نباشه
میشه این سند و مدرکتونو رو کنید
فکر کنم شما دوتا چیزو با هم قاطی کردین
شاید این مطلب درست باشه که به خاطر اینکه داره از یه سرور مجازی استفاده میکنه یه چند کیلوبایتی از حجمتون کم بشه اما نه دیگه 2برابر
که باز اونم کار ISP ربطی به حجم شما نداره
اگر هم قرار باشه حجم کم بشه از حجم اکانت V P N کم میشه نه ADSL
اخه منم همینو میگم...شاید این مطلب درست باشه که به خاطر اینکه داره از یه سرور مجازی استفاده میکنه یه چند کیلوبایتی از حجمتون کم بشه اما نه دیگه 2برابردیگه قرار نیست از دو قسمت بنده رو سر کیسه کنن!از یه طرف باید هزینه شارژ ADSL رو پرداخت کنم از اون طرفم V-P-N ...حالا بیان این 2 تا رو با هم قاطی کنن!!!واقعآ نامردیه...به نظر من که دزدیه
پس نظرتون اینه که مشکل از V-P-N بوده دیگه؟
آره یه یکی دو روزه سرعت خیلی ضایع شده،
شبا هم خیلی نوسان دانلود بالاست
خیر نمیشه.
من جایی گفتم دو برابر ؟شاید این مطلب درست باشه که به خاطر اینکه داره از یه سرور مجازی استفاده میکنه یه چند کیلوبایتی از حجمتون کم بشه اما نه دیگه 2برابر
شما که خودتم از کاهش حجم شاکی هستی !
اینجا فقط منم که همچین مشکلی ندارم انگار.
شما مستقیماً نگفتی دو برابر کم میکنه ولی او بولدهارو بخون
بله من از کم شدن حجمم شاکی بودم ولی مشکل کم شدن حجممو فهمیدم من همه نرم افزارو Update شونو بشته بودم به غیر از این Firefox که 24 ساعته بازه
که اونم یادم رفته بود Update اونم بستم همه چی اوکی شد و فکر میکنم اون دوستمونم مشکلش همین باشه نه استفاده از V+P+N
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)