این که هزارتا دنگو فنگ داره تا دانلود بشه
این که هزارتا دنگو فنگ داره تا دانلود بشه
کدوم دنگو فنگ اخه...
به عکس دقت کن دور اون کلمه دانلود علامت زدم بزنی سریع میاره.
البته لینک دومی رو بردار..
![]()
سلام دوستان
من بازی گرز را نصب کردم حالا هم دارم بازی می کنم
اما یک مشکلی پیش امده اون اینه که سیو نمی کنه Tools و همه چیزی که داشت را هم نصب کردم ولی بازم
سیو نمی کنه شما بگویید چه کار کنم کسی نمی دونه چه نرم افزاری نیازه؟؟؟
تو را به خدا اگه می دونید کوتاهی نکنید من چند سال پیش به دلیل مشکلی که برام پیش اومده بود
نتوانستم بازیش کنم حالا هم که امدم بازیش کنم این مشکل را داره
ممنون می شوم کمک کنید![]()
دوست عزیز شما برای ذخیره کردن بازی باید برنامه Game for windows live رو نصب کنی که توی DVD های بازی هستش ... وقتی نصب کردی برو توی بازی و دکمه Home از روی کی بورد رو بزن تا بری توی لایو این برنامه و اونجا برای خودت یه اکانت آف لاین بساز .... همین .. بعدش دیگه بازی روی اون اکانت برای شما ذخیره می شه ...مثل کاری که برای GTA IV انجام داده می شد ... البته این بازی همیشه مشکل ذخیره کردن داشته و هیچ وقت هم برطرف نشد !!!سلام دوستان
من بازی گرز را نصب کردم حالا هم دارم بازی می کنم
اما یک مشکلی پیش امده اون اینه که سیو نمی کنه Tools و همه چیزی که داشت را هم نصب کردم ولی بازم
سیو نمی کنه شما بگویید چه کار کنم کسی نمی دونه چه نرم افزاری نیازه؟؟؟
تو را به خدا اگه می دونید کوتاهی نکنید من چند سال پیش به دلیل مشکلی که برام پیش اومده بود
نتوانستم بازیش کنم حالا هم که امدم بازیش کنم این مشکل را داره
ممنون می شوم کمک کنید![]()
نسخه دو این بازی قرار نیست برای pc بیاد ؟
نه قرار نیست بیاد
کلا نسخه یک بازی هم که منتشر شد یک استثنا بود
اون غول بیابونی روی ترن رو چطوری باید کشت؟
همون که دو رو ورش پر از خفاشه![]()
تا اونجایی که یادمه بید بره تو مسیر نور بعد میشه بهش شلیک کرد...
مخشو بزن
این که هر چی تیر میزنم تو سرش نمیمیرهتموم خشابارو خالی کردم تو سرش اما نمیمیره چه کار کنم؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
منظورت چیه توی مسیر نور برو؟ اون که یه جا وای نمیسه میاد دنبالت میکشت
اون رو باید کنارش یه نارنجک بندازی خفاش ها از کنارش میرن بعد شروع کن به تیراندازی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)