تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 762 اولاول ... 286874757677787980818288128178578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هكتور جان شما فكر مي كني كه يه عكاس حرفه اي اصلا به هميچين تاپيكهايي سر ميزنه ؟ مسلما نه . بنده هم اگر مي دونستم كه ايراد كادر بندي عكسها كجاست مطمئن باش نه وقت خودمو هدر مي دادم نه حوصله شما رو سر مي بردم . اگه مي بيني كه عكسها رو اينجا آپ كردم به اين اميد بود كه شايد يه نفر بياد و كمكي بكنه ولي از قرار معلوم همه سعي در كوبيدن ديگران و زير سوال بردن اونها دارن .
    اگر شما احیانا هدفت این بود که کسی بهت کمک کنه که تا اشکالاتت رو بفهمی ، این همه عکس پشت سر هم و بدون رعایت قوانین انجمن ، در این تایپیک قرار نمیدادی. الان هم که یه بیکاری مثل بنده اومده و داره یه سری چیزایی هرچند کم اهمیتی رو برات توضیح میده ، شما فکر میکنی میخوان بکوبنت. . من نمیفهمم چرا انقدر بعضیا فکر میکنن اینجا میدون نبرد هست و به خودشون میگیرن!

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگر شما احیانا هدفت این بود که کسی بهت کمک کنه که تا اشکالاتت رو بفهمی ، این همه عکس پشت سر هم و بدون رعایت قوانین انجمن ، در این تایپیک قرار نمیدادی. الان هم که یه بیکاری مثل بنده اومده و داره یه سری چیزایی هرچند کم اهمیتی رو برات توضیح میده ، شما فکر میکنی میخوان بکوبنت. . من نمیفهمم چرا انقدر بعضیا فکر میکنن اینجا میدون نبرد هست و به خودشون میگیرن!
    ارتون خواهش دارم،نظرتون رو در مورد عکس ها بگین،نه اینکه بحث حاشیه ای بکنین.ایشون با شیوه فعالیت این تاپیک آشنا نبودن،حالا که فهمیدن،دیگه رعایت می کنن.هی لازم نیس تکرار کنین و حجم تاپیک رو بالا ببرین.ممنونم.

هكتور جان شما فكر مي كني كه يه عكاس حرفه اي اصلا به هميچين تاپيكهايي سر ميزنه ؟ مسلما نه . بنده هم اگر مي دونستم كه ايراد كادر بندي عكسها كجاست مطمئن باش نه وقت خودمو هدر مي دادم نه حوصله شما رو سر مي بردم . اگه مي بيني كه عكسها رو اينجا آپ كردم به اين اميد بود كه شايد يه نفر بياد و كمكي بكنه ولي از قرار معلوم همه سعي در كوبيدن ديگران و زير سوال بردن اونها دارن .
    از شما خواهش دارم،اون عکس هایی رو که قبلا گذاشتین فراموش کنین،و الان 3-2 تا عکس که بیشتر از همه قبولشون دارین،اینجا بذارین تا بنده و دوستان در بهتر شدنشون کمکتون کنن.اشکالی نداره اگه اینبار تکراری بذارین،من خودم دارم بهتون میگم که اونایی رو که بیشتر قبول دارین،جدا کنین.پس مسئولیتش هم با من.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

samin_system جان ازت خواهش میکنم تمام عکسهای آلبومت رو اینجا بزار اصلا هم خجالت نکش ! مرد حسابی از هرچی که گیر آوردی عکس گرفتی (اسب و دمپایی و ...) اینجا گذاشتی تازه طلبکارم هستی !
    Last edited by Mokafating; 15-05-2009 at 02:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا یا خانم mn_shirvani ، اون بالا نوشته سایز و اندازه ی عکسها معقول ! وقتی با یک چنین سایز و حجمی عکس میزارید ، تایپیک از ریخت و قیافه می افته و هیچکس نمیاد اینجا و خب طبیعتا زیرخاکی میشه!
    چون خیلی کیفیت عکس پایین میومد اندازه اش رو کوچیک نکردم ولی حجمش فکرنکنم زیاد باشه !!

در مورد تعداد گذاشتن عکس هم فقط می تونم بگم من با اینکه بعد از هر چند وقت فقط دو تا عکس اینجا می گذاشتم حتی یک نفر در موردشون نظر نداد!! (یعنی واقعا مشکل تعداد عکسهاست؟)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چون خیلی کیفیت عکس پایین میومد اندازه اش رو کوچیک نکردم ولی حجمش فکرنکنم زیاد باشه !!

در مورد تعداد گذاشتن عکس هم فقط می تونم بگم من با اینکه بعد از هر چند وقت فقط دو تا عکس اینجا می گذاشتم حتی یک نفر در موردشون نظر نداد!! (یعنی واقعا مشکل تعداد عکسهاست؟)
    اتفاقا اینطوری که شما می فرمایین نیست. اگر عکس ها رو کوچیکتر کنید کیفیتشون به مراتب بیشتر هم میشه. به طور مثال دون دون ها یا گرین ها یا نویز های روی عکس تا مقدار زیادی از بین میرن و دیده نمیشن.
    مشکل تعداد زیاد عکسها ، هست! بله ! یکی اینکه حجم صفحات زیاد میشه و لود شدن عکسها زمان زیادی میبره! خیلی ها که دیال آپ هم دارن بی خیال میشن و صفحه رو میبندن. دوم هم اینکه خب نمیشه رو یکی دو تا عکس تمرکز کرد و دربارشون بحث کرد. سوم هم اینکه وقتی شما ( شخص شما رو دقیقا نمیگم ! هر کسی منظورمه ) میای و هرچی عکس در طول عمرت گرفتی ، میزاری اینجا ، حالا چه عکسای مناسبی باشن چه نباشن ، کسی برای صحبت دربارشون وقت نمیزاره! فقط میبینن و بعضی ها هم که آرشیو عکس جمع میکنن ، یه پست میزنن و میگن : " ایول ، این خیلی قشنگ بود"

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگه میخواین کیفیت واقعی تصویر رو حفظ کنین،لطفا اون رو یه جای دیگه آپلود کنین و لینکش رو اینجا بذارین.برای گذاشتن عکس اینجا،اندازه معقولی رو انتخاب کنین.

در مورد نظر دادن،من معمولا اگه در مورد عکسی نظر خاصی نداشته باشم و به نظرم خوب بیاد،فقط به تشکر کردن بسنده می کنم.ولی اگه لازم باشه در موردش نکته ای رو بگم،حتما پست میزنم.
    اگر هم که تاپیک از مسیرش منحرف بشه(همونطوری که الان داره میشه) به تاپیک سر نمی زنم.
    روش کار من اینطوریه.دوستان هم هر کدوم بالاخره یه روش کاری دارن.

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه امكان داره درباره كادر بندي اين عكس نظر بديد . فقط به اينكه خوبه يا خوب نيست اكتفا نكنيد . راه بهتر شدن كادر رو هم بگيد لطفا .

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اول بفرمایین که اینجا هدف عکستون کدوم یکیه؟خیابونه یا ساختمون؟

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من قصدم اين بود كه يه نماي كلي از خيابون و ساختمونا داشته باشم . حالا نمي دونم شايد اين كار درست نباشه .

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مشکل فقط مشکل کادر بندی هستش.یه مقدار چون دو موضوع روتوی یه عکس خواستین برسونین و نشده،شلوغ به نظر میاد.
    این قسمت ها هم توی عکس مزاحم هستن.شکل عکس رو خراب کردن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •