تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 800 اولاول ... 286874757677787980818288128178578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه kopol_420's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    فلک

پيش فرض

سلام میشه کمکم کنید و بگید ویروس new folder چجور پاک میشه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سوال : تنظیمات shut down رو از کجا میتونم بیارم ؟؟ اصلا تنظیمات داره یا نه ؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

لیست background هایی که تابحال ازشون استفاده کردم رو چطوری clean up کنم؟؟

پروفشنال king emperor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

سوال : تنظیمات shut down رو از کجا میتونم بیارم ؟؟ اصلا تنظیمات داره یا نه ؟؟؟
    اگه منطورت تنظيمات معموليه

تو دسكتاپ راست كليك كن و پروپرتيس را باز كن و بعد در تب اسكرين سيور دكمه پاور رو بزن

در پنجره جديد تنظيمات معمولي مربوط به استند باي و .... را مي توني ببيني

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بيشتر اين تصاوير اين ليست مربوط به تصاوير داخل My Picturesr و C:\WINDOWS\Web\Wallpaper و بعضي از نرم افزارها مانند ASD see هستن.

با جابجايي و پاك كردن تصاوير از ليست شما هم حذف مي شن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ضمن تایید پاسخی که دوستمون دادند بعضی از تصاویز در همون دایرکتوری ویندوز هست و یا در قسمت و پوشه ی تم ها.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال نیمه فنی
    فایل هایی که تو این مسیرند C:\WINDOWS\Prefetch (با پسوند PF) مربوط به چی هستن؟
    تو یه سایت خارجی خونده بودم که برای افزایش سرعت و اینا هر چند وقت یه بار همه ی محتوای پوشه رو پاک کنین. میخوام ببینم تاثیرش دقیقاً چطوریه
    با اجرای هر اپلیکیشنی چند تا فایل pf میره تو این پوشه و تعداد این فایل ها هیچ وقت از 129 تا بیشتر نمیشه
    ؟؟؟

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

سلام ميخواستم بدونم چجوري ميشه ويندوز ايكس پي رو سيستم عامل پيش فرض كامپيوترم بكنم
    من تازه در كنار اكس پي اوبونتو رو نصب كردم الان وقتي كامپوتر رو روشن ميكنم اول اوبونتو واسه اتنخاب هست بعدش 3 تا گزينه ديگه واسه اوبونتو هست و در اخر
    ويندوز ايكس پي رو دارم
    داخل فايل بوت هم اينو مينويسه

[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال نیمه فنی
    فایل هایی که تو این مسیرند C:\WINDOWS\Prefetch (با پسوند PF) مربوط به چی هستن؟
    تو یه سایت خارجی خونده بودم که برای افزایش سرعت و اینا هر چند وقت یه بار همه ی محتوای پوشه رو پاک کنین. میخوام ببینم تاثیرش دقیقاً چطوریه
    با اجرای هر اپلیکیشنی چند تا فایل pf میره تو این پوشه و تعداد این فایل ها هیچ وقت از 129 تا بیشتر نمیشه
    ؟؟؟
    xp از دو new feature نسبت به windows هاي قبل از خود بهره مند است كه در بحث fast booting بسيار مهم هستند اين دو عبارتند
    از prefetching
    disk layout optimization
    prefetching يعني تهيه يك ليست از تمام فايلهايي كه بايد در حين boot از disk خوانده شده و به ram ريخته شوند در اولين reboot بعد از installation جون فايل pf ي كه همان سناريو هاي مختلف براي boot هسنتد هنوز ساخته نشده boot طولاني تر از reboot دوم و سوم است درreboot l دوم سناريو ها ساخته شده يعني همان فايلهاي pf كه شما اشاره كرديد والان در reboot سوم windows ليست كامل فايلهاي سيستمي و application ي كه بايد در ram ريخته شوند را در فايلي بنام layout.ini در همان prefetch folder دارد بس reboot سوم بسيار سريعتر انجام ميشود با نصب برنامه هاي بعدي باز هم pf هاي ديكري ساخته ميشود بنابراين با استفاده از task scheduler ويندوز برنامه ريزي شده كه هر 3 روز يك بار تمامي pf ها را بررسي كند و از ميان انها common files ها را در اورد و فيل layout.ini را update كند بس حالا windows وقتي بالا مياد تمام فايلهاي layout را توي ram ميريزد جه user استفاده كند جه نكند
    بنا براين از نظر علمي اكر تمامي فايلهاي prefetch folder را delete كني جريان بعد از installation و دوباره ساختن pf ها و layout بايد تكرار شود كه كار كندتر خواهد شد اما از يك نظر ديكر ممكن است برنامه اي را قبلا با windows با مي اورديد و از ن استفاده مكرديد اما الان نيازي نداريد ان برنامه با windows بالا بياد و در ram ريخته بشود بس الان دوباره سازي pf ها ميتواند شايد يك ثانيه اي سرعت را بالا ببرد
    لازم به ياداوي است كه layout زماني كه كامبيوتر روشن است ساخته ميشود هر سه روز يك بار و نه هر بار كه كامبيوتر boot ميشود
    manual هم ميشه اين process را به همراه disk layout optimization انجام داد كه بماند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشيد يه مطلبي مال يه سايت ديگه بود اشتباهي اينجا زدم
    Last edited by king emperor; 05-07-2008 at 17:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •