می شه بگید کجا ایتاچی بعضی قدرت هاشو به ناروتو دداد قسمتشو بگید من همه قسمت های ناروتو رو دیدم
می شه بگید کجا ایتاچی بعضی قدرت هاشو به ناروتو دداد قسمتشو بگید من همه قسمت های ناروتو رو دیدم
سلام ما بر شما باد.
بابا اون چشمهایی که من از ساسکه دیدم 10 تا کیوبی هم حریفش نمیشه.خودش اذعان کرده بود.
البته شاید همون چاکرای ایتاچی و تمرینات جدیدش وضعیت را تغییر بده.
تو مانگا ایتاچی و ناروتو به هم بر میخورن و از آخر ایتاچی بخشی از نیروی خودش رو به ناروتو میده.انگار متقاعد شده بود که ناروتو قصد کشتن ساسکه را نداره و میخواد بهش کمک کنه.
شاید Genjustu باشه که ناروتو اصلا بلد نیست.درآینده مشخص میشه.
خوب پس یعنی دیگه ناروتو رو نمیتونیم با زیر نویس انگلیسی ببینیم؟
بابا امروز من 67 دیدم خیلی قسمت توپی بود با زیر نویس حتما ببینید که خیلی باحاله ولی هفته بعد 68 69 که می ترکونه ناروتو با اون زن 5 المنت مبارزه داره ببینیم ناروتو چی کار می کنه
دقیقا یادم نیست که کدوم مانگا بود![]()
ایتاچی قبل از اینکه با ساسکه مبارزه کنه با ناروتو روبرو میشه ولی با اون مبارزه نمیکنه فقط قبل از رفتنش به ناروتو میگه اگه یک روز ساسکه به کونوها حمله کنه تو چیکار میکنی ناروتو این حرف رو قبول نمیکنه و ایتاچی موقه رفتن به ناروتو میگه که من بخشی از نیروهای خودم رو به تو دادم ولی امیدوارم روزی نرسه که بخواهی از اونها استفاده کنی
احتمالا ایتاچی امیدوار بود که ناروتو بتونه جلوی ساسکه رو بگیره تا ساسکه به دهکده حمله نکنه![]()
سلام به همگی.آقا وهاب خوش اومدین.من که میگم با این قدرتی که ایتاچی بهش داده و این تعلیماتی هم که داره میبینه خیلی قوی میشه
مانگاه 410 که چیز خاصی نداشت.فقط مثل اینکه طرف مقابل تیم ساسوکه خیلی قویه.بدون اینکه یک قدم از سر جاش برداره شمشیر جوگو و سوگتسو رو هم ولو کرد.
قیافه ناروتو هم خیلی باحال شده بود.نصف بدنش شده بود وزق
تو انیمه هنوز دارن با اون 4 نفر مبارزه میکنن؟؟؟؟
اگه اینطوری باشه که یه 10 قسمت دیگه ای مبارزشون ادامه داره
آقا محمد سایت دانلود ها دات کام ناروتو رو برای دانلود نزاشته؟؟؟؟
اره این دانلودها قولی که به من داده بود رو زیر پا گذاشت حالا بعد باهاش صحبت می کنم
والا 67 انگار ندیدی 2 تا از اون 4 نفر اوت شدند ساکورا که اون زن چرته که گنجوتسویی بود رو با یک مشت داقون کرد اون دیوار حفاظتی از دور شهر برداشته شد
یاماتو هم یک اب اورد اون مرد که ارث المنت بود رو حالشو گرفت و بعد مرد توی باتلاق گیر کرد و یاماتو با یک درخت کارشو ساخت و اون مرده ها که زنده شدند هم از بین رفتند و الان فقط مرد اصلیه که به کونوها حمله کرده و یکی هم اون زن 5 المنت که ترسناک مونده کار ناروتو ساختست تا نقطه ضعف این زنرو پیدا کنه
دوستان قسمت 67 کسی نداره
از راپید شار
ببخشید من اطلاعی ندارم که میتونم اینجا لینک بزارم یا نه اگه خلاف هست بگید تا پستم رو ویرایش کنم.
دوست عزیز من از لینک زیر گرفتمش رسیوم هم داره فقط باید عضو بشی که اونم 1 دقیقه بیشتر وقت نمیگیره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mgha; 27-07-2008 at 00:00.
نه مشکلی نیست اگر لینک قسمت جدید باشه( گرچه چون این انیمه حالاحالا ها کار داره تا تمام شه مشکل خاصی نداره).
خوب من برم دونبال قسمت جدید با زیر نویس..
خوب ساکورا دومین رقیبش را هم شکست داد. ناروتو 2-0 عقب است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)