دوستان من میخوام یه تیم منتخب جهان به سلیقه ی خودم درست کنم و باهاش بازی کنم
چیکار باید بکنم؟
دوستان من میخوام یه تیم منتخب جهان به سلیقه ی خودم درست کنم و باهاش بازی کنم
چیکار باید بکنم؟
ببين دوست من شما كه اين قدر به فيفا ويرايش شده علاقه داري خوب دست به كار شو
كريشن مستر واسه ويرايش خيلي خوبه بهتره با كريشن مستر خودت تيم ايجاد كني و همون لباس رو ايمپورت كني قيافه ها رو به دلخوا انتخاب كني البته اگه حوصله هيچكدوم از اينها رو نداري خودم تيم پرسپوليس رو ميسازم برات ميفرستم
اول بگو ببينم با فيفا ميخواي بسازي يا با كريشن مستر؟
منظورم از فيفا تو خود بازيه
چون قبلا آموزش دادم كه چطوري ميشه يه باشگاه منتخب و دلخواه ساخت
منظورم تو خود فیفاس
میشه لینک آموزشتون رو بذارین؟
ممنونم
بايد به قسمت Creat Club بريد از منو Team Management
شما وقتي در قسمت Creat Club تيم ميسازيد (حداكثر دو تيم ميشه ايجاد كرد) اين تيم كاملا انتخابي هست يعني ميتونن لباس ورزشگاه اختصاصي لاين آپ يا همون بازيكنان رو به خدمت بگيريد و به اين تيم رويايي كه ميسازيد ملحق كنيد. با اين كار بازيكنان ديگه به تيم قبليشون تعلق ندارن و عضو تيم رويايي هستند كه شما ساختيد با اين تيم ميتونيد در مربيگري استفاده كنيد
تيم ساخته شده در زير مجموعه Rest of the world قرار ميگيره ولي شما كافيه بريد به قسمت Manager Mode و يك ليگ رو به دلخواه انتخاب كنيد (فرقي نميكنه كدوم ليگ) مثلا ليگ فرانسه رو انتخاب كرديد روي يك تيم واي مي ايستيد و دكمه ADD/Replas رو كه در قسمت پايين صفحه هست رو با موس كليك ميكنيد اينطوري تيم رويايي ساخته شدتون رو به ليگ اضافه ميكنيد و اونو انتخاب ميكنيد تا پايان 15 سال مربيگري اين باشگاه به ليگ اون كشور اضافه ميشه و تيمي كه با Created Club جايگزين شده به كلي حذف ميشه اين هم نحوه بازي مربيگري كردن تيم ساخته شده هست
البته يادتون باشه پس از پانزده سال يا هر وقت ديگه شما نميتونن اين تيم رو Expert كنيد
ببين اين كار واقعا سادس اصلا نياز به آموزش نداره اين كار رو همه بلدن
با سلام بابا اموزش قدم به قدم کریشن مستر رو بزارید حالا که من به زور گیر اوردم حداقل اموزشش رو بذارید وقتی می خوام پچ لباس رو بدم لیگ بر تری نداره چکااااااااااااار کنم
نوكرتم كريشن مستر اونقدر راحته كه آموزش نميخواد همه چي دم دسته تيم ميخواي بسازي روي لوگوي آرسنال كليك كن
ليگ ميخواي بسازي رو لوگوي مربوط به اون كليك كن خيلي آسونه كار كردن باهاش
با سلام دیگه واقعا" گریم گرفته من اصلا" مشکلم اینهانیست که مشکل من فقط پچ لباس هست که می خوام لباس پرسپولیس رو بریزم حالا همون جا هست که باید اسم تیم رو انتخاب کنم همون گزینه پرسپولیس رو نداره البته اول که پچ لیگ روش نصب بود داشت اما شما که گفتید پچ رو پا ک کردم حالا نداره من فقط مشکلم همینه لطفا" طرز قدم به قدم ریختن پچ لباس رو بزارید می دونم برای شما اسونه اما من تا حالا ابین برنامه رو ندیده بودم چه برسه که باهاش کار کرده باشم لطفا" اموزش قدم به قدم رو برای پچ لباس بذارید همین با تشکر
يكي دو ساعت صبر كن الان حل ميكنم حول و حوش 11 12 بيا فروم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)