برای سوال 2 میتونی از آرایه ها استفاده کنی . نمونش تو همین انجمن هست![]()
برای سوال 2 میتونی از آرایه ها استفاده کنی . نمونش تو همین انجمن هست![]()
خیلی ممنونم، فقط این برنامه مال کدومه؟
میدونم باید با آرایه و رشته و اینا بنویسم، فقط نمیدونم چطوری؟
برای اولیش اینکه شاید با آرایه ها خواسته سوال یک رو بنویسید اما من در رابطه با آرایه ها در مورد این سوال راه حلی به ذهنم نرسید اما راه کلی اینه
البته یه دف بیشتر امتحانش نکردم ببینید کامل درسته یا نه
محتوای مخفی: Code
در مورد سوال دوم هم عدد هارو توی دو تا آرایه بگیر بعد از آرایه ی آخر شروع کن به انجام عملیات بعد ده بر یک هاشو بیار روی دو آرایه بعدی اعمال کندرست مثل دوم دبستان
خیلی ممنونم، همینطوری که شما میگی درسته.
فقط اجراش که کردم تا ابد اشتباه چاپ کرد.
توی int main () یه ارور سینتکس میده. نمیدونم چرا؟
=
خودم فکر اینو کردم، اما مشکلم اینکه که معلوم نیست این رشته ها چندتایی هستن، یعنی عددها چند رقمی ان. نمیدونم تهش رو که پیدا کردم، چطوری جمع بزنمو اینا.
=
دوستان بازم ممنونم به خاطر کمکی که بهم میکنین![]()
در مورد ارور برای من ارور نداشت اما حدس من اینه کامپایلر شما به این گیر میده که مقدار برگشتی تابع int هست اما نو برنامه چیزی برگردونده نشده شما یه return 0 به تهش اضافه کن درست میشه
خب شما نمیتونی تهش رو پیدا کنی چون با تابعی مثل Strlen آشنا نیستی!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته با strlen کارت سخت میشه چون باید Char بگیری اونوقت باید موقع محاسبه کد اسکی رو کم کنی تا عدد رو داشته باشی و ازین جور حرفا!!!
به راههای دیگه هم فکر کن باز به نتیجه نرسیدی بگو
----------------------------------------------
بعد ادیت اضافه شده!!!!
اگه یه زمانی خواستی آرایت رو از نوع Char بگیری تا با Strlen طول ورودی بگیری اینم یه مثاله برای اینکه کد اسکی ورودی که کاراکتر هست رو عددش رو داشته باشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MaSoUd555; 05-06-2011 at 04:30.
string برای رشته ها استفاده میشه، شما اگه میخواهی کاراکتر (یعنی یک حرف) بگیری باید خیلی راحت cin کنی. اما اگه بخوای رشته بگیری (یه کلمه یا یه جمله) باید با استفاده از دستوراتی که گفتی cin.get و... دریافت کنی و توی یه رشته (همون آرایه) بریزی.
در این مورد اگه سوالی داری بپرس
![]()
برای اون دترمینان اگه راه خودتونو بگین تصحیح بشه بهتره تا اینکه من براتون از یه راه دیگه بنویسم.
برای سوال اول یه تابع بنویسین که i,j میگیره.وخونه هایی که اسب از خونه i,j میتونه بره رو چاپ کنه . بعد اون تابع با همون خونه های چاپ شده دوباره فراخوانی بشه . مثلا اگه بار اول با i,j اجرا شده دفعات بعد با i+2 , j+1 ---i+2 , j-1 و ... اجرا بشه تا خونه های جدید هم اعلام کنه. البته شرط اینکه i,j از صفر کمتر نباشند و از 7 بیشتر نباشند هم باید بذارین.
برای سوال 2 اگه میخواین از دستورات دیگه استفاده نکنین میتونین اول آرایه تونو با null پر کنین . خونه آخر آرایه میشه خونه ای که بعدش اولین null وجود داره.
من فک میکنم اگه خودتون کدو بزنین بهتر یاد میگیرین به خاطر همین کد نزدم و فقط چیزایی که به ذهنم رسیدو نوشتم.
سلام چند تا سوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدن ممنون میشم (با زبان سی پ پ )
1-ترکیب کردن 2 ارایه و ریختنش توی یک ارایه دیگه
2- پر کردن یک ارایه 2 بعدی بطور تصادفی با اعداد کوچکتر از 10
3-و معادل clrscr ,gotoxy در کامپایلر dev
ممنون.
Last edited by khafanghost; 05-06-2011 at 10:49. دليل: اشتباه
هیچ فرقی نداره ، رشته رو به cin یا cin.getline میشه گرفت
برای کاراکتر هم cin.get یا cin فرقی نداره، اما اگه کاریر به جای کاراکتر ، رشته بده ، روی تک تک کاراکترا عملیات انجام میشه
پس بهتره از تابع setw استفاده شه(اگه اشتباه نکنم) توی هدر iomanip ، به این صورت : cin>>setw(1)>>s
یا این که بافر ورودی رو پاک کنی ، cin.clear بود فک کنم، شایدم flush
Last edited by IP007; 05-06-2011 at 11:19.
دوستان خیلی ممنونم ازتون
return 0 هم اضافه کردم اما باز همونجا ارور میده.
میشه بدون تابع اینو نوشت؟
در مورد ادامه ش هم من هیچی حالیم نمیشهبا همون روش قبلی ادامه بدیم.
مرسی
خاتمه پیدا نمیکنه.
برلند 3 دارم! جایی واسه دانلود 5 میشناسین؟
توی این عکس:
دترمینان اینطوری حساب میکنه که اول محتویات روی هر خط رو در هم ضرب میکنه، و بعد با خطهای موازیش جمع میکنه. دوتا مقدار به دست میاد، از هم کمشون میکنه. من با این روش نوشتم.
null چیه؟
مرسی
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
برای اولی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
اینم سوال آخرم:
مرسیبرنامهای بنویسید که یک رشتهی حداکثر 100 کارکتری از ورودی خوانده، لیستی از انتخابها را به صورت زیر در خروجی نمایش دهد.
در صورت انتخاب گزینهی 1 کارکترهایی غیر از حروف لاتین، کاما، نقطه، ارقام و blank را از داخل رشته حذف نماید.
در صورت انتخاب گزینهی 2 blank های اضافه بین کلمات را حذف نماید.
در صورت انتخاب گزینهی 3 اولین حرف هر جمله را به یک حرف بزرگ و بقیهی حروف را به حروف کوچک تبدیل نماید.
در صورت انتخاب گزینهی 4 با شش رقم اولی که در این رشته ممکن است موجود باشد یک عدد ساخته، در خروجی نمایش دهد، سه رقم اول قسمت صحیح عدد و سه رقم بعدی قسمت اعشار عدد را تشکیل دهد. قسمت صحیح آن عدد را، در مبنای دو و مبنای شانزده نمایش داده، تعیین نماید اول است یا خیر، کامل است یا خیر؟ ممکن است تعداد رقمهای موجود در این رشته بیشتر از 6 یا کمتر از آن باشد. ما فقط با 6 رقم ابتدایی کار داریم. برای مثال اگر رشتهی دریافتیas2d1f4ggg6h7jsg باشد عدد ساخته شده باید214.67 باشد.
در صورت انتخاب گزینهی 5 هر جملهی این رشته را در یک سطر مجزا نمایش دهد.
در صورت انتخاب گزینهی 6 هر کلمهی این رشته را در یک سطر مجزا نمایش دهد.
در صورت انتخاب گزینهی 7 دو رشتهی str1 و str2 را از ورودی دریافت نموده، به جای str1 های موجود در رشته ، str2 را جایگزین نماید. ممکن است طول رشته ی str1 بیشتر یا کمتر از طول رشتهی str2 باشد.
در صورت انتخاب گزینهی 8 یک رشته از ورودی دریافت نموده، تعیین نماید این رشته، زیر رشتهی رشتهی اصلی هست یا خیر؟
در صورت انتخاب گزینهی 9 از برنامه خارج شود.
( دقت داشته باشيد که رشته را نمیتوانيد با cin از ورودی بخوانيد، زیرا cin فقط تا اولین کارکتر blank رشته را نگهمیدارد. راه حل استفاده از دستوراتی به شکل زیراست:
char s[10];
cin.get(s,10);
از توابع کتابخانهای c نمیتوانید استفاده نمایید.
انجام هر یک از موارد فوق را به عهدهی یک تابع بگذارید.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)