تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 326 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_googooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

برای سوال 2 میتونی از آرایه ها استفاده کنی . نمونش تو همین انجمن هست

2. 2 کاربر از pooria_googooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو الان نوشتم.همینو کپی پیست کنی باید جواب درست بده.برای من که میده....

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

فقط مشکلش وقتیه که ماکسیمم 2 تا باشه که مکان اولیو چاپ میکنه.در کلیتش مشکلی نیست
    خیلی ممنونم، فقط این برنامه مال کدومه؟

برای سوال 2 میتونی از آرایه ها استفاده کنی . نمونش تو همین انجمن هست
    میدونم باید با آرایه و رشته و اینا بنویسم، فقط نمیدونم چطوری؟

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سه تا برنامه دیگه هم هست که هرچی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم. فقط نیازمند راهنمایی ام.
    1. یکیش اینه که مختصات اسب رو توی شطرنج بهش میدیم، تمام خونه هایی که میتونه بره رو برامون بده. (فقط اون خونه هایی که توی صفحه شطرنج میفتن)
    2. دوتا عدد حداکثر 50 رقمی رو به صورت رشته بگیره، جمع و تفریق و ضربشون رو بهمون بده.
    سومی رو یه کم بیشتر روش فکر میکنم بعد میپرسم.
    خیلی ممنونم
    برای اولیش اینکه شاید با آرایه ها خواسته سوال یک رو بنویسید اما من در رابطه با آرایه ها در مورد این سوال راه حلی به ذهنم نرسید اما راه کلی اینه

البته یه دف بیشتر امتحانش نکردم ببینید کامل درسته یا نه

محتوای مخفی: Code 
    کد:

در مورد سوال دوم هم عدد هارو توی دو تا آرایه بگیر بعد از آرایه ی آخر شروع کن به انجام عملیات بعد ده بر یک هاشو بیار روی دو آرایه بعدی اعمال کن درست مثل دوم دبستان

5. این کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

همونی که گفتی سطرو ستونشو چاپ کنه دیگه!
    اونی که خودت گفتی به نظرم مسخره اومد که ماتریس از اول وارد شده باشه!باید ماتریسو کاربر وارد کنه ، نه برنامه نویس!
    اینی که من نوشتم:ماتریس رو از کاربر میگیره. ماکسیمم و مکانشو چاپ میکنه
    اونی که شما گفتی:ماتریس رو برنامه نویس میده . مکانشو چاپ میکنه!کاربرم نقش بوقو بازی میکنه:؟

حالا کاری نداره میخوای همونی که گفتیو بنویسم؟

خیلی ممنونم، همینطوری که شما میگی درسته.
    فقط اجراش که کردم تا ابد اشتباه چاپ کرد.

برای اولیش اینکه شاید با آرایه ها خواسته سوال یک رو بنویسید اما من در رابطه با آرایه ها در مورد این سوال راه حلی به ذهنم نرسید اما راه کلی اینه

البته یه دف بیشتر امتحانش نکردم ببینید کامل درسته یا نه

محتوای مخفی: Code 
    کد:

در مورد سوال دوم هم عدد هارو توی دو تا آرایه بگیر بعد از آرایه ی آخر شروع کن به انجام عملیات بعد ده بر یک هاشو بیار روی دو آرایه بعدی اعمال کن درست مثل دوم دبستان
    توی int main () یه ارور سینتکس میده. نمیدونم چرا؟

=
    خودم فکر اینو کردم، اما مشکلم اینکه که معلوم نیست این رشته ها چندتایی هستن، یعنی عددها چند رقمی ان. نمیدونم تهش رو که پیدا کردم، چطوری جمع بزنمو اینا.

=
    دوستان بازم ممنونم به خاطر کمکی که بهم میکنین

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنونم، همینطوری که شما میگی درسته.
    فقط اجراش که کردم تا ابد اشتباه چاپ کرد.
    توی int main () یه ارور سینتکس میده. نمیدونم چرا؟
    خودم فکر اینو کردم، اما مشکلم اینکه که معلوم نیست این رشته ها چندتایی هستن، یعنی عددها چند رقمی ان. نمیدونم تهش رو که پیدا کردم، چطوری جمع بزنمو اینا.
    دوستان بازم ممنونم به خاطر کمکی که بهم میکنین
    در مورد ارور برای من ارور نداشت اما حدس من اینه کامپایلر شما به این گیر میده که مقدار برگشتی تابع int هست اما نو برنامه چیزی برگردونده نشده شما یه return 0 به تهش اضافه کن درست میشه

خب شما نمیتونی تهش رو پیدا کنی چون با تابعی مثل Strlen آشنا نیستی!!!!

کد:
    البته با strlen کارت سخت میشه چون باید Char بگیری اونوقت باید موقع محاسبه کد اسکی رو کم کنی تا عدد رو داشته باشی و ازین جور حرفا!!!

به راههای دیگه هم فکر کن باز به نتیجه نرسیدی بگو

----------------------------------------------

بعد ادیت اضافه شده!!!!

اگه یه زمانی خواستی آرایت رو از نوع Char بگیری تا با Strlen طول ورودی بگیری اینم یه مثاله برای اینکه کد اسکی ورودی که کاراکتر هست رو عددش رو داشته باشی

کد:
    Last edited by MaSoUd555; 05-06-2011 at 04:30.

8. این کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه کاراکترو اینطوری دریافت میکنن؟!

ویرایش:e. اجرا کردم درست جواب داد!پس gets و cin.get چین؟ اون هدر استرینگ کارش چیه؟
    string برای رشته ها استفاده میشه، شما اگه میخواهی کاراکتر (یعنی یک حرف) بگیری باید خیلی راحت cin کنی. اما اگه بخوای رشته بگیری (یه کلمه یا یه جمله) باید با استفاده از دستوراتی که گفتی cin.get و... دریافت کنی و توی یه رشته (همون آرایه) بریزی.
    در این مورد اگه سوالی داری بپرس

10. 2 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سه تا برنامه دیگه هم هست که هرچی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم. فقط نیازمند راهنمایی ام.

1. یکیش اینه که مختصات اسب رو توی شطرنج بهش میدیم، تمام خونه هایی که میتونه بره رو برامون بده. (فقط اون خونه هایی که توی صفحه شطرنج میفتن)
    2. دوتا عدد حداکثر 50 رقمی رو به صورت رشته بگیره، جمع و تفریق و ضربشون رو بهمون بده.

سومی رو یه کم بیشتر روش فکر میکنم بعد میپرسم.
    خیلی ممنونم
    برای اون دترمینان اگه راه خودتونو بگین تصحیح بشه بهتره تا اینکه من براتون از یه راه دیگه بنویسم.
    برای سوال اول یه تابع بنویسین که i,j میگیره.وخونه هایی که اسب از خونه i,j میتونه بره رو چاپ کنه . بعد اون تابع با همون خونه های چاپ شده دوباره فراخوانی بشه . مثلا اگه بار اول با i,j اجرا شده دفعات بعد با i+2 , j+1 ---i+2 , j-1 و ... اجرا بشه تا خونه های جدید هم اعلام کنه. البته شرط اینکه i,j از صفر کمتر نباشند و از 7 بیشتر نباشند هم باید بذارین.
    برای سوال 2 اگه میخواین از دستورات دیگه استفاده نکنین میتونین اول آرایه تونو با null پر کنین . خونه آخر آرایه میشه خونه ای که بعدش اولین null وجود داره.
    من فک میکنم اگه خودتون کدو بزنین بهتر یاد میگیرین به خاطر همین کد نزدم و فقط چیزایی که به ذهنم رسیدو نوشتم.

12. این کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام چند تا سوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدن ممنون میشم (با زبان سی پ پ )
    1-ترکیب کردن 2 ارایه و ریختنش توی یک ارایه دیگه
    2- پر کردن یک ارایه 2 بعدی بطور تصادفی با اعداد کوچکتر از 10
    3-و معادل clrscr ,gotoxy در کامپایلر dev
    ممنون.
    Last edited by khafanghost; 05-06-2011 at 10:49. دليل: اشتباه

اگه نباشه جاش خالی می مونه IP007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

string برای رشته ها استفاده میشه، شما اگه میخواهی کاراکتر (یعنی یک حرف) بگیری باید خیلی راحت cin کنی. اما اگه بخوای رشته بگیری (یه کلمه یا یه جمله) باید با استفاده از دستوراتی که گفتی cin.get و... دریافت کنی و توی یه رشته (همون آرایه) بریزی.
    در این مورد اگه سوالی داری بپرس

هیچ فرقی نداره ، رشته رو به cin یا cin.getline میشه گرفت
    برای کاراکتر هم cin.get یا cin فرقی نداره، اما اگه کاریر به جای کاراکتر ، رشته بده ، روی تک تک کاراکترا عملیات انجام میشه
    پس بهتره از تابع setw استفاده شه(اگه اشتباه نکنم) توی هدر iomanip ، به این صورت : cin>>setw(1)>>s

یا این که بافر ورودی رو پاک کنی ، cin.clear بود فک کنم، شایدم flush
    Last edited by IP007; 05-06-2011 at 11:19.

15. 2 کاربر از IP007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان خیلی ممنونم ازتون

در مورد ارور برای من ارور نداشت اما حدس من اینه کامپایلر شما به این گیر میده که مقدار برگشتی تابع int هست اما نو برنامه چیزی برگردونده نشده شما یه return 0 به تهش اضافه کن درست میشه

خب شما نمیتونی تهش رو پیدا کنی چون با تابعی مثل Strlen آشنا نیستی!!!!

کد:
    البته با strlen کارت سخت میشه چون باید Char بگیری اونوقت باید موقع محاسبه کد اسکی رو کم کنی تا عدد رو داشته باشی و ازین جور حرفا!!!

به راههای دیگه هم فکر کن باز به نتیجه نرسیدی بگو

----------------------------------------------

بعد ادیت اضافه شده!!!!

اگه یه زمانی خواستی آرایت رو از نوع Char بگیری تا با Strlen طول ورودی بگیری اینم یه مثاله برای اینکه کد اسکی ورودی که کاراکتر هست رو عددش رو داشته باشی

کد:
    return 0 هم اضافه کردم اما باز همونجا ارور میده.
    میشه بدون تابع اینو نوشت؟

در مورد ادامه ش هم من هیچی حالیم نمیشه با همون روش قبلی ادامه بدیم.
    مرسی

یعنی چی تا ابد اشتباه چاپ کرد؟!منظورت اینه خاتمه پیدا نمیکنه یا اشتباه جواب میده؟!
    برای من درست جواب میده ها!
    برلند 5.02 دیگه؟
    خاتمه پیدا نمیکنه.
    برلند 3 دارم! جایی واسه دانلود 5 میشناسین؟

برای اون دترمینان اگه راه خودتونو بگین تصحیح بشه بهتره تا اینکه من براتون از یه راه دیگه بنویسم.
    برای سوال اول یه تابع بنویسین که i,j میگیره.وخونه هایی که اسب از خونه i,j میتونه بره رو چاپ کنه . بعد اون تابع با همون خونه های چاپ شده دوباره فراخوانی بشه . مثلا اگه بار اول با i,j اجرا شده دفعات بعد با i+2 , j+1 ---i+2 , j-1 و ... اجرا بشه تا خونه های جدید هم اعلام کنه. البته شرط اینکه i,j از صفر کمتر نباشند و از 7 بیشتر نباشند هم باید بذارین.
    برای سوال 2 اگه میخواین از دستورات دیگه استفاده نکنین میتونین اول آرایه تونو با null پر کنین . خونه آخر آرایه میشه خونه ای که بعدش اولین null وجود داره.
    من فک میکنم اگه خودتون کدو بزنین بهتر یاد میگیرین به خاطر همین کد نزدم و فقط چیزایی که به ذهنم رسیدو نوشتم.
    توی این عکس:

دترمینان اینطوری حساب میکنه که اول محتویات روی هر خط رو در هم ضرب میکنه، و بعد با خطهای موازیش جمع میکنه. دوتا مقدار به دست میاد، از هم کمشون میکنه. من با این روش نوشتم.

null چیه؟

مرسی

---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

سلام چند تا سوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدن ممنون میشم (با زبان سی پ پ )
    1-ترکیب کردن 2 ارایه و ریختنش توی یک ارایه دیگه
    2- پر کردن یک ارایه 2 بعدی بطور تصادفی با اعداد کوچکتر از 10
    3-و معادل clrscr ,gotoxy در کامپایلر dev
    ممنون.
    برای اولی :
    کد:

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------

اینم سوال آخرم:

برنامه‌ای بنویسید که یک رشته‌ی حداکثر 100 کارکتری از ورودی خوانده، لیستی از انتخاب‌ها را به صورت زیر در خروجی نمایش دهد.

در صورت انتخاب گزینه‌ی 1 کارکترهایی غیر از حروف لاتین، کاما، نقطه، ارقام و blank را از داخل رشته حذف نماید.
    در صورت انتخاب گزینه‌ی 2 blank های اضافه بین کلمات را حذف نماید.
    در صورت انتخاب گزینه‌ی 3 اولین حرف هر جمله را به یک حرف بزرگ و بقیه‌ی حروف را به حروف کوچک تبدیل نماید.
    در صورت انتخاب گزینه‌ی 4 با شش رقم اولی که در این رشته ممکن است موجود باشد یک عدد ساخته، در خروجی نمایش دهد، سه رقم اول قسمت صحیح عدد و سه رقم بعدی قسمت اعشار عدد را تشکیل دهد. قسمت صحیح آن عدد را، در مبنای دو و مبنای شانزده نمایش داده، تعیین نماید اول است یا خیر، کامل است یا خیر؟ ممکن است تعداد رقم‌های موجود در این رشته بیشتر از 6 یا کمتر از آن باشد. ما فقط با 6 رقم ابتدایی کار داریم. برای مثال اگر رشته‌ی دریافتیas2d1f4ggg6h7jsg باشد عدد ساخته شده باید214.67 باشد.
    در صورت انتخاب گزینه‌ی 5 هر جمله‌ی این رشته را در یک سطر مجزا نمایش دهد.
    در صورت انتخاب گزینه‌ی 6 هر کلمه‌ی این رشته را در یک سطر مجزا نمایش دهد.
    در صورت انتخاب گزینه‌ی 7 دو رشته‌ی str1 و str2 را از ورودی دریافت نموده، به جای str1 های موجود در رشته ، str2 را جایگزین نماید. ممکن است طول رشته ی str1 بیشتر یا کمتر از طول رشته‌ی str2 باشد.
    در صورت انتخاب گزینه‌ی 8 یک رشته از ورودی دریافت نموده، تعیین نماید این رشته، زیر رشته‌ی رشته‌ی اصلی هست یا خیر؟
    در صورت انتخاب گزینه‌ی 9 از برنامه خارج شود.
    ( دقت داشته باشيد که رشته را نمی‌توانيد با cin از ورودی بخوانيد، زیرا cin فقط تا اولین کارکتر blank رشته را نگه‌می‌دارد. راه حل استفاده از دستوراتی به شکل زیراست:
    char s[10];
    cin.get(s,10);
    از توابع کتابخانه‌ای c نمی‌توانید استفاده نمایید.
    انجام هر یک از موارد فوق را به عهده‌ی یک تابع بگذارید.)
    مرسی

17. این کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •