دوستان سلام . من يكي از استفاده كنندگان صبانت هستم . براي اكانت شبانه بايد از يوزرنيم و پسورد خاصي استفاده كنم يا از يوزر خودم.راستش از يوزر خودم استفاده كردم ولي مقدار دانلود، از حسابم كم شد.!!
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
دوستان سلام . من يكي از استفاده كنندگان صبانت هستم . براي اكانت شبانه بايد از يوزرنيم و پسورد خاصي استفاده كنم يا از يوزر خودم.راستش از يوزر خودم استفاده كردم ولي مقدار دانلود، از حسابم كم شد.!!
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
یوزر و پاسورد جداگانه داره دوست عزیز
سرعت شبانه به شدت افتضاح شده.
چرا اينجا هيچ پستي براي مودم نداره!
شرمنده كه وسط بحثتوم اين سوالمو مطرح مي كنم
adsl من قرار بود عصر وصل شه و من مجبور شدم سريع يه مودم بخرم و چون مودمي كه مي خواستم نداشه مودم smc7901bra2 گرفتم
الان كلي عذاب وجدان گرفتم
كسي از شما اين مودمو امتحان كرده؟
خوبه؟
يا سرم كلاه رفته؟
چند تا سوال ديگه هم داشتم
من الان از صبا نت adsl گرفتم
مودمم هم همينيه كه گفتم
1.براي اينكه شبانه و روزانه ام جدا باشه تو bridge بايد دقيقا چي كار كنم
2.براي برنامه utorrent تنظيمات كه نمي خواد خودش هر وقت به اينترنت وصل باشه دانلود مي كنه درسته؟
3. برنامه auto shutdown را بريزم يا برنامه بهتري هست؟ يه برنامه reconnect هم دارم! اين چطوره؟
ببخشيدا اينقدر سوال كردم
يكم خنگم
من پاسخ یکی از پرسش هایت را می دانم
شما دو کانشکن بساز یکی برای روزانه یکی شبانه و یوزر و پسورد شبانه با روزانه فرق می کند.1.براي اينكه شبانه و روزانه ام جدا باشه تو bridge بايد دقيقا چي كار كنم
username: guest password: ngsnet
از ساعت 3 تا 7 . البته اگر تا ساعت 6.45 خودت DC نکنی تا 7.45 در اینترنت می ماند.
هر یک ساعت هم خود به خود از اینترنت قطع می شوید.
سوال اولتان را که جواب دادند.
کار با utorrent بسیار آسان است. کافی است بر روی دانلود مورد نظر کلیک راست کنید و start را بزنید اما در مورد شروع اتوماتیک، من چیزی نمی دانم.
برای خاموش شدن سیستم در زمان خاص، نرم افزار های متعددی وجود دارند اما اکثر دانلود منیجر ها از این قابلیت پشتیبانی می کنند.
از کدام دانلود منیجر استفاده می کنید ؟
از IDM استفاده مي كنم ولي همه ي كارم با تورنت هست
برنامه ي auto power on رو ريختم ولي وقتي كامپيوترو shutdown مي كنم نمي تونه روشنش كنه بايد hibernate كنم كه در اين صورت هم وقتي روشن مي شه بايد روي user icon كليك كنم تا login كنه! نمي دونم چي كار كنم خودش login شه تا من بتونم 3 شب بخوابم)
از طرفي هر يك ساعت قطعي شبانه برام مسئلست
فكر نمي كنم مودمم redial داشته باشه (من جايي نديدم) اونو چه جوري مي تونم حل كنم :(
من اولين بارمه دارم از صبانت استفاده مي كنم براي همين هيچ اطلاعاتي ندارم كه براي شبانش چي كار كنم
اطلاعات اينجا هم خيلي پراكندست
اگه لطف كنيد و جامع توضيح بدين يك دنيا ممنون ميشم
دوست عزیز من می خواهم کار با برنامه ی auto power on 2.05 رو یاد بگیرم. آموزشش رو از کجا می تونم پیدا کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)