مال من که فعلا جفت بالای 100 هست البته اگه این ارورهای لعنتی بذارن کانکت شم
مال من که فعلا جفت بالای 100 هست البته اگه این ارورهای لعنتی بذارن کانکت شم
مال من 100 و بعضی موقع ها 140
چی شد که سرعت ها رفت بالا؟
به نظر من این بالا رفتن سرعت موقتی هست
ماله من الان 70 هست به صورت متوسط , اما سرعت لود صفحه هام کمه من چون از اپرا استفاده می کنم سرعت لود رو نشون میده ولی سرعت لودم 7 یا 8 تا 11 هست به نظرم عجیب میرسه نگید که این سایت و ان سایت کلی میگم وضعیت لود صفحات شما به چه نحوی است؟
در ضمن این عزیزمون franch هم همینطوری پست میزنه بابا من میگم به 50 برگشته حالا تو معنی برگشت رو فقط از بالا میدونی نه عزیز من منظورم از پایین بود یعنی از 16 به 50 قدیم برگشته یا نه
درسته منم سرعت لود ام پایین هست . البته من از موزیلا فایرفاکس استفاده می کنم اما به نظر خودم سرعت لود پایین هست !!!
بابا به من بدبخت کمک کنید!! می خوام جواب یه بنده خدایی رو بدم! مثلاً صفحه ی 77 این سوال رو پرسیده بودم ها!!:
اگه جواب ندیدن میرم معتاد می شم بعد خود کشی می کنم ها!سلام دوستان ! می خو.استم بدونم به نظر شما من چه اینترنتی بگیرم،
برام قيمت ارزان اهميت داره اما پهناي باند نامحدود هم مهمه(لااقل ترافیکش زیاد باشه). يه شركتي هست به نام فن آوا نامحدود ميده و اينطور كه يادمه قيمتش ارزان هست. كسي از اين شركت تا به حال استفاده نكرده و از نظر كيفي چطور هست؟ به نظر شما چه شركتي خوبه؟
مرسی.
قبل از هر چيز، 2 صفحه اول اين تاپيك رو بخون.
خدا خیرت بده جوون! یه جوابی دادی! ولی من منظورم این بود که اگر کسی از شرکت مذکور(فن آوا) اینترنت داره اعلام کنه که وضعیتش چجوریه(از نظر کیفی) تا من معتاد نشم!
Last edited by mst_ab; 12-10-2008 at 12:55.
سرعت لود صفحات فعلا بدك نيست.
راستي من منظورتو در ست متوجه شدم. الانم سرعت دانلودم بالاي 100 هست. اصلا سرعت صبانت تا حالا فكر نكنم 16 بوده باشه مگه اينكه ديگه خيلي مورد استثنا پيش بياد كه اينقدر سرعت پايين بوده باشه.
سلام تا چه تاريخي مخابرات فيبر نوري رو هم ساپورت ميكنه براي اي دي اس ال؟
شنيدم به زودي اين اتفاق مي افته
من منتظر چنين روزي ام
سوال دومم اينه كه بعد از اعلام مخابرات كدوم شركت اينترنت مناسب تري رو ميدن
من دنبال يه اينترنت با سرعت معمولي مثلا 128 يا 256 هستم و دانلود زيادي ندارم و6 ماهه ميخوام فعلا
نظر خودم روي تعرفه برنزي آشنا هست كه در سايت 4321 زده
تعرفه برنزي آشنا:
128
6ماهه
30گيگ
مودم رايگان
100 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)