تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 86 اولاول ... 2868747576777879808182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 857

نام تاپيک: اا اخبار AMD اا AMD News اا

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با بايوس جديد اين نتايج بهتر از اين هم خواهد شد . متاسفانه اينتل سياست كثيفي رو قبل از عرضه بولدوزر راه انداخت . خود اينتل هم واقعا نميدونه داره چيكار ميكنه اون از سوكت 1366 و 1156 يهويي پريد روي 1155 الان هم سوكت 2011 . يكجور عدم ثبات تو تصميم گيري هاش ميبينم . ولي بر عكس AMD كاربر رو گيج نميكنه سندي بريج چيز جديدي نيست يك تقليد به روز از تكنولوژي سال 2001 شركت AMD هست . AMD با APU تونسته سري اتم اينتل رو كاملا شكست بده . فعلا براي هر نوع اظهار نظري براي پردازنده هاي بولدوزر خيلي زوده ولي مطمئن باشيد حرفهاي زيادي براي گفتن داره

2. 4 کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من هم همه ان وقایع دوروغ محضه وبا این حرف موافقم که amd رو میخوان بد نام کنند امروز تو سایت های معتبر خارجی برای این امر سرچ میکردم که خبرای ضدو نقیضی در انوها وجود داشت میگفتن سایت donanimhaberوچند سایت معتبر دیگه وابسته به اینتلن وبنچ مارک های داده شده توسط انها با برنام هایی کامپیوتری ایجاد شده و...
    وبرخی از وبسایت ها هم در صدد دفاع از amd بودن
    این وبسایتها یه عکس از بلدوزر برای نشون دادن صدق حرف هاش به نماش گذاشته.
    لازم به ذکر هستش که مدیر این وبسایت از دوستان و همکاران وبلاگ OBR هستش و درست کردن این تصاویر و این بنچمارک ها فقط و فقط به خاطر editor هستش
    همچنین editor یا همون مدیر وبلاگ OBR به طور مستقیم از طرف کمپانی INTEL حمایت میشه.
    این هم یه تصویر از نمای برنامه cpu-z

از نکات قابل توجه این ولید version برنامه cpu -z هستش که عدد ۱٫۵۸٫۷ رو نشون میده.
    این هم چند تا از بنچ هایی دروغین

و حالا چند خبر امیدوار کننده
    یک وبسایت تایوانی اسلاید و عکس هایی که چندی پیش وبسایت donanimhaber نماش داده بود رو کاملا به معرض نمایش گذاشت و از حقایق پرده برداری کرد.
    این عکس مربوط میشه به بهبود عملکرد بلدوزر در فریم دهی در ویندوز ۸ تو چند تا بازی مثل کالاف و بتلفیلد ۳

این عکس هم مربوط میشه به بازی زیبا و فوق العاده جذاب Battlefield 3 که توی اون ۲۶۰۰k شکست رو پذیرفته.

نکته قابل توجه این هستش که زیر تمامی اسلاید ها نوشته انتشار این عکس ها تا تاریخ ۱۲ اکتبر ممنوع هستش.
    این هم یه عکس از یکی از بچه های انجمن چینی chiphell که بلدوزر رو به همراه عدد شماره ۱ در دستش گرفته.
    به نظر نمیاد که کمپانی AMD این کار رو بدون دلیل انجام داده باشه و همچین چیزی رو دست این ایشون داده باشه

حتما بولدوزر قویتر از یه 4هسته ای خواهد بود
    باید دید amdبا این شایعات چیکار میکنه
    ایا به نظر شما intel پشت ماجراست
    خیر دوست عزیز

متاسفانه این بنچمارکها غیر واقعی هستن

من انها رو چند وقت پیش توی فروم تامز هاردوار دیده بودم که گذاشتن (یعنی زودتر از 12 اکتبر) که برای همین برای اون افرادی که گذاشتن پیگرد قانونی داره مگه اینکه FAKE باشه که متاسفانه بود

اول برای عکس های 501 LAB لینک می زارم (دقت کنید که تاریخ پست متعلق به 9 اکتبر هست )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما برای بقیه ی عکس ها به سایت زیر مراجعه کنید که متعلق به 25 سپتامبر هست

کد:
    اینم پستی که در فروم تامز هاردوار ، لینک بالا رو قرار داده بود که می بینید در تاریخ 7 اکتبر این لینک رو قرار داده (اولین پست توی صفحه) :

کد:

این ها رو من قبلا توی همین فروم تامز دیده بودم و متاسفانه اونجا هم گفته شده که کسانی که از AMD پردازنده برای بنچمارک گرفتن اجازه ندارن تا 12 اکتبر بنچمارکی قرار بدن که اگر اینکار رو کردن AMD پیگرد قانونی میکنه (برای سایت هایی که بنچمارک قرار بدن برای همین سایت های معتبری مثل تامز هاردوار و ANANDTECH تا 12 اکتبر بنچمارکی قرار ندادن با اینکه پردازنده در اختیارشون بود چون اگه می ذاشتن AMD پیگرد قانونی می کرد ) ویا کلا FAKE هست

اینم لینک چند تا سایت معتبر که بنچمارک بولدوزر رو بعد از 12 اکتبر گذاشتن : (داخل لینک زیر همشون موجودن )

کد:
    Last edited by nikaan; 13-10-2011 at 15:45.

4. 4 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

با بايوس جديد اين نتايج بهتر از اين هم خواهد شد . متاسفانه اينتل سياست كثيفي رو قبل از عرضه بولدوزر راه انداخت . خود اينتل هم واقعا نميدونه داره چيكار ميكنه اون از سوكت 1366 و 1156 يهويي پريد روي 1155 الان هم سوكت 2011 . يكجور عدم ثبات تو تصميم گيري هاش ميبينم . ولي بر عكس AMD كاربر رو گيج نميكنه سندي بريج چيز جديدي نيست يك تقليد به روز از تكنولوژي سال 2001 شركت AMD هست . AMD با APU تونسته سري اتم اينتل رو كاملا شكست بده . فعلا براي هر نوع اظهار نظري براي پردازنده هاي بولدوزر خيلي زوده ولي مطمئن باشيد حرفهاي زيادي براي گفتن داره
    بله اگه AMD افتضاح هم به بار بیاره برخی ها هستن که ازش دفاع کنن... بالاخره فرق بین Fanboy و غیر Fanboy باید مشخص بشه دیگه...؟!

من خودم شدیدا منتظر این سری بودم؛ دوستام در جریان هستن، ولی خوب انتظارات بسیار بالا بود، تبلیغات AMD هم بسیار شدید، خوب بالاخره انتظار میرفت حداقل یک عملکرد پایدار و بالاتر از 2600K داشته باشه... نه این که بعضی جاها از Phenom II X6 هم ضعیف تر باشه!!!

شما لازمه یه مقدار طرفداری چشم‌بسته و تعصبی رو کنار بزاری، Sandy Bridge هر چی که هست، یک سری با P/P فوق‌العاده، و پرفرمنس بسیار عالیه، بعد این همه سال Zambezi چی شد؟؟!

بقیه حرف هاتون در مورد APU های AMD و ... هم هیچ ربطی به سری Zambezi نداره، اون که بدیهی هست APU های AMD از اتم ها در پردازش گرافیک بسیار قدرتمند ترن...

این CPU ها در صورتی که از نهایت پتانسیلشون استفاده بشه، بسیار بسیار قدرتمند عمل میکنن ولی اصلا این اتفاق نیوفتاده، باید ببینم تا کی AMD میتونه یه بهینه سازی اساسی انجام بده...!

6. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان شکی نیست که بولدوزر بد و ضعیف ظاهر شد این رو خود من و تمام AMD بازها میدونیم.
    اما اینو هم میدونیم که طولی نمیکشه که تا عرضه سری بعد بولدوزر شاهد پیشرفتهای چشمگیری هستیم
    معماری بلدوزر ضعیف بوده و کسی منکر این قضیه نیست

ولی باید دید قیمتی که در ماه های آینده برای این پلتفرم در نظر میگیره چه میزان است اگه قیمت 8150 به 200 دلار برسه کاملا خرید اون عاقلانه خواهد بود مخصوصا برای بازار کشور ما که اینتل مستقیما حاضر نیست کالای مستقیم عرضه کند ولی Amd با تمام وجود ایران را یکی از بازار های خود میداند شاید باورتان نشود اما در برخی مواقع قیمت Amd در ایران از بیشتر بازارهای جهان هم ارزانتر می شود ولی این مورد برای اینتل یاد ندارم

در ضمن دوستان برگ برنده اینتل سری k این شرکت است اما احتمال این موضوع بسیار زیاد است که قیمت ها در ماه آینده کاهش پیدا کند آنوقت رقیب 8120 میشود i3 2300 که اورکلاک هم نمی شود آنوقت چی ؟
    کاری به تعداد هسته و قدرت تک هسته آنها نداریم ما مبحث را روی خروجی کار یعنی پرفورمنس نهایی میگذاریم
    همه میدانیم که 8120 تا فرکانس 4500 مگاهرتز به راحتی اورکلاک می شود و در فرکانس 4500 کاملا قابل قیاس با 2600 و 990X خواهد بود
    پس باز هم میتوان گفت که تا 200 هزار تومان Amd قدرت اول بازار است و برای کسی که کارایی بالا را مد نظر دارد سری K سندی بریج گزینه برتر خواهد بود با قیمت بالاتر

Amd تا ماه های آینده نسخه های اصلاح شده ای وارد بازار خواهد کرد که کارایی بهتری داشته باشه (معجزه نمیشه کرد فقط بهینه سازی) و یقینا برای بقا خودشم که شده نسل بعد با تمام وجود پر قدرت وارد بازار خواهد کرد

یک نکته خیلی مهم: Amd چند ماه پیش اعلام کرد که سود اصلی سال 2012 روی Apu بسته و کلا بیشترین سرمایه گذاری روی Apu میخاد انجام بده و معماری های بعدی خودشو جایگزین Cpu میکنه شاید اگه قرار باشه طبق برنامه پیش بره شاید اصلا نیازی نبینه که تو دنیای Cpu باقی بمونه و با ورود زودتر و قویتر به دنیای APU قصد داشته باشه قدرت مطلق در Apu باشه
    کاری که اینتل قرار بود با لارابی انجام بده AMD خیلی زودتر شروع کرده

انصافا با همین Apu فعلی از نظر کارایی به قیمت خیلی جلوتر از سندی بریج هست (در مجموع انواع پردازش ها) یعنی یک i3 2100 در مقابل 3850 شاید از لحاظ پردازشی در مواردی قویتر نشون بده اما از لحاظ گرافیکی واقعا 2100 i3 هیچ حرفی برای گفتن جلوی A8-3850 APU نداره

دلایل پشت پرده زیاد هستن حالا موضوع واضح اینه که بلدوزر باید قویتر نشون میداد
    Last edited by ali2424; 13-10-2011 at 19:49.

8. این کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بله اگه AMD افتضاح هم به بار بیاره برخی ها هستن که ازش دفاع کنن... بالاخره فرق بین Fanboy و غیر Fanboy باید مشخص بشه دیگه...؟!

من خودم شدیدا منتظر این سری بودم؛ دوستام در جریان هستن، ولی خوب انتظارات بسیار بالا بود، تبلیغات AMD هم بسیار شدید، خوب بالاخره انتظار میرفت حداقل یک عملکرد پایدار و بالاتر از 2600K داشته باشه... نه این که بعضی جاها از Phenom II X6 هم ضعیف تر باشه!!!

شما لازمه یه مقدار طرفداری چشم‌بسته و تعصبی رو کنار بزاری، Sandy Bridge هر چی که هست، یک سری با P/P فوق‌العاده، و پرفرمنس بسیار عالیه، بعد این همه سال Zambezi چی شد؟؟!

بقیه حرف هاتون در مورد APU های AMD و ... هم هیچ ربطی به سری Zambezi نداره، اون که بدیهی هست APU های AMD از اتم ها در پردازش گرافیک بسیار قدرتمند ترن...

این CPU ها در صورتی که از نهایت پتانسیلشون استفاده بشه، بسیار بسیار قدرتمند عمل میکنن ولی اصلا این اتفاق نیوفتاده، باید ببینم تا کی AMD میتونه یه بهینه سازی اساسی انجام بده...!
    عرفان جان زیاد تند نرو (من خودم اینتلی ام)هنوز مسئله عمومیت پیدا نکرده همون طور که موقع عرضه سندی بریج که چیپ هاش اشکال داشت وخیلی ها اونو به خود پردازنده نسبت میدادن وبعد از مدتی تمام سوء تفام ها رفع شدن این موردم هم حتما یه اشکالی تو کاره فقط باید منتظر موند ودید که amdچه واکنشی نشون میده بلاخره سری بولدوزر داره روزای اولشو تجربه میکنه

10. 2 کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نظریه ای هست که میگه بولدوزر ها برای محاسبات مولتی ترد بهینه شدن و تو کار با نرم افزار های سینگل ترد حرفی برای گفتن ندارن و برای مثال بنچ مارک های بولدوزر رو تو کار با 7zip مثال می زنن که میشه گفت براحتی از core ix های اینتل پیشی گرفته ولی متاسفانه تو همون تست ها هم BD برتری چندانی بر Phenom نداره.

و گفته میشه که به همین دلیل بازار اصلی بولدوزر بازار سرورها است بخصوص با حجم علاقه و استقبال بالایی که از فناوریهای مجازی سازی تو زمینه سرورها وجود داره بولدوزر می تونه تو این زمینه موفق باشه . و بازار دیگه هم محاسبات علمی هست که اغلب به صورت مولتی ترد هستن. اما اینجا هم باز یه مشکل دیگه پیش میاد و اونم مصرف بالای انرژی توسط BD هست که تو بازار سرورها نکته بسیار مهمی هست. و BD هم اینجا عملکرش اصلا مناسب نبوده.

حتی اگه تمام صحبت هاب بالا هم درست باشه عجیبه که AMD از تجربه Phenomدرس نگرفته و پزدارنده ای رو تولید کرده که هنوز نرم افزار هایی که بتونن قابلیت های کامل اونو به کار بگیرن وجود ندارن. ( و عملا هیچ تضمینی هم وجود نداره که به رودی شاهد به وجود اومدن این نرم افزار ها باشیم.)

همیشه یه محصول انقلابی متاسفانه نمی تونه در بازار موفق باشه. شاید تنها راه کار فعلی برای AMD کاهش قیمت بولدورز ها باشه.

12. 2 کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

عرفان جان زیاد تند نرو (من خودم اینتلی ام)هنوز مسئله عمومیت پیدا نکرده همون طور که موقع عرضه سندی بریج که چیپ هاش اشکال داشت وخیلی ها اونو به خود پردازنده نسبت میدادن وبعد از مدتی تمام سوء تفام ها رفع شدن این موردم هم حتما یه اشکالی تو کاره فقط باید منتظر موند ودید که amdچه واکنشی نشون میده بلاخره سری بولدوزر داره روزای اولشو تجربه میکنه
    نه صحبت من رو به ایشون بود چون بعضی فنبوی ها تحت هیچ شرایطی از تعصباتشون فاصله نمیگیرن...

ببینید شما خط آخر پست قبلی من رو بخونید...!

این سری دارای پتانسیل بسیار بالایی هست ولی نرم‌افزار ها نمیتونن از قدرتش استفاده کنن، خوب این مشکل AMD هست که نمیتونه بهینه سازی انجام بده، حالا میخواد استفاده نکردن از هر 4 ماژول باشه، میخواد استفاده نکردن از Instruction Set های مناسب یا بهینه سازی اون ها برای نرم‌افزار ها باشه...! هر مشکلی که هست...!

کلا AMD هم در زمینه CPU هم در زمینه GPU در بهینه سازی مشکلات فراوان داره، باز در GPU ها پیشرفت بسیار خوبی داشته ولی در CPU که کاملا پسرفت داشته!

پیروز باشید.

14. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان توی این تاپیک میتونید در مورد بولدوزر و تستهاش بیشتر بحث و گفتگو کنید...

کد:

16. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اصلا مسئله تعصب نيست . يك شركت داره مستقيما به كاربران صدمه ميزنه. به نظر من بولدوزر اومده دوباره افسانه سري اتلون 64 رو تكرار كنه . شك نكنيد توي لپتاپ هاي سبك نت بوك اينتل قافيه رو باخته . NVIDIA هم مشكلات زيادي داره در زمينه حرارتي برگشتيش واقعا زياده از ديد يك كارشناس كه به چند شركت مشاوره ميدم عرض ميكنم . اين پرش سوكت براي اينتل دردسر سازه . واقعيت با تعصب اشتباه نگريد APU روي تبلت ها و اسمارت فونها هم خواهد آمد . AMD مهندسين دانشمند ATI رو داره كه واقعا بي نظيرن من تونستم با يكيشون صحبت كنم فقط بگم شايد سه سال جلو نر از انويديا هستند ولي به دليل همكاري سابق انويديا با AMD نميخواد حريف رو كيش و مات كنه . سندي بريج هم بيشتر تبليغه تا واقعيت الان كاربران دنبال p/r هستند نه تعويض سوكت نا به جا و بي دليل

18. 3 کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

ادامه بحث در این تاپیک جناب amd>intel (البته اسم یوزر گویای برخی موضوعات هست... )

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •