من با 960 رفیقم کار میکردم و یک مشکل بزرگ برام پیش اومد که وقتی فایلی در حدود 10 مگ براش بلوتوث میکردم گوشی busy میزد تا حدود 1 -2 دقیقه و بعدش فایلو نشون میداد .. همچین چیزیو شماها هم دارید ؟؟؟؟
من با 960 رفیقم کار میکردم و یک مشکل بزرگ برام پیش اومد که وقتی فایلی در حدود 10 مگ براش بلوتوث میکردم گوشی busy میزد تا حدود 1 -2 دقیقه و بعدش فایلو نشون میداد .. همچین چیزیو شماها هم دارید ؟؟؟؟
دوستان دبلیو 960 داخلش 2 تا درایو داره یا یدونه ست؟
1.منظورم اینه که مثلا اگر یک روزی کسی خواست گوشی رو که تمام برنامه هاش روی درایو C هست آپدیت کنه و یا اونو به تنظیمات
اولیه کارخونه برگردونه آیا موزیک ها و عکس ها و کلا تمام اسناد و مدارکی که در D ریخته شده هم پاک میشه و یا همین طوری
میمونه؟
2. آیا بعد از آپدیت موزیک هایی که در دی ریخته شدند رو میتونه دوباره شناسایی کنه یا نه؟
3. حالا بر عکس شاید یکی خواست D رو کلا فرمت کنه و کاری به C نداشته باشه آیا این امکان وجود داره؟ اگر امکانش هست اونو
مثل مموری کارت از داخل خود گوشی که روشنه فرمت میکنند و یا اینکه باید در حالت خاموش به کامپیوتر وصل کنی و از اونجا
فرمتش بکنی؟
ممنون...
بخاطر متعلقات اضافی داخل جعبه و کیفیت بالای ساخت گوشی W960 i سونی اریکسون
همچنین فقط داشتن Keyboard English سخت افزاری
برای اینکه اینطور نشه وقتی یک فایل رو دریافت کردید اون رو انتخاب کنید و گزینه view رو بزنید تا فایل باز شه.بعد که باز شد اون رو save کنید.من با 960 رفیقم کار میکردم و یک مشکل بزرگ برام پیش اومد که وقتی فایلی در حدود 10 مگ براش بلوتوث میکردم گوشی busy میزد تا حدود 1 -2 دقیقه و بعدش فایلو نشون میداد .. همچین چیزیو شماها هم دارید ؟؟؟؟
درسته که 2 تا درایو داره ولی مموری داخلی درست مثل مموری کارت عمل میکنه.دوستان دبلیو 960 داخلش 2 تا درایو داره یا یدونه ست؟
1.منظورم اینه که مثلا اگر یک روزی کسی خواست گوشی رو که تمام برنامه هاش روی درایو C هست آپدیت کنه و یا اونو به تنظیمات
اولیه کارخونه برگردونه آیا موزیک ها و عکس ها و کلا تمام اسناد و مدارکی که در D ریخته شده هم پاک میشه و یا همین طوری
میمونه؟
2. آیا بعد از آپدیت موزیک هایی که در دی ریخته شدند رو میتونه دوباره شناسایی کنه یا نه؟
3. حالا بر عکس شاید یکی خواست D رو کلا فرمت کنه و کاری به C نداشته باشه آیا این امکان وجود داره؟ اگر امکانش هست اونو
مثل مموری کارت از داخل خود گوشی که روشنه فرمت میکنند و یا اینکه باید در حالت خاموش به کامپیوتر وصل کنی و از اونجا
فرمتش بکنی؟
ممنون...
شما اگر مموری داخلی رو بخوای فرمت کنی کاری به مموری اصلی نداره و برعکس.
Last edited by hamed1297; 17-07-2008 at 09:27.
دبلیو950 هم اینجوری بود اعصابم رو خراب میکرد.اما 5700 در عرض 5-6 ثانیه سیو میکرد
این مشکل ازگوشی و بلوتوث نیست مشکل از سیستم عامل uiq.3 است
یک مقایسه ای کردم بین 950 و 960 دیدم 950 سریعتر کار میکنه و در هنگام لمس صفحه 950 دقیقتر و بهتر جواب میده !! شما هم امتحان بکنید.....
خیر این مشکل از گوشی نیست باید گوشی رو آپدیت کنید تا نرم افزار با تاچ اسکرین درست عمل کنه
من با دبیلو 950 هم کار کردم اتفاقا این قضیه برعکس است
گوشی W960 i سونی اریکسون نرم تر عمل میکند
مگر می شود سونی اریکسون گوشی بزند که ایرادات قبلی در آن را رفع تکند
با آپدیت مشکل ساعت s.m.s هاش هم حل شد
Last edited by farhoode; 20-07-2008 at 23:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)