خب بريد سمت موتور دنبال سر اسكلت بگرديد![]()
خب بريد سمت موتور دنبال سر اسكلت بگرديد![]()
Last edited by Maggy_P; 07-02-2009 at 15:44.
توی مرحله ی the southern mexico:the mitgard serpend!
وقتی با موتور وارد معبد اصلی میشم که وسطای راه جاده ی زیرزمینی خراب شده پیاده ادامه میدم بعدش یه سری مواد ابی رنگ هست که باید با کشیدن دسته ها سطحشو بیارم پایین!اخرسر یه دونه کمربند میگیرم که بهم نیروی ویژو میده و میتونم باهاش یه تیکه سنگ رو تکون بدم. من تا اخرش پایین رفتم بعدش یه چیزیو چرخوندم و مجسمه چکشو از جلوی صورتش برد کنار و من اون شی رو گرفتم!حالا چیکار کنم باید برگردم برم بیرون؟از کجا برم چجوری برم؟
شما از همون مجسمه ای که طنابت رو به دهانش زدی و اومدی پایین باید برگردی
باید با طنابت دهانه مجسمه رو بگیری و بعد از این کار شما دوباره همون ماده مخصوص یا اب مخصوص دوباره بالا میاد که شما باید سریعا قبل از رسید اون مایع به شما از طناب بالا برید
البته بايد قبل از بالا رفتن يكي از ستون ها رو توسط دستتون جا به جا كنيد![]()
با سلام و دستون درد نکنه
با لاخره من رسیدم به چکش ها و اون موجود گنده رو کشتم و لی نمی دونم این جاشو چی کار کنم چون تو تیکه های قبلی زنجیر رو به جلو حرکت می کرد الان داره بر عکس میره چطوری خودمو به رسونم به آخرین چکش ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nachia; 07-02-2009 at 21:45.
دقیقا در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین.
من رسیدم به همونجایی که مجسمه ها رو میچرخونه...دوتاشو رفتم.سومی که هی یه سری سنگ مثل دیوار بسته میشه رو گیر گردم؟؟؟چه جوری باید بیام بیرون؟؟؟میدونم با اون قلابه هست اما دقیقا چه جوری؟؟؟
با قلاب سنگ رو بگیر و بکشونش وسط دیوار ها
من رفتم.ابها رو بردم پایین و اون وسیله رو گرفتم.دیگه چه کار باید اونجا بکنم؟؟؟اخه فکر کردم کاره دیگه ای نیست برگشتم تقریبا اولای بازی.همونجایی که یه مجسمه بدون سر هست.سرش رو گذاشتم.اما دسته رو که میکشم اتفاقی نمی افته.جریان چیه؟؟چه کار باید بکنم؟؟؟
تا دسته رو ميكشيد بايد سريع سوار موتور بشيد و تا دروازه بسته نشده بريد بيرون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)