سلام میشه کمکم کنید و بگید ویروس new folder چجور پاک میشه
سلام میشه کمکم کنید و بگید ویروس new folder چجور پاک میشه
سوال : تنظیمات shut down رو از کجا میتونم بیارم ؟؟ اصلا تنظیمات داره یا نه ؟؟؟
لیست background هایی که تابحال ازشون استفاده کردم رو چطوری clean up کنم؟؟
اگه منطورت تنظيمات معموليهسوال : تنظیمات shut down رو از کجا میتونم بیارم ؟؟ اصلا تنظیمات داره یا نه ؟؟؟
تو دسكتاپ راست كليك كن و پروپرتيس را باز كن و بعد در تب اسكرين سيور دكمه پاور رو بزن
در پنجره جديد تنظيمات معمولي مربوط به استند باي و .... را مي توني ببيني
بيشتر اين تصاوير اين ليست مربوط به تصاوير داخل My Picturesr و C:\WINDOWS\Web\Wallpaper و بعضي از نرم افزارها مانند ASD see هستن.لیست background هایی که تابحال ازشون استفاده کردم رو چطوری clean up کنم؟؟
با جابجايي و پاك كردن تصاوير از ليست شما هم حذف مي شن
ضمن تایید پاسخی که دوستمون دادند بعضی از تصاویز در همون دایرکتوری ویندوز هست و یا در قسمت و پوشه ی تم ها.
دوستان یه سوال نیمه فنی
فایل هایی که تو این مسیرند C:\WINDOWS\Prefetch (با پسوند PF) مربوط به چی هستن؟
تو یه سایت خارجی خونده بودم که برای افزایش سرعت و اینا هر چند وقت یه بار همه ی محتوای پوشه رو پاک کنین. میخوام ببینم تاثیرش دقیقاً چطوریه
با اجرای هر اپلیکیشنی چند تا فایل pf میره تو این پوشه و تعداد این فایل ها هیچ وقت از 129 تا بیشتر نمیشه
؟؟؟
سلام ميخواستم بدونم چجوري ميشه ويندوز ايكس پي رو سيستم عامل پيش فرض كامپيوترم بكنم
من تازه در كنار اكس پي اوبونتو رو نصب كردم الان وقتي كامپوتر رو روشن ميكنم اول اوبونتو واسه اتنخاب هست بعدش 3 تا گزينه ديگه واسه اوبونتو هست و در اخر
ويندوز ايكس پي رو دارم
داخل فايل بوت هم اينو مينويسه
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
xp از دو new feature نسبت به windows هاي قبل از خود بهره مند است كه در بحث fast booting بسيار مهم هستند اين دو عبارتند
از prefetching
disk layout optimization
prefetching يعني تهيه يك ليست از تمام فايلهايي كه بايد در حين boot از disk خوانده شده و به ram ريخته شوند در اولين reboot بعد از installation جون فايل pf ي كه همان سناريو هاي مختلف براي boot هسنتد هنوز ساخته نشده boot طولاني تر از reboot دوم و سوم است درreboot l دوم سناريو ها ساخته شده يعني همان فايلهاي pf كه شما اشاره كرديد والان در reboot سوم windows ليست كامل فايلهاي سيستمي و application ي كه بايد در ram ريخته شوند را در فايلي بنام layout.ini در همان prefetch folder دارد بس reboot سوم بسيار سريعتر انجام ميشود با نصب برنامه هاي بعدي باز هم pf هاي ديكري ساخته ميشود بنابراين با استفاده از task scheduler ويندوز برنامه ريزي شده كه هر 3 روز يك بار تمامي pf ها را بررسي كند و از ميان انها common files ها را در اورد و فيل layout.ini را update كند بس حالا windows وقتي بالا مياد تمام فايلهاي layout را توي ram ميريزد جه user استفاده كند جه نكند
بنا براين از نظر علمي اكر تمامي فايلهاي prefetch folder را delete كني جريان بعد از installation و دوباره ساختن pf ها و layout بايد تكرار شود كه كار كندتر خواهد شد اما از يك نظر ديكر ممكن است برنامه اي را قبلا با windows با مي اورديد و از ن استفاده مكرديد اما الان نيازي نداريد ان برنامه با windows بالا بياد و در ram ريخته بشود بس الان دوباره سازي pf ها ميتواند شايد يك ثانيه اي سرعت را بالا ببرد
لازم به ياداوي است كه layout زماني كه كامبيوتر روشن است ساخته ميشود هر سه روز يك بار و نه هر بار كه كامبيوتر boot ميشود
manual هم ميشه اين process را به همراه disk layout optimization انجام داد كه بماند
ببخشيد يه مطلبي مال يه سايت ديگه بود اشتباهي اينجا زدم
Last edited by king emperor; 05-07-2008 at 17:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)