اگه به صورت web page ذخیره کنید,موزیکش رو هم می تونید داشته باشید.
اگه به صورت web page ذخیره کنید,موزیکش رو هم می تونید داشته باشید.
دوستان یکی میتونه یک لطفی به من بکنه آموزش قرار دادن فیلم در پاورپوینت رو به من یاد بده ؟!
من با پاورپوینت 2010 این کار رو انجام میدم به راحتی اما وقتی بصورت 2003 سیوش میکنم دیگه فیلم هام اجرا نمیشه !!!
مثل اینکه حتما بایستی فایل های ویدئویی ضمیمه بشن توی یک فولدر !؟ راه دیگه ای نیست ؟
تو همین فروم خوندم یک تنظیماتی تو publish هست که خودش همه اطلاعاتی که فایل برای اجرا میخواد رو توی یک پکیج سیو میکنه (package for cd )اما من جای این تنظیمات رو در افیس 2010 پیدا نکردم !
ممنون میشم راهنمائی کنید !
سلام چطور اسلاید خلاصه درست کنم
راستش روشش را از اینترنت گرفتم
اما نمی تونم انجامش بدهم
میشه کسی با عکس بگذارد
یا اینکه روشی که خود دوستان بلدند بگذارند مرسی
Package for CD تو پاورپوینت 2010 توقسمت Save and Send هستش.
بچه ها کسی میدونه چه جوری میشه شکل ظاهری ایکون پاورپوینت ساخته شده رو تغییر داد ؟؟
مثل تغییر شکل ظاهری فولدرهای ویندوز که میریم تو قسمت properties>customize>folder icons > change icon
راهی داره که ایکون فایل رو هم تغییر داد ؟
سلام
دوستان، آیا راهی وجود داره که فرد ارائه دهنده، مطلبی رو ببینه ولی افراد حاضر در کنفرانس اون مطلب رو نبینند؟
مثلاً من می تونم در
ScrrenTip text
مطلبی رو بنویسم ولی با وجود ودیو پراژکتور، افراد درون سالن هم می توانند آن نوشته را ببینند.
راهی وجود داره که فقط فرد ارائه دهنده، اون نوشته رو ببینه؟
مثلاً نمی خواد از روی نوشته بخونه و می خواد نگاهش به مانیتور و حضار باشه
سلام دوستان.میخواستم بدونم چطور میشه برا پروژه عناوین فصلا یه گوشه در همه اسلایدا نشون داده بشه و با کلیک روی فصل اسلایدای مربوطشو نشون بده؟(نمیدونم تونستم منظورمو برسونم؟)
دوست عزیز سلام
اصولا در پاور پوینت فایل فیلم ایمپورت نمیشه تنها میشه آدرس دهی کرد که کدام فایل اجرا شود راه درست اینه که شما پوشهای بسازین فایل پاور پوینت و فیلمتو توی آون مسیر بزاری و ویدئوتو اینسرت کنی .
گزینه package presentation for cd هم در منوی فایل زیر منوی save & send وجود داره
امیدوارم مشکلت حل شده باشه
دوست عزیز سلام
راهی که به ذهنم میرسه هر چند جامع نیست ولی کار راه اندازه ، میتونی از فایل پاور پوینتت یه create short cut بسازی وبعد شورتکتتو تغییر ایکون بدی فایل پاور پوینتتم مخفی کنی
امیدوارم مشکلت حل بشه
دوست عزیز سلام
تصاویر نمایش داده شده در ویدیو پراژکتور دقیقا نمایش عملیاتی است که کاربر انجام میدهد و مانند مانیتور عمل میکند در مقیاس بزرگ یه راه هست که جلوی لنز ویدئو پراژکتور قسمت پایین یا بالا یه کاغذ یا چیزی بچسبونید که قسمت پایین محتویات فقط تو مانیتور متصل به سیستم یا لپ تاپ ببینیدو روی پرده ویدئو پرواژکتور نمایش داده نشه
امیداورم مشکلت حل بشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)