تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 83 اولاول ... 2868747576777879808182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 829

نام تاپيک: آموزش تصویری انواع روش های Internet Sharing در شبکه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

روی کامپیوتر باید اجرا بشه و نیاز به سیستم عامل بالاتر از ایکس پی سریوس پک 2 به بالا نیاز داره و نت فریمورک 3.5 نیاز داره
    کارت شبکه مورد استفاده لازم نیست که از چیز خاصی استفاده کند؟ یعنی همه کارت شبکه ها میتوانند این کار را انجام دهند یا بابید قابلیت خاصی داشته باشند؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام ممنون از توضیحات داده شده. شرکت ما از یه شرکت اینترنت گرفته با اکسس پوینت میخوام اینترنت رو به 10 کاربر بدم چیکار کنم؟ینی باید آی پی و gateway و dns که شرکت خدمات اینترنت داده رو روی سرور 2003 خودم ست کنم بعدش چیکار باید بکنم؟آی پی های شبکه خودمون رو چی کنم؟
    من که متوجه منظورتون نشدم!!!!
    منظور شما چطور شبکه کردن 10 تا سیستم هست ؟؟ اونم به صورت وایرلس یا سیمی؟ همراه با سویچ یا حالت دیگه ای؟؟؟
    ممنون میشم کامل توضیح بدید
    کارت شبکه مورد استفاده لازم نیست که از چیز خاصی استفاده کند؟ یعنی همه کارت شبکه ها میتوانند این کار را انجام دهند یا بابید قابلیت خاصی داشته باشند؟
    کارت شبکه باید وارلس باشه تا بتونه hotsopt رو روی تاون اجرا کرد!!
    کارت شبکه معمولی این قابلیت رو ندارن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

روی سیستم من 2 تا Getaway هست. یکی برای استفاده از اینترنت هست که بر روی کارت شبکه وایرلس ست شده و دیگری برای استفاده از سیستم حسابداری هست که بر روی کارت شبکه دیگه سیستم ست شده.
    هر زمان که هر دوی این کارت شبکه ها فعال است، اینترنت درست کارت نمیکند و سایت ها باز نمی شود و فقط با غبر فعال کردن کارت شبکه Lan هست که میشه از internet استفاده کرد.

یک نفر راهنمایی کرد و گفت باید از دستور route ADD باید استفاه کنم. اما من درست متوجه نشدم که باید چکار انجام دهم.

لطفا یک نفر من را راهنمایی کند؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کارت شبکه باید وارلس باشه تا بتونه hotsopt رو روی تاون اجرا کرد!!
    کارت شبکه معمولی این قابلیت رو ندارن
    متوجه این موضوع هستم.
    منظورم این بود که همه کارت شبکه های وایرلس از hotsopt پشتیبانی میکنند؟ از کجا می شود متوجه این موضوع شد؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

روی سیستم من 2 تا Getaway هست. یکی برای استفاده از اینترنت هست که بر روی کارت شبکه وایرلس ست شده و دیگری برای استفاده از سیستم حسابداری هست که بر روی کارت شبکه دیگه سیستم ست شده.
    هر زمان که هر دوی این کارت شبکه ها فعال است، اینترنت درست کارت نمیکند و سایت ها باز نمی شود و فقط با غبر فعال کردن کارت شبکه Lan هست که میشه از internet استفاده کرد.

یک نفر راهنمایی کرد و گفت باید از دستور route ADD باید استفاه کنم. اما من درست متوجه نشدم که باید چکار انجام دهم.

اگر که شما با وایرلس به روتر وصل میشید نیازی به تنظیم گیت وی نیست !! چرا که کار روتر مسیر دهی بدون دخالت یوزر هستش !! و با انجام تغیراتی از قیبل همین ست کردن گیت وی کار روتر مختل میشه و باعث میشه که سایتها درست لود نشن یا در شبکه خلل ایجاد بشه

در مورد لن هم تا اونجایی که من میدونم اگر از لن اینترنت استفاده نکنید و فقط به منظور شبکه کردن برای سیستم حسابداری ازش استفاده بکنید موردی پیش نمیاد !!! حتی با ست کردن گیت وی برای شبکه کردن سیستمها

در مورد دستور
    route ADD هم که فرمودید من اطلاعاتی ندارم

یه نکته دیگه رو هم بگم که من خودم تو لپ تاپ با وایرلس یه مودم وصل میشم و از اونجا با 4 تا همسایمون شبکه دارم و از با لن لپ تاپ هم به سیستم خونگی خودم وصل میشم و با اون هم شبکه دارم باز!!! ولی با این حال برای هیچ کدوم از سیستم ها تو شبکه هیچ گیت ولی تعریف نکردیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منظورم این بود که همه کارت شبکه های وایرلس از hotsopt پشتیبانی میکنند؟ از کجا می شود متوجه این موضوع شد؟
    ببینید اساس کار همه کارت های شبکه یا مودم های وای فای بر اساس دریافت و ارسال امواج هستش!!!
    که مودم های فای وای هم دریافت و ارسال روشون فعال هست
    ولی کارتهای شبکه عموما برای دریافت اطلاعات استفاده میشه که میشه با نرم افزار هایی که در این تاپیک معرفی شدن از اون ها هم به عنوان یک فرستنده استفاده کرد !!! که این امر شامل تمام کارت های شبکه وایرلس میشه
    در واقع همه کارت های شبکه وایرلس توانایی ایحاد hotsot رو دارن

مثل این :
    تو این عکس که میبینید یه مودم وایر لس هست و یه لپ تاپ که توسط نرم افزار معرفی شده در تاپیک hotsot شده !!!(هر 2 تا در یه محل قرار دارن)
    همونطور که میبینید قدرت وایرلس لپ تاپ خیلی بیشتر از قدرت مودم وای فای هستش!!!

Last edited by fanoostalaei; 14-11-2013 at 21:41.

6. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

متوجه این موضوع هستم.
    ظاهرا باید کارت های شبکه یا آداپتور شبکه باید در Features اش قابلیت Hotspot شدن رو نوشته باشه یکی از دوستان یک کارت شبکه وایرلس خرید ولی HotSpot نمیشد.

8. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

Gateway فقط روی سیستمی که می خواهید به اینترنت وصل بشه بزارید ولی اگر سیستم حسابداری طوری هست که نیاز به Gateway داره باید همونطور که گفتند برای Multiple Route از دستور route add استفاده کنید.

10. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

Gateway فقط روی سیستمی که می خواهید به اینترنت وصل بشه بزارید ولی اگر سیستم حسابداری طوری هست که نیاز به Gateway داره باید همونطور که گفتند برای Multiple Route از دستور route add استفاده کنید.
    من نمیدونم چطور باید از دستور route استفاده کنم.

شبکه Lan من IP توی رنج 192.168.8.1 دارد و Getaway هم 192.168.8.10 هستش.
    کارت شبکه وایرلس هم IP و Getaway خودش را داره که با IP بالا متفاوت هست.

با این شرایط، چطور از دستور Route استفاده کنم؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

طبق گفته مایکروسافت شما در حالتی که به دو شبکه وصل می شوید و یکی شبکه داخلی هست و یکی اینترنت ممکن هست ویندوز در routing table خود برای پیدا کردن مسیر خروج هر IP مشکل پیدا کند.
    پس باید اون شبکه ای که بیشترین route ها از طریق اون انجام میشه رو به صورت Gateway دستی بزارید و برای شبکه با route کمتر مثل شبکه داخلی route بنویسید.

و اما اگر در شبکه داخلی شما زیرساخت و تجهیزاتی مثل روتر وجود دارند که RIP رو broadcast می کنند شما با فعال کردن RIP Listening در ویندوز مشکلتون حل میشه ولی اگر همچین تجهیزات و پروتکل هایی در شبکه داخلی شما نیست باید به صورت دستی برای هر IP مقصدی route بنویسید.(با استفاده از دستور route add -p )

مراحل :
    1- برای شبکه وایرلس یک IP دستی و Gateway تعریف کنید ، احتمالا Gateway به سمت مودم شما 192.168.1.1 هست.

2- برای دستی اضافه کردن دستور route :
    Command prompt رو با Run As Admin باز کنید.
    1
    دستور زیر رو استفاده کنید.
    [اینترفیس] [متریک] [گیت وی یا همان محل خروج] [ساب نت مسک] [آیپی مقصد] route -p add

و اما توضیح موارد بالا :

آیپی مقصد Destination IP:
    جایی در شبکه داخلی که باید به اون وصل بشید مثلا سیستم دیگری با آیپی 192.168.8.130 برای مسیر خروجی پیش فرض هم از 0.0.0.0 استفاده کنید.

ساب نت مسک Subnet mask :
    محدوده شبکه شما که میتونه برای مثال فقط در رنج 255.255.255.0 باشه و برای مسیر خروجی پیش فرض باز هم از 0.0.0.0 استفاده کنید.

گیت وی Gateway :
    hop یا گام بعدی شما در شبکه داخلی که برای شما همان 192.168.8.10 هست.

متریک Metric :
    عددی بین 1 تا 9999 که اولویت روت رو مشخص می کنه شما از 1 استفاده کنید.

اینترفیس Interface یا if :
    کارت شبکه ای که می خواهید از طریق اون مسیر خارج بشه برای گرفتن لیست اینترفیس ها می تونید از دستور route print استفاده کنید برای مثال کارت شبکه برای من 12 و کارت وایرلس 13 هست.

و اما مثال ها :
    دسترسی به سیستم با IP 192.168.8.130 و ساب نت 255.255.255.0

route add -p 192.168.8.130 255.255.255.0 192.168.8.10 1 12

شما به همین ترتیب با یک بچ فایل می تونید برای تمام Ip های در این رنج یک روت بنویسید.

Last edited by FerineFast; 15-11-2013 at 00:15.

13. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

من هردوتا برنامه ای که چند تا پست قبل معرفی شد رو امتحان کردم
    ولی هیچکدوم نتونستن hotspot رو start کنن
    یعنی ایراد از سیستم منه؟
    ایراد از کجاست؟
    من تازه یه دونه wi fi خریدم
    اگه میشه کمک کنین :\

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •