![]()
باز خوبه دیگه نمیخوان بدقولی کنن !!!
شرمنده ها ولی واقا نتونستم spam ندم ولی اینا انقدر بدقولی کردن که عادت کردم
![]()
باز خوبه دیگه نمیخوان بدقولی کنن !!!
شرمنده ها ولی واقا نتونستم spam ندم ولی اینا انقدر بدقولی کردن که عادت کردم
وسواس وسواس وسواس
یکی به محسن بگه وسواس نشانه دقت نیست
وسواس فریب شیطانه
بابا اینا اصلا نباید از اول میگفتن آلبوم داره آماده میشه که اینقدر ملت بالا پایین نشن...!
عرض سلام و ادب خدمت عزیزان جاست یگانه ایعکسی که مشاهده میکنید تنها نمونه ای از سری جدید عکسهای محسن یگانه است که اینبار باسبکی متفاوت از عکسهای گذشته وی گرفته شده اند و البته به هیچ عنوان در اینسرت آلبوماستفاده نخواهند شد و سبک عکسهایی که برای کاور آلبوم در نظر گرفته شده اند متفاوت بااینگونه عکسهاست.اما...همانطور که در پست قبل اشاره کردیم با نزدیک شدن به تولد محسن یگانه شور و حال خاصیدر وبلاگها وسایتهای حامی وی ایجاد و روز تولد او خاطره انگیز تر از هر سال در فضایمجازی برگزار شد.این تحرکات زیبا و جالب محسن یگانه را بر آن داشت تا چند خطی را بهپاس احترام و قدردانی ازتمامی آنهایی که در این مدت تلاش کردند بنویسد و در اختیارجاست یگانه قرار دهد:سلام میکنم به تک تک طرفدارای عزیزم;یه لحظاتی تو زندگی پیش میاد که کلمات قدرت بیان احساس آدما رو ندارن ...روز تولدم خیلی خوب و خاطره انگیز گذشت, تشکر می کنم از محبت دوستایی که جدا از تولدخونگی برام جشن تولد اینترنتی هم گرفتن..این محبتها هیچ وقت از یادم نمیره و خودتون میدونید چی کار کردید و منم دیدم و خوندم و ...افتخار کردم.از همه اونایی که روز تولدم رو برام قشنگ و به یاد موندنی کردن ممنونم ....راستش با اینکه خوب میشناسمتون اما سورپرایز شدم و حالا یه جورایی نوبت منه که شما روسورپرایز کنم ... پس منتظر باشید..عاشق همتونم... خدانگهدار!محسن یگانه..!جاست یگانه در تکمیل صحبتهای محسن یگانه به اطلاع میرساند:وی در شماره جدید مجله ترانه ماه برای طرفداران خود سورپرایز بزرگ و جالبیخواهد داشت که فعلا" تا نزدیک شدن به روز انتشار مجله ما نیز مانند محسن یگانهسکوت می کنیم.
جاست یگانه
آهنگ جديد و فوق العاده زيباي محسن يگانه با نام سرتو بالابگير ( كنسرت ) با 2 كيفيت l Exclusive l
( با بالاترين كيفيت )
کیفیت 192
کیفیت oggکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب با توجه به چيزي كه سايتش نوشته اين هفته بايد منتظر آلبوم باشيم.![]()
امبدوارم که بازم نزنه زیرش
!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)