به نظرم در تمام مقایسه ها ی خودروها یکی از مهمترین مسئله ها یعنی امنیت فراموش شده ....من خودم واقعا موندم برای یه خانواده تو ماشینای ایران بین ریو سمند (معمولی سال و...) پژو Glx پرشیا لوگان و.... کدوم مناسبتره. برای یه خانواده که از خودرو یه مفداری سرعت و شتاب و قدرت میخواد یه جای نسبتا کافی یه مقدار زیبایی و راحتی خرج کم مصرف کم و صد البته امنیت.باید قبول کرد برای یه خانواده سرعت شتاب قدرت مصرف راحتی و ... نامبرده ها خیلی به هم نزدیکن. و به نظرم فاکتوری که خیلی مهمه و مقایسه علمی نمیشه( البته منظورم توی مقایسه اتومبیل انجمنهاست .وقتی یکه میپرسه X یا Y ؟؟؟) امنیته.درست نیست که ما همینجوری بگیم فلان ماشین امنتره یا نه...باید با آمار و حسابشده باشه.مثلا تو یه انجمنی خوندم ریو جز نا امنترین ماشینای آمریکا شناخته شده. درسته ولی آمریکا با اینجا فرق داره .ماشینای آمریکایی معمولا درشت و همواره به امنیت و مسئله مهمی( البته الان و برای ما) به نام مصرف بالا معروفن .پس این نمیتونه درست باشه. یا بعضیا میگن ریو X ستاره و مثلا لوگان Y ستاره Ncap . ولی کی میدونه کدوم بهتر وارد بازار ایران شدن؟ بعضیها میگن روی اون نظارت شرکت اصلی هست بعضیا میگن ریو مونتاژ نیست.
من تست امنیت این ماشینارو دیدم .ولی سوالم اینه که به نظر شما بین ریو ( با کیسه هوا و Abs ) سمند(انواع) پژو (انواع) و لوگان کدوم امنیت بیشتری در ایران داره(بیشتر منظورم در تصادفات و مهمتر بین سمند و ریو).لطفا اگه اطلاعاتی میدین با آمار و ارقام باشه.هر چند قبول دارم آمارها ضعیفه .کاش میشد یه آماری باشه بین سمند و ریو (و البته پژو و لوگان) درباره تعداد تصادفات, تعداد تصادفات نسبت به تعداد خودروی موجود, وآمار مجروح و کشته هر کدوم . اینجوری میشد یه مقایسه درباره امنیت دوتا خودرو کرد.
اینو هم بگم من طرفدار ریو هستم . ولی در مورد امنیت به نظرم سمند ماشین امنی میاد
ولی ریو نمیدونم
یه مسئله مهم دیگه کم خرج بودن.قبول دارم این ماشینا خیلی وقت نیست که کارشون رو شروع کردن.ولی معمولا کدوم دیرتر به اولین خرج میفتن؟؟ و معمولا کدوم کمتر به خرج میفتن؟