سلام
یه مشکل واقعا بزرگ برای من پیش اومده
من وقتی که ویندوز مدیا سنتر داشتم این آنتی ویروسو دانلود کردم و ازش استفاده کردم
حالا ویندوز من پروفشنال هست ووقتی میخوام این آنتی ویروسو نصب کنم اررور میده!
حالا منو راهنمایی بفرمایید چیکار کنم؟
سلام
یه مشکل واقعا بزرگ برای من پیش اومده
من وقتی که ویندوز مدیا سنتر داشتم این آنتی ویروسو دانلود کردم و ازش استفاده کردم
حالا ویندوز من پروفشنال هست ووقتی میخوام این آنتی ویروسو نصب کنم اررور میده!
حالا منو راهنمایی بفرمایید چیکار کنم؟
فكر نكنم ربطي داشته باشه به نوع ويندوز چون من هم در ميديا سنتر و پرو فيشنال از يه فايل نصب كردم
همونطور که akmfad1 گفتن ربطی نداره چون اصلا خود مدیا سنتر هم بر روی پرو پایه ریزی شدهنوشته شده توسط karimi_1366
تا اون جا که من خبر دارم _ فایروالش مال خودش نیست.. از یه شرکت دیگه دست به نقد خریدن.. البته بد نیست ولی به خوبی بقیه ی فایر وال ها هم نیست.. و خلاصه به خوبی آنتی ویروسش هم نیست...نوشته شده توسط soooot
سلام
من انتي ويروس كسپر ورژن 6.0 رو از سايت اصلي كسپر دانلود كردم ولي موقع نصب ارور ميده چيكاركنم
ممنون
دوستان 4-5 تا صفحه قبل رو خوندم ولي چيزي پيدا نكردم
بنده آخرين ورژن آنتي ويروس كسپراسكي رو ميخوام الآن خودم Internet Security 6 رو دارم ولي به نظرم آنتي ويروس خالي بهتره اگه ميشه يه لينك دانلود + كي باحال ازش معرفي كنيد فقط لطفا تست شده باشه و فقط آنتي ويروسش باشه . ممنون
فكر كنم درست چهار صفحه قبل بودنوشته شده توسط akmfad1
![]()
دستت درد نكنه لطف كردي فقط اينكه اين ورژن ديگه مشكل آپديت رو نداره مثل Internet Security 6 كه نصفه آپديت ميشد ؟نوشته شده توسط akmfad1
اين آپ ديت كاسپر تو ورژن جديد يكم تغيير كرده و فايل هارو تيكه تيكه مي گيره
بهتر براي بهترين نتيجه چند بار اپ ديت رو تكرار كني تا ببيني كه فايلي جا نمونده باشه من كه با هاش مشكلي ندارم و هر روز كامل اپديت مي كنم
سلام من اين انتي ويروس رو از سايت اصلي دانلود كردم و زير دانلود نوشته بود http البته فکر کنم
وقتی هم که دانلود تموم شد و خاستم نصبش کنم نشد چرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)