سلام
لطفا شبکه کردن چند pc (مثلا 4 pc ) بصورت کامل توضیح بدید.
با تشکر.
سلام
لطفا شبکه کردن چند pc (مثلا 4 pc ) بصورت کامل توضیح بدید.
با تشکر.
سلام
با عرض خسته نباشید،من یه مشکل دارم که با خوندن مطالب سایت نتونستم حل کنم ،مشکل من اینه که یه pc دارم مه با مودم معمولی به اینتر نت وصله و یه کارت شبکه وایرلس dlink-w510 pci گرفتم و می خواستم با pc یه شبکه وایرلس درست کنم که بتونم با لب تاپ با وایرلس به اینتر نت وصل شم،لطفا راهنمایی کنید که چی کار کنک؟ با تشکر
سلام
من و دوستم هر 2 از یک ای سی پی اکانت گرفتیم و می خوایم یک کاری انجام بدیم،می خوایم برای استفاده از مولتی پلیر بعضی از بازی ها که بوسیله ی نرم افزار xlive کنترل میشن از طریق اینترنت به صورت لن بازی کنیم
از نرم افزار هایی مثل هاماچی هم استفاده کردیم اما محدودیت رکوئست داریم یعنی باید تایم اوت زیر 25 میلی پانیه باشه اما برای ما نهایت نزدیکیش 31 هست
می خام از دوستان بپرسم چه جوری میشه بدون استفاده از نرم افزار هایی مثل هاماچی و تحت خود ویندوز 2 تا سیستم رو تحت اینترنت به صورت لن بهم وصل کرد یا به عبارت دیگه چه راهکاری هست که بشه به نرم افزار نشون داد 2 تا ای پی شت سر هم و به صورت مجازی شبکه است؟
از کابل cat7 استفاده کن
Last edited by mahdi_tala; 18-05-2010 at 01:11.
مراحل هر دو مشترک است.
1) رو فایل مورد نظر رفته پروپرتی از فایل گرفته و گزینه شیرنگ را زده به فایل اجازه اشتراک به صورت محدود یا پیشرفته بدهید
2) برای دیدن فایل در سیستم مقابل در آدرس بار مای کامپیوترتون آی پی سیستم مورد نظر را به این صورت وارد کنید 198.162.1.2\\
یا اسم سیستم مورد نظر را به این صورت وارد کنیدmehdi\\
از همه اساتید به خاطر ثلیث بودن زیادی عذرخواهی می کنم
Last edited by mahdi_tala; 18-05-2010 at 01:08.
شما که از اساتید عذر خواستی،لطفا اون مرحله اول رو یه نمه ریزتر توضیح بده!من راست کلیک می کنم رو فایل ،تو properties میرم ، ولی شرینگ رو پیدا نمی کنم(win7).کجا دقیقا باید برم؟
ممنون از وقتی که می ذاری.
1)شما گروپ ساختید؟
2) اسمهای گروپهاتون یکیه؟
3)شیرینگ ویزارد انجام دادید؟
Last edited by mahdi_tala; 18-05-2010 at 15:11.
سلام دوستان
لطفا کمک کنید.pc من با کابل شبکه به adsl وصله ویک آداپتور usb شبکه خریدم تا pc ولپ تاپم(wifi لپ تاپ) را شبکه وایرلس کنم.البته میخوام از اینترنت نیز با لپ تاپ استفاده کنم.pc با xp و لپ تاپ با 7 .آیا امکانش هست ؟ضمنا مودمم wifi نیست.در ضمن 7-8 تا صفحه اول را خوندم چیزی دستگیرم نشد.
لطفا راهنمایی کنید متشکرم.
الان اون آداپتور یو اس بی که گرفتین بیسیم هست یا نه ؟ اگه بیسیمه بزنید رو لپ تاپ بعد یکی دیگه هم باید برای پی سی بگیرید . بعد با هم add hoc کنید دو تا رو . بعد باید یه سیستم رو سرور کنید . مثلا" پی سی روروسش ICS راه بندازید و اینترنت و فایلها رو رو هر دو سیستم شیر کنید . برای راه اندازی توضیحات پست اول رو با دقت بخونید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)