من که حال نکردم با بازیش پاکش کردم
من که حال نکردم با بازیش پاکش کردم
اگه سيستم توپ باشه و هاي اجراش كني اره ولي رو مديوم و لوو اصلا حال نمي ده!
با سلام
اگر ممکن است پچ اسامی تیم ایران برای دانلود قرار دهید.
دوست عزیز صفحه ی قبل که گذاشتیم!!!!
من همه ي اين كارايي كه واسه چمن گفتي رو كردم
ولي وقتي اون فايل IMG رو مي خوام باز كنم ارور ميده
مي گه :
Invalid or unsupported image file format
كمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــك
بچه ها من که کاملا گیج شدم!!شما میگید اگه بازی رو روی مدیوم کوالیتی قرار بدیم تماشاگرا محو میشن و سایه ها غیرطبیعی میشن!در حالی که من امروز روی مد مدیوم بازی رو قرار دادم و هم تماشاگران بودند و هم سایه ها به صورت کامل وجود داشت!!البته من روی رزولوشن 1024 در 768 بازی رو قرار دادم!!
اگر میخواهید که لباس بازیکن رو بکشید در هنگامی که بازیکن حریف داره سرعت میگیره و میخواهد که دور شود شما در هنگام که نزدیک میشوید کلید R2 را بزنید......یا کلیدپاس رو بزنید.
خداییش شده آخر بازی .
گیم پلی که عالی شده . حتی از اونی که منتظرش بودم بهتر شده.
چقدر حرکات بازیکنا طبیعی شده . اگه pes6 رو بازی کرده باشی اولش
زیاد بهت حال نمیده ولی کافی کمی روش وقت بزاری بعد میفهمی که کونامی
چی ساخته !!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من از که فوق العلاده شده.
با سلام به بر و بچه های گل P30world یکی از دوستان در مورد جایی که آمار بازی رو نشون میده پرسیده بود توی منوی اصلی به گالری میرید وبعد گزینه track record و اونجا ریز آمار بازی شما رو نشون میده که خیلی جالب و دقیقه در اون قسمت یک سری عنوان هست که من این طور استنباط می کنم که مربوط به خاصیت teamvision-accessو هوش مصنوعی بازی هست در یکی از زیر منوها نشون میده که شما در چه رنجی هستید -->منو rating
این رنج بندی این گونه هست D --> C --> B--> A -->S
S بالاترین درجه هست که با رنگ قرمز مشخص میشه در این قسمت چهار عنوان رو مشاهده می کنید
توانایی گل زنی : که برای من S هست
توانایی دفاع : که برای من B هست
بازی جوانمردانه : که برای من A هست ( البته S بود توی بازی خیلی خطا کردم شد A )
بازی سازی : که برای من A هست و دیگه داره پر میشه و تبدیل به S میشه
ورزش دوستی ( منظورش اینه که فقط فوتبال بازی کنی نه ضد فوتبال و بازی رو ببندی مثلا وقتی جلویی تو زمین خودت حفظ توپ کنی یا پاس کاری اعصاب خورد کن یا وقت تلف کردن) : که برای من s هست
خلاصه من فکر میکنم که بازی با توجه به این آمار جلوی شما بازی می کنه و تقویت میشه
البته حواستون باشه که گیم پد رو به کامپیوتر وصل کنید و کنترل یک هم انتخابش کنید نه کنترل دو تا بازیتون save شه اگرنه هر موقع وارد بازی بشید کامپیوتر ضعهیفه و مثل قبل بازی می کنه چون آمار بازی شما ذخیره نشده
شما در هر کدوم از این گزینه ها که پیشرفت کنید کامپیوتر هم در مقابل پیشرفت می کنه که همچین هوش مصنوعی برای یک بازی غیر قابل تصوره من امسال بعد از چندین سال فیفا رو خریدم از 2005 دیگه نه خریده بودم و نه بازی کرده بودم امسال بازی فیفا سخت شده بود به معنای واقعی و این نشون دهنده هوش مصنوعی بازی نیست اون ها فقط گل زدن رو برای گیمر سخت کرده بودند و بس
اما pes بازی رو به فوتبال شبیه کرده در مستر لیگ تمام گزینه ها رو در سخت ترین حالت قرار بدید و فصل رو شروع کنید تیم ها شما رو آنالیز می کنند من طبق عادت و با توجه به مهره هام از جناحین خیلی حمله می کنم اما بعد از چند بازی تیم حریف جناحین رو بست و من با تغییر تاکتیک و بردن بازی به عمق دفاع حریف به گل رسیدم خودم باورم نمی شد دارم بازی می کنم بیشتر حس یک فوتبال واقعی رو داشتم تا بازی و در اون لحظه به تیم کونامی و سازنده بازی تبریک گفتم آخه من اوایلش از آسونی بازی و این که توی بازی 10 دقیقه ای میشد 8 گل زد ناراحت بودم اما دیدم باید صبر کرد مثلا در الکلاسیکو بین رئال و بارسا من 2 بر صفر جلو بودم تیم مقابل یعنی بارسا اتو - رونالدینیو و مسی رو در ترکیب داشت آنری و گودیانسن رو هم به زمین آورد و من از دقیه 75 فقط مجبور بودم زیر توپ بزنم و نهایتا بازی رو 2 بر 1 بردم در حالیکه بعد از صوت پایان بازی واقعا حس یک فوتبال واقعی بهم دست داده بود همین طور در بازی های آخر فصل که واقعا سخت بودن بازی PES2008 یک شاهکار از شرکت کونامی هست اما باید کمی حوصله کرد و باهاش بازی کرد تا هوش مصنوعی خودش رو نشون بده من بازی هایی رو در مسترلیگ تجربه کردم که فراتر از یک بازی بوده مثلا تیم های ضعیف میومدن و ضد فوتبال بازی می کردن بازی رو می بستن و ... اما با خوردن گل اول از هم می پاشیدن وبعد راحت میشد گل زد یا مثلا با یک تعویض به موقع جریان بازی به نفع یک تیم تغییر میکرد تیم حریف وقتی جلو میفتاد توپ رو به کنار نقطه کرنر من میاورد و سعی در اتلاف وقت داشت و واقعا حرص من رو درمیاورد شک نکنید که اگر یه مدت با آسونیش کنار بیاید راه میفته و بعد کار به جایی میرسه که بیاین بگین اه چه قدر این بازی سخت شده
برای اینکه گزارش گر هم یکم بهتر و با انرژی تر گزارش کنه به قسمت sistem setting برین و بعد sound setting و بعد commentry ferequensy رو Near GA and MF انتخاب کنید این جوری گزارش گر یکم بهتر میشه البته این فقط نظر منه
و در آخر مشکل این بازی گرافیکش هست بازی خیلی سنگین هست و اگر کسی روی high بازی کنه بازی فوق العاده به نظر میرسه و بی نقص اگر normal بازی کنه بازی قابل قبول هست اما خیلی دلچسب و جذاب نیست و اگر low بازی کنه یه جورایی بهتره بازی نکنه و بی خیالش بشه
---------------------------------------------------------------------------------------------------
حسابی سرتون رو درد آوردم ممنون از اینکه این پست طولانی رو وقت گذاشتید و خوندید
---------------------------------------------------------------------------------------------------
یک نفر دیگه هم در مورد واید اسکرین پرسیده بود با رفتن به setting و تیک زدن گزینه 16:9 مشکل ایشون باید حل بشه
دوست عزیز خوب بهت جواب میده من با cpu 3.2 full و Ram 2 gig و vga geforce 6600 512 روی high فریم فریم میشه ...اینم مشخصات سیستم من:
8600gts 256
Ram: 2*1GB
CPU: 2.8
rainysky50 جان
امسال که اوضاع تیم خرابه فعلأ بی خیالش
اما من ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 دارم که مشکل گزارشگری داره ... البته روی high هم با مشحصات بالا برام فریم فریم میشه و مجبورم روی medium بزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)