تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 210 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

در آغاز فعالیت hamed22-24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    لطفا شبکه کردن چند pc (مثلا 4 pc ) بصورت کامل توضیح بدید.
    با تشکر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    با عرض خسته نباشید،من یه مشکل دارم که با خوندن مطالب سایت نتونستم حل کنم ،مشکل من اینه که یه pc دارم مه با مودم معمولی به اینتر نت وصله و یه کارت شبکه وایرلس dlink-w510 pci گرفتم و می خواستم با pc یه شبکه وایرلس درست کنم که بتونم با لب تاپ با وایرلس به اینتر نت وصل شم،لطفا راهنمایی کنید که چی کار کنک؟ با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

سلام
    من و دوستم هر 2 از یک ای سی پی اکانت گرفتیم و می خوایم یک کاری انجام بدیم،می خوایم برای استفاده از مولتی پلیر بعضی از بازی ها که بوسیله ی نرم افزار xlive کنترل میشن از طریق اینترنت به صورت لن بازی کنیم
    از نرم افزار هایی مثل هاماچی هم استفاده کردیم اما محدودیت رکوئست داریم یعنی باید تایم اوت زیر 25 میلی پانیه باشه اما برای ما نهایت نزدیکیش 31 هست
    می خام از دوستان بپرسم چه جوری میشه بدون استفاده از نرم افزار هایی مثل هاماچی و تحت خود ویندوز 2 تا سیستم رو تحت اینترنت به صورت لن بهم وصل کرد یا به عبارت دیگه چه راهکاری هست که بشه به نرم افزار نشون داد 2 تا ای پی شت سر هم و به صورت مجازی شبکه است؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

من دو تا کامپیوتر رو با تنظیماتی که تو پست اول اومده شبکه کردم ،حالا می خوام مثلا یه پوشه بفرستم ، دقیقا چکار باید بکنم؟!

داره خودمونی میشه mahdi_tala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید شما میدونید چرا سرعت lan 100mbps نشون میده ولی موقع انتقال فایل بین دو تا pc سرعت 10mbpsبیشتر نیست ؟[/QU
    به خاطر کابل cat5
    از کابل cat7 استفاده کن
    Last edited by mahdi_tala; 18-05-2010 at 01:11.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مراحل هر دو مشترک است.
    1) رو فایل مورد نظر رفته پروپرتی از فایل گرفته و گزینه شیرنگ را زده به فایل اجازه اشتراک به صورت محدود یا پیشرفته بدهید
    2) برای دیدن فایل در سیستم مقابل در آدرس بار مای کامپیوترتون آی پی سیستم مورد نظر را به این صورت وارد کنید 198.162.1.2\\
    یا اسم سیستم مورد نظر را به این صورت وارد کنیدmehdi\\
    از همه اساتید به خاطر ثلیث بودن زیادی عذرخواهی می کنم
    Last edited by mahdi_tala; 18-05-2010 at 01:08.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

مراحل هر دو مشترک است.
    1) رو فایل مورد نظر رفته پروپرتی از فایل گرفته و گزینه شیرنگ را زده به فایل اجازه اشتراک به صورت محدود یا پیشرفته بدهید
    2) برای دیدن فایل در سیستم مقابل در آدرس بار مای کامپیوترتون آی پی سیستم مورد نظر را به این صورت وارد کنید 198.162.1.2\\
    یا اسم سیستم مورد نظر را به این صورت وارد کنیدmehdi\\
    از همه اساتید به خاطر ثلیث بودن زیادی عذرخواهی می کنم
    شما که از اساتید عذر خواستی،لطفا اون مرحله اول رو یه نمه ریزتر توضیح بده!من راست کلیک می کنم رو فایل ،تو properties میرم ، ولی شرینگ رو پیدا نمی کنم(win7).کجا دقیقا باید برم؟
    ممنون از وقتی که می ذاری.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما که از اساتید عذر خواستی،لطفا اون مرحله اول رو یه نمه ریزتر توضیح بده!من راست کلیک می کنم رو فایل ،تو properties میرم ، ولی شرینگ رو پیدا نمی کنم(win7).کجا دقیقا باید برم؟
    ممنون از وقتی که می ذاری.
    1)شما گروپ ساختید؟
    2) اسمهای گروپهاتون یکیه؟
    3)شیرینگ ویزارد انجام دادید؟
    Last edited by mahdi_tala; 18-05-2010 at 15:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا کمک کنید.pc من با کابل شبکه به adsl وصله ویک آداپتور usb شبکه خریدم تا pc ولپ تاپم(wifi لپ تاپ) را شبکه وایرلس کنم.البته میخوام از اینترنت نیز با لپ تاپ استفاده کنم.pc با xp و لپ تاپ با 7 .آیا امکانش هست ؟ضمنا مودمم wifi نیست.در ضمن 7-8 تا صفحه اول را خوندم چیزی دستگیرم نشد.
    لطفا راهنمایی کنید متشکرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا کمک کنید.pc من با کابل شبکه به adsl وصله ویک آداپتور usb شبکه خریدم تا pc ولپ تاپم(wifi لپ تاپ) را شبکه وایرلس کنم.البته میخوام از اینترنت نیز با لپ تاپ استفاده کنم.pc با xp و لپ تاپ با 7 .آیا امکانش هست ؟ضمنا مودمم wifi نیست.در ضمن 7-8 تا صفحه اول را خوندم چیزی دستگیرم نشد.
    لطفا راهنمایی کنید متشکرم.

الان اون آداپتور یو اس بی که گرفتین بیسیم هست یا نه ؟ اگه بیسیمه بزنید رو لپ تاپ بعد یکی دیگه هم باید برای پی سی بگیرید . بعد با هم add hoc کنید دو تا رو . بعد باید یه سیستم رو سرور کنید . مثلا" پی سی روروسش ICS راه بندازید و اینترنت و فایلها رو رو هر دو سیستم شیر کنید . برای راه اندازی توضیحات پست اول رو با دقت بخونید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •