تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 92 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 911

نام تاپيک: تاپیک Fifa 08 + حواشی !

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

دوستان من میخوام یه تیم منتخب جهان به سلیقه ی خودم درست کنم و باهاش بازی کنم
    چیکار باید بکنم؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام شما که گفتید که نباید پچ لیگ برتر رو ریخته باشی من هم پاک کردم حا لا گزینه هایی که باید تیم پرسپولیس رو انتخاب کنم تیم های لیگ برتری نداره در ضمن من نمیدونم چطور میشه این فایل ها رو برای شما فرستاد با تشکر
    ببين دوست من شما كه اين قدر به فيفا ويرايش شده علاقه داري خوب دست به كار شو
    كريشن مستر واسه ويرايش خيلي خوبه بهتره با كريشن مستر خودت تيم ايجاد كني و همون لباس رو ايمپورت كني قيافه ها رو به دلخوا انتخاب كني البته اگه حوصله هيچكدوم از اينها رو نداري خودم تيم پرسپوليس رو ميسازم برات ميفرستم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من میخوام یه تیم منتخب جهان به سلیقه ی خودم درست کنم و باهاش بازی کنم
    چیکار باید بکنم؟
    اول بگو ببينم با فيفا ميخواي بسازي يا با كريشن مستر؟
    منظورم از فيفا تو خود بازيه
    چون قبلا آموزش دادم كه چطوري ميشه يه باشگاه منتخب و دلخواه ساخت

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

منظورم تو خود فیفاس
    میشه لینک آموزشتون رو بذارین؟
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منظورم تو خود فیفاس
    میشه لینک آموزشتون رو بذارین؟
    ممنونم
    بايد به قسمت Creat Club بريد از منو Team Management
    شما وقتي در قسمت Creat Club تيم ميسازيد (حداكثر دو تيم ميشه ايجاد كرد) اين تيم كاملا انتخابي هست يعني ميتونن لباس ورزشگاه اختصاصي لاين آپ يا همون بازيكنان رو به خدمت بگيريد و به اين تيم رويايي كه ميسازيد ملحق كنيد. با اين كار بازيكنان ديگه به تيم قبليشون تعلق ندارن و عضو تيم رويايي هستند كه شما ساختيد با اين تيم ميتونيد در مربيگري استفاده كنيد
    تيم ساخته شده در زير مجموعه Rest of the world قرار ميگيره ولي شما كافيه بريد به قسمت Manager Mode و يك ليگ رو به دلخواه انتخاب كنيد (فرقي نميكنه كدوم ليگ) مثلا ليگ فرانسه رو انتخاب كرديد روي يك تيم واي مي ايستيد و دكمه ADD/Replas رو كه در قسمت پايين صفحه هست رو با موس كليك ميكنيد اينطوري تيم رويايي ساخته شدتون رو به ليگ اضافه ميكنيد و اونو انتخاب ميكنيد تا پايان 15 سال مربيگري اين باشگاه به ليگ اون كشور اضافه ميشه و تيمي كه با Created Club جايگزين شده به كلي حذف ميشه اين هم نحوه بازي مربيگري كردن تيم ساخته شده هست

البته يادتون باشه پس از پانزده سال يا هر وقت ديگه شما نميتونن اين تيم رو Expert كنيد

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببين اين كار واقعا سادس اصلا نياز به آموزش نداره اين كار رو همه بلدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام بابا اموزش قدم به قدم کریشن مستر رو بزارید حالا که من به زور گیر اوردم حداقل اموزشش رو بذارید وقتی می خوام پچ لباس رو بدم لیگ بر تری نداره چکااااااااااااار کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام بابا اموزش قدم به قدم کریشن مستر رو بزارید حالا که من به زور گیر اوردم حداقل اموزشش رو بذارید وقتی می خوام پچ لباس رو بدم لیگ بر تری نداره چکااااااااااااار کنم
    نوكرتم كريشن مستر اونقدر راحته كه آموزش نميخواد همه چي دم دسته تيم ميخواي بسازي روي لوگوي آرسنال كليك كن
    ليگ ميخواي بسازي رو لوگوي مربوط به اون كليك كن خيلي آسونه كار كردن باهاش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام دیگه واقعا" گریم گرفته من اصلا" مشکلم اینهانیست که مشکل من فقط پچ لباس هست که می خوام لباس پرسپولیس رو بریزم حالا همون جا هست که باید اسم تیم رو انتخاب کنم همون گزینه پرسپولیس رو نداره البته اول که پچ لیگ روش نصب بود داشت اما شما که گفتید پچ رو پا ک کردم حالا نداره من فقط مشکلم همینه لطفا" طرز قدم به قدم ریختن پچ لباس رو بزارید می دونم برای شما اسونه اما من تا حالا ابین برنامه رو ندیده بودم چه برسه که باهاش کار کرده باشم لطفا" اموزش قدم به قدم رو برای پچ لباس بذارید همین با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام دیگه واقعا" گریم گرفته من اصلا" مشکلم اینهانیست که مشکل من فقط پچ لباس هست که می خوام لباس پرسپولیس رو بریزم حالا همون جا هست که باید اسم تیم رو انتخاب کنم همون گزینه پرسپولیس رو نداره البته اول که پچ لیگ روش نصب بود داشت اما شما که گفتید پچ رو پا ک کردم حالا نداره من فقط مشکلم همینه لطفا" طرز قدم به قدم ریختن پچ لباس رو بزارید می دونم برای شما اسونه اما من تا حالا ابین برنامه رو ندیده بودم چه برسه که باهاش کار کرده باشم لطفا" اموزش قدم به قدم رو برای پچ لباس بذارید همین با تشکر
    يكي دو ساعت صبر كن الان حل ميكنم حول و حوش 11 12 بيا فروم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •