تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 241 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

این مشکل من مثل اینکه بدجوری اود کرده.
    وقتی بیت دفندر رو نصب کردم و ریستارت کردم ویندوز بالا نمی اومد.(نود 32 هم نصبه) بعد برنامه های استارت آپ رو کم کردم از سیف مود حالا بالا میاد ویندوز ولی سرعت بشکل اعصاب خورد کنی پایینه! و بعد چند دقیقه کلا دیگه همه چیز not respondingمیشن
    روی سیف مود هم که بیت دفندر میگه سرویس در دسترس نمیباشد!
    از روی اون یکی ویندوزم (اکس پی) با بیت دفندر ویندوز مشکل دارم(ویستا) رو اسکن کردم چندتا چیز پیدا کردو پاک کرد ولی بازم اوضاع فرقی نکرده.
    این جزییات رو هم میگم شاید فهمیدین چشه:
    لیست proccess از task manager 3-4تا trusted install اضافه شده که قبلا نبود.
    توی task manager پردازش system idle بیخود بالای 95 هست!
    چیکار کنم؟
    مهندس مهدی جان کمک!(مهدی بودی دیگه)

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

این مشکل من مثل اینکه بدجوری اود کرده.
    وقتی بیت دفندر رو نصب کردم و ریستارت کردم ویندوز بالا نمی اومد.(نود 32 هم نصبه) بعد برنامه های استارت آپ رو کم کردم از سیف مود حالا بالا میاد ویندوز ولی سرعت بشکل اعصاب خورد کنی پایینه! و بعد چند دقیقه کلا دیگه همه چیز not respondingمیشن
    روی سیف مود هم که بیت دفندر میگه سرویس در دسترس نمیباشد!
    از روی اون یکی ویندوزم (اکس پی) با بیت دفندر ویندوز مشکل دارم(ویستا) رو اسکن کردم چندتا چیز پیدا کردو پاک کرد ولی بازم اوضاع فرقی نکرده.
    این جزییات رو هم میگم شاید فهمیدین چشه:
    لیست proccess از task manager 3-4تا trusted install اضافه شده که قبلا نبود.
    توی task manager پردازش system idle بیخود بالای 95 هست!
    چیکار کنم؟
    مهندس مهدی جان کمک!(مهدی بودی دیگه)
    سلام

مهندس خودتی

این مشکل روی ویستا وجود نداشته . اما متاسفانه به تازگی این ویروس به ویستا هم رخنه کرده .

بیدیفندر به راحتی این مشکل را برای ویندوز xp از بین می بره . روی ویستا تا حالا امتحان نکردم .

شاید دوتا انتی ویروس روی سیستمتون سازگاری ندارند . سعی کنید

سعی کنید بیدیفندر را حتما اپدیت کنید و سیستم را اسکن کنید . بهتره یکی از انتی ویروس را رو سیستم نصب کنید .

البته من اگه بخوام یه توصیه براتون داشته باشم که چه انتی ویروسی را برای همیشه روی سیستمتون داشته باشید کسپراسکای را پیشنهاد می کنم .

یه بار هم همه درایوها را دیفرگمنت کنید تا مشکل کند شدن ویندوز حل بشه .

اگه وضعیت یه خورده هم وخیم باشه شاید مجبور بشید ویندوز را تعویض کنید .

ولی در نظر داشته باشید اگه ویروس توی درایوهاتون دخیره شده باشه با تعویض ویندوز باز هم مشکلات شروع خواهند شد .

باز هم به انتی ویروس ها اعتماد کنید و اونا را اپدیت کنید و سیستم را اسکن کنید.

در مورد پروسه system idle هم باید بگم اتفاقا هر چقدر درصدش بیشتر باشه خیلی خوب هستش . در حالت عادی باید 98% باشه . چون زمان بیکاری cpu را نشون می ده .

اون پروسه ها را هم از لیست پروسه ها end کنید .

موفق باشید .

3. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی !

من یه مشکل اساسی دارم که فکر کردم اینجا بیان کنم بهتره و زودتر جواب می گیرم

مشکل از این قراره که یه ویروس اومده تو سیستم من به نام W32Sality.ah که هفت کیلو بایت هم بیشتر حجم نداره اما کارهایی که انجام میده اینه که1- پوشه های مخفی رو نمیزاره دیده بشه 2 - فایل اتوران و یه فایل که آیکون اون شبیه نوت پد هست داخل فلش مموری میسازه + یه فایل که هر بار با یک نام مختلف اما با پسوند cmd یا pif که آیکن اون شبیه dos هست میسازه 3- مخفی گاه این ویروس داخل System Volume Information هست 4-خرابکاری اون مثلا بابیلون رو از کار میندازه - نمی زاره آنتی ویروس نصب کنی یا اگه نصب بشه اجرا نمی شه و servis آنتی ویروسها رو از کار میندازه 5- به تمای فایلهای اجراییexe می چسبه و حجم فایل اجرایی رو 7 کیلو بایت بیشتر میکنه و وقتی که اون فایل اجراییexe اجرا شد ویروس شروع به کار می کنه 6- سرعت سیستم هم خیلی کند می کنه 7- تمام قسمتهای مهم ویندوز رو فعال هست به جز Show
    Hidden Files

البته آنتی ویروس مکافی اونو پیدا میکنه به شرطی که اول ویندوز رو عوض کنی و هیچ فایل exe اجرا نکنی حتی درایور سیستم بعد مکافی رو از روی سی دی نصب کنی و اسکن و حذف

این هم دستوراتی که داخل فایل اوتوران نوشته

[AutoRun]
    ;
    ;owtvrB
    oPEn =vtbrw.pif
    ;bbtjXHmExK icMmpw tJJoqSCwoljmJkIn IpqdbiFdQrerMagh
    ShELL\OpeN\deFaULt=1
    ;hqYhcoYv WPIpc
    Shell\ExploRe\ComMand=vtbrw.pif
    ;
    shell\OPEn\coMMand =vtbrw.pif

;NjBDahUAxu
    sHELL\AuTOplay\cOmMand = vtbrw.pif

آیا شما دوستان راهی بهتر سراغ دارید ؟ یا برنامه ای که راحتر اونو ریشه کن کنه ؟؟

من لینک دانلود همین ویروس این پایین میزارم که دوستان بیشتر بتونن کمک کنن

توجه این لینک یه ویروس هست دقت کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

کد:

کد:
    من فايلهايي كه اين ويروس داخل فلش مموري ميسازه هم براي دانلود گذاشتم تا بهتر بتونيد از بينش ببريد

منتظر کمک شما دوستان هستم

پیشاپیش از لطف شما دوستان تشکر میکنم
    سلام

مشکل اصلی ویروس اتوران هستش .

اگه این ویروس از روی سیستم پاک بشه 99 درصد مشکلات سیستم حل می شه .

بهترین انتی ویروسی که قادر هست در حال حاضر به راحتی با این ویروس مقابله کنه انتی ویروس نود 32 ورژن 3 هستش .

بهتره این انتی رویروس را روی سیستمتون نصب کنید و حتما اونا اپدیت کنید و بعد سیستم را در حالت safe mode ویروس یابی کنید .

برای مشکل show hidden files هم انتی ویروس بیدیفندر بهترین گزینه هست . که قادر هست این مشکل را حل کنه .

بهترین راه همون استفاده از انتی ویروس هست مخصوصا انتی ویروس نود 32 ورژن های بالا .

ورژن های پایین قادر به تشخیص این ویروس هستند ولی قادر به از بین بردنش نیستند . پس سعی کنید ورژن بالا را نصب کنید و اونا اپدیت کنید و سیستم را اسکن کنید .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    من تست کردم چرا جواب نداد
    در ضمن دو مورد اول درست بود فقط در مورد سوم مقدارش 0 بود که 1 کردم
    سلام

این روشها به تنهایی جواب نمی ده . باید حتما از انتی ویروس هم استفاده کنید .

یعنی ابتدا با انتی ویروس سیستم را کامل اسکن کنید و بعد به این قسمتها سربزنید و اگه گزینه ای تغییر کرده بود اونا به حالت اولیه برگردونید .

بهترین انتی ویروس در این زمینه ، یعنی فعال کردن shoe hidden انتی ویروس بیدیفندر هست . به شرطی که حتما اپدیت شده باشه .
    بازم سلام
    یه سوال دیگه هم داشتم
    این فایلهای batch چه جوری کار میکنه من گرفتم روی دسکتاپ گذاشتم اما اونا رو نمیشناسه روشون دابل کلیک که میکنی open with باز میشه.
    به خاطر این که سیستمتون ویروس داره . و ویروس اجازه باز شدن یا اجرا شدن اون فایل را بهتون نمیده .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سیستم من ویروس show hidden گرفته

کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام آقا مهدی
    یه کمکی ازتون میخوام:
    یه سیستم به ویروس kazm_gheyz آلوده شده ، با همون روشی که شما آموزش دادین از بین بردمش ، ولی آخرش که اون برنامه Kazem remover رو که گذاشتین و سفارش دادین که در آخر اجرا بشه رو وقتی می خوام اجرا کنم بعد از زدن دکمه start اصلاً باز نمی شه فقط پیغام میده که این برنامه پیدا نمیشه ، ولی رو سیستم سالم این برنامه خوب و کامل اجرا میشه و تو محیطی مثل داس میره ، من دیروز این ویروس رو کامل با روش شما پاک کردم ولی این برنامه آخر( Kazem remover) فقط اجرا نشد حالا امروز دوباره ویروسه برگشته
    لطفاً کمک کنین این مشکل حل شه ممنون
    بعد یه ویروس دیگه هم این سیستم داره به اسم Pesin.a اینو چطوری میتونم از بین ببرم با پارتیشن بندی مجدد و ویندوز عوض کردن میشه از شر هر دو ویروس خلاص شد؟

پیشاپیش از لطفتون ممنون
    Last edited by lili.venus; 13-10-2008 at 00:49.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام آقا مهدی
    یه کمکی ازتون میخوام:
    یه سیستم به ویروس kazm_gheyz آلوده شده ، با همون روشی که شما آموزش دادین از بین بردمش ، ولی آخرش که اون برنامه Kazem remover رو که گذاشتین و سفارش دادین که در آخر اجرا بشه رو وقتی می خوام اجرا کنم بعد از زدن دکمه start اصلاً باز نمی شه فقط پیغام میده که این برنامه پیدا نمیشه ، ولی رو سیستم سالم این برنامه خوب و کامل اجرا میشه و تو محیطی مثل داس میره ، من دیروز این ویروس رو کامل با روش شما پاک کردم ولی این برنامه آخر( Kazem remover) فقط اجرا نشد حالا امروز دوباره ویروسه برگشته
    لطفاً کمک کنین این مشکل حل شه ممنون
    بعد یه ویروس دیگه هم این سیستم داره به اسم Pesin.a اینو چطوری میتونم از بین ببرم با پارتیشن بندی مجدد و ویندوز عوض کردن میشه از شر هر دو ویروس خلاص شد؟

پیشاپیش از لطفتون ممنون
    سلام

خب با پارتیشن بندی و نصب ویندوز که قطعا مشکل حل می شه . حتی گاهی با تعویض ویندوز هم مشکل حل می شه .

اما نمی شه که هر سری برای از بین بردن ویروس هارد را پارتیشن بندی کرد .

بهتره به انتی ویروس ها اعتماد کنید و اونها را اپدیت کنید و سیستم را کامل اسکن کنید .

بهترین راه استفاده از یه انتی ویروس پرقدرت هست مثل کسپراسکای یا avira یا نود 32 هست . به شرطی که حتما انتی ویروس خودتون را اپدیت کنید .

اجرا نشدن اون برنامه به این دلیل هست که سیستمتون هنوز ویروسی هست . با یه انتی ویروس اپدیت شده حتما ابتدا سیستم را کامل اسکن کنید بعد از برنامه هایی که گذاشته شده استفاده کنید .

یه سری روش هم برای kazm_gheyz توی ادرس زیر گفته شده .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

9. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

مهندس من این کاسپراسکای 2009 هم آنتی ویروس و هم اینترنت سکیوریتی رو دانلود کردم.واقعا عالی بنظر میاد دستت درست.وقتی Internet security رو نصبیدم نمیشه آنتی ویروس روهم نصب کرد؟
    من زیاد اهل ویروسی شدن نبودم زیاد دربارش اطلاع ندارم.
    فرقاشون چیه باهم؟ مثل اینکه همین Intenet security که نصب کردم کاملتره!
    بعد وقتی ویندوز بالا میاد چرا میگه window security alert کلا غیر فعاله؟ خودم هردفعه باید فعالش کنم!
    راستی واقعا خسته نباشی!
    Last edited by Reza Razor; 13-10-2008 at 16:37.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

مهندس من این کاسپراسکای 2009 هم آنتی ویروس و هم اینترنت سکیوریتی رو دانلود کردم.واقعا عالی بنظر میاد دستت درست.وقتی Internet security رو نصبیدم نمیشه آنتی ویروس روهم نصب کرد؟
    من زیاد اهل ویروسی شدن نبودم زیاد دربارش اطلاع ندارم.
    فرقاشون چیه باهم؟ مثل اینکه همین Intenet security که نصب کردم کاملتره!
    بعد وقتی ویندوز بالا میاد چرا میگه window security alert کلا غیر فعاله؟ خودم هردفعه باید فعالش کنم!
    راستی واقعا خسته نباشی!
    سلام

من خودم چندین ساله که کسپراسکای دارم و هر بار ویروسی می شم با یه اسکن مشکل را حل می کنه .

اکثر کسایی که به صورت حرفه ای کامیپوتر را دنبال می کنند کسپراسکای روی سیستمشون هست .

چون یکی از بهترین ها هستش .

پیشنهاد می کنم هر سوالی در مورد کسپراسکای داری توی تاپیک خودش مطرح کنی تا دوستان بتونند کامل راهنماییتون کنند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما هم خسته نباشی .

12. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه هوشنگ پیشدادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام .
    آیا این recycler ویروسه یا جزو پوشه های خود ویندوزه؟ اگه ویروسه چطوری می شه بطور دستی از بین بردش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •