تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 108 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1080

نام تاپيک: تاپیک ساخت ویندوز Xp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مشکلی با ویندوز روی سی دی

سلام و خسته نباشید. مشکلی دارم که امیدوارم بشه حلش کرد .من کار با برنامه pe-builder را کمی بلدم و تونستم ویندوزی رو روی سی ببرم که سیستم با ویندوز سی دی بوت بشه. ولی تا جایی که منم میدونم این فقط فایل های خام روی سی دی اصلی ایکس پی را میخواد و از روی همون فایل ها ویندوز را میسازه .من جایی دیدم که دوستی یه سی دی بوت اورد و گذاشت رو سیستم و وقتی بوت شد ویندوزی که بالا اومد درست همون ویندوزی بود که رو کامپیوترش داشت با همون بک گراند و تمامی نرم افزارهاش .من هر کاری کردم نتوستم با این نرم افزار ویندوز سیستم خودمو ببرم رو سی دی راهی برای این کار وجود داره .البته بخاطر تنظیمات خاصی که دارم و استفاده از چند برنامه خاص باید این ویندوز منتقل بشه نه فایل های خام ایکس پی که برنامه pe builer میخواد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با نرمفزار nlite می تونی این کار را بکنی.خود نرمفزار به صورت خودکار کارت صدا را روی ویندوز سفارشی می کنه
    سلام تاتارجان
    ممنون از پاسخت. اما چگونه؟مگر نبايد اول آنرا سايلنت كرد؟كدسايلنت چيست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TATAR.BonFire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

سلام تاتارجان
    ممنون از پاسخت. اما چگونه؟مگر نبايد اول آنرا سايلنت كرد؟كدسايلنت چيست؟
    نه عزیز، تو پوشه ای که ستاپ کارت صدات هست فایل هایی به پسوند ini وجود داره که توضیحات مربوط به نصب در داخلش هست که نرمفزار nlite اون ها را می خونه و جای گذاریشون می کنه.

4. این کاربر از TATAR.BonFire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام و خسته نباشید. مشکلی دارم که امیدوارم بشه حلش کرد .من کار با برنامه pe-builder را کمی بلدم و تونستم ویندوزی رو روی سی ببرم که سیستم با ویندوز سی دی بوت بشه. ولی تا جایی که منم میدونم این فقط فایل های خام روی سی دی اصلی ایکس پی را میخواد و از روی همون فایل ها ویندوز را میسازه .من جایی دیدم که دوستی یه سی دی بوت اورد و گذاشت رو سیستم و وقتی بوت شد ویندوزی که بالا اومد درست همون ویندوزی بود که رو کامپیوترش داشت با همون بک گراند و تمامی نرم افزارهاش .من هر کاری کردم نتوستم با این نرم افزار ویندوز سیستم خودمو ببرم رو سی دی راهی برای این کار وجود داره .البته بخاطر تنظیمات خاصی که دارم و استفاده از چند برنامه خاص باید این ویندوز منتقل بشه نه فایل های خام ایکس پی که برنامه pe builer میخواد
    دوست عزیز با استفاده از نرم افزار Norton Ghost میتونید یه بک آپ کامل از ویندوزتون بگیرید و روی سی دی یا دی وی دی رایت کنید

آموزشش هم توسط Mb_Danger عزیز گذاشته شده بگرد پیدا میکنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض کسی نبود کمک کنه؟؟؟

کسی نمی دونه کدوم فایلها مال نصب اولیه ویندوز همون قسمتی که تو داس بالا میاد همون آبی رنگه که میشه پارتیشن ها رو انتخاب کرد .. فایلهاشو میخوام بدونم چیه ممنون میشم اگه کمک کنید ... با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    بهترين كار اين است كه ويندوزت را با برنامه هايي كه هست پرتابل كني و آنرا روي سي دي يا فلاش مموري بريزي و همه جا از آن استفاده كني و يا آن طور كه دوست عزيرمان Samba گفت با نرم افزار Norton Ghost يك بك آپ از ويندوزت بگير و هر گاه ويندوزت خراب شد سر سه دقيقه آنرا ري استور كن.
    اللهم صل علي محمد و آل محمد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض فايلهاي inf

سلام
    ار كجا بدانيم هر فايل موجود در پوشه C:\WINDOWS\inf مربوط به چه درايو يا برنامه اي است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

کسی نبود کمک کنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض ویندوز سازی

سلام . چندی قبل توی یه فروشگاه یه سی دی دیدم که ویندوز پرتابل بود . این زی دی رو وقتی میذاشتی توی cd-rom سیستم از روی ویندوز سی دی بوت میشد و محیطی دقیقا شبیه ویندوز روی هارد داشت . این ویندوز پرتابل رو چطوری میسازن . منم میتونم از روی ویندوز کامپیوترم یه ویندوز پرتابل بسازم با همه برنامه هایی که نصب کردم ؟ برای ساختن برنامه های پرتابل یه چیزهایی میدونم ولی ویندوز پرتابل را نمیدونم .. این ویندوز را با چه برنامه ای و چطوری میسازن .مرسی

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام . چندی قبل توی یه فروشگاه یه سی دی دیدم که ویندوز پرتابل بود . این زی دی رو وقتی میذاشتی توی cd-rom سیستم از روی ویندوز سی دی بوت میشد و محیطی دقیقا شبیه ویندوز روی هارد داشت . این ویندوز پرتابل رو چطوری میسازن . منم میتونم از روی ویندوز کامپیوترم یه ویندوز پرتابل بسازم با همه برنامه هایی که نصب کردم ؟ برای ساختن برنامه های پرتابل یه چیزهایی میدونم ولی ویندوز پرتابل را نمیدونم .. این ویندوز را با چه برنامه ای و چطوری میسازن .مرسی
    می تونی چند تا از فایلای توش رو آپ کنی تا ببینیم

یا اسم فایلای توش رو بگو (البته با استفاده از Iso Buster )

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •