تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 78 از 151 اولاول ... 286874757677787980818288128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بلی
    فردا حتما برات مینویسم
    سلام
    هنوز فردا نشده ؟
    Last edited by mefmef; 27-05-2009 at 08:14.

پروفشنال mohsen_djd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    زیرزمین

پيش فرض

ببخشید
    سرم خیلی شلوغه، آخر ترم و درس نخوندن و انتخابات و ...
    Tools ==> startup رو میزنی
    بعد Display form/page فرمی رو که میخای بیاد رو انتخاب میکنی
    همه تیک ها رو غیر فعال کن
    اینم خلاصه و مفید و مختصر
    Last edited by mohsen_djd2; 27-05-2009 at 22:40.

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام:
    من يك فايل اكسس دارم كه پسورد داره ونميتونم بازش كنم
    راهي هست كه بشه بازش كنم .برنامه اي هست كه پسورد رو برداره يا پسوردش رو پيدا كنه.
    با تشكر

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

كسي نيست جواب ما رو بده!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by HRN; 22-06-2009 at 16:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض طراحی گزارش گیری دستی در اکسس (غیر ویزارد)

با سلام
    من معمولا برای گزارش گیری از ویزارد اکسس استفاده می کردم اما الان نیاز دارم که به صورت دستی لیبل ها را به جداول و کوییری ها مرتبط کنم اما نمی دانم چگونه.
    در سربرگ Dada هم فقط Smart Tag وجود داره چگونه می توانم یک فیلد از جدول یا کوییری را به لیبل متصل کنم؟

البته من می خواهم با این کار اطلاعات کوییری های مختلف را که به هم ربطی ندارند نشان دهم. آیا اصولا می شود در یک گزارش بیش از یک اتصال برقرار کرد؟
    (توضیح بیشتر: می خواهم گزارشی از روزهای حضور افراد در فلان کلاس به اضافه نمره کسب شده آن تهیه کنم؛ از آنجا که اطلاعات حضور و غیاب کلاس و نمره آن جداست چگونه می توان این دو اطلاعات را در یک کارنامه (گزارش) جمع آوری کرد؟؟؟)

امیدوارم منظورم را به خوبی منتقل کرده باشم
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام:
    من يك فايل اكسس دارم كه پسورد داره ونميتونم بازش كنم
    راهي هست كه بشه بازش كنم .برنامه اي هست كه پسورد رو برداره يا پسوردش رو پيدا كنه.
    با تشكر
    از نرم افزار Password Recovery Office.exe استفاده کن
    یه سرچ ساده می خواد

یا علی

7. این کاربر از ahmad_r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

HRN

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    من معمولا برای گزارش گیری از ویزارد اکسس استفاده می کردم اما الان نیاز دارم که به صورت دستی لیبل ها را به جداول و کوییری ها مرتبط کنم اما نمی دانم چگونه.
    در سربرگ Dada هم فقط Smart Tag وجود داره چگونه می توانم یک فیلد از جدول یا کوییری را به لیبل متصل کنم؟

البته من می خواهم با این کار اطلاعات کوییری های مختلف را که به هم ربطی ندارند نشان دهم. آیا اصولا می شود در یک گزارش بیش از یک اتصال برقرار کرد؟
    (توضیح بیشتر: می خواهم گزارشی از روزهای حضور افراد در فلان کلاس به اضافه نمره کسب شده آن تهیه کنم؛ از آنجا که اطلاعات حضور و غیاب کلاس و نمره آن جداست چگونه می توان این دو اطلاعات را در یک کارنامه (گزارش) جمع آوری کرد؟؟؟)

امیدوارم منظورم را به خوبی منتقل کرده باشم
    با تشکر
    با عرض سلام،

منظور از اتصال لیبل رو خوب متوجه نمیشم، ولی برای این کار به نظر میرسه باید از گزینه Caption در سربرگ Format استفاده کرد.
    در مورد سوال دوم هم باید یک کوئری جدید درست کرد و فیلدهای مورد نیاز گزارش رو از جداول و کوئریهای مختلف، توی اون جمع آوری کرد(که میشه این کار رو مستقیما در Record Source خود گزارش انجام داد.

با تشکر!

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با عرض سلام،

منظور از اتصال لیبل رو خوب متوجه نمیشم، ولی برای این کار به نظر میرسه باید از گزینه Caption در سربرگ Format استفاده کرد.
    در مورد سوال دوم هم باید یک کوئری جدید درست کرد و فیلدهای مورد نیاز گزارش رو از جداول و کوئریهای مختلف، توی اون جمع آوری کرد(که میشه این کار رو مستقیما در Record Source خود گزارش انجام داد.

با تشکر!

ضمن تشکر مشکلمو یکم بیشتر باز می کنم
    در دیتا بیس من سه جدول وجود دارد اطلاعات فردی، حاضرین، نمرات
    فرض کنید جدول حاضرین، اطلاعات حضور و غیاب افراد یک کلاس را نگهداری می کند و جدول نمرات، نمرات امتحان فلان کلاس را.
    اگر بخواهم به صورت کارنامه ای کلاسهای شرکت کرده یک نفر را به همراه نمرات کسب شده آن پرینت بگیرم چگونه باید این کار را انجام دهم؟

***لازم می دانم این توضیح را بدهم که:
    1_ این دو جدول (نمرات و حاضرین) ربط منطقی به هم ندارند لذا نمی توانم از inner join استفاده کنم
    2_ همچنین در برنامه مدنظر ممکن است فردی در کلاسی باشد ولی در جدول نمرات نباشد و یا برعکس از امتحانی نمره داشته ولی در کلاسی شرکت نکرده باشد یعنی الزاما نمرات، مربوط به کلاسهایی که حضور و غیاب انجام شده نمی باشد پس دوباره نتیجه می گیریم که از inner join نمی توان استفاده کرد چون رکوردهای غیر مشترک را نمی آورد.

تنها راهی که به ذهن بنده می رسد این است که باید یکجوری از دو دیتا کانکشن و ارتباط استفاده کرد. آیا راه بهتری هست؟ در غیر این صورت چگونه این کار را انجام دهم؟؟؟؟

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ضمن تشکر مشکلمو یکم بیشتر باز می کنم
    در دیتا بیس من سه جدول وجود دارد اطلاعات فردی، حاضرین، نمرات
    فرض کنید جدول حاضرین، اطلاعات حضور و غیاب افراد یک کلاس را نگهداری می کند و جدول نمرات، نمرات امتحان فلان کلاس را.
    اگر بخواهم به صورت کارنامه ای کلاسهای شرکت کرده یک نفر را به همراه نمرات کسب شده آن پرینت بگیرم چگونه باید این کار را انجام دهم؟

***لازم می دانم این توضیح را بدهم که:
    1_ این دو جدول (نمرات و حاضرین) ربط منطقی به هم ندارند لذا نمی توانم از inner join استفاده کنم
    2_ همچنین در برنامه مدنظر ممکن است فردی در کلاسی باشد ولی در جدول نمرات نباشد و یا برعکس از امتحانی نمره داشته ولی در کلاسی شرکت نکرده باشد یعنی الزاما نمرات، مربوط به کلاسهایی که حضور و غیاب انجام شده نمی باشد پس دوباره نتیجه می گیریم که از inner join نمی توان استفاده کرد چون رکوردهای غیر مشترک را نمی آورد.

تنها راهی که به ذهن بنده می رسد این است که باید یکجوری از دو دیتا کانکشن و ارتباط استفاده کرد. آیا راه بهتری هست؟ در غیر این صورت چگونه این کار را انجام دهم؟؟؟؟

با تشکر
    من یه دیتابیس نمونه میذارم، ببین همونیه که مورد نظرت هست؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با سپاس!

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من یه دیتابیس نمونه میذارم، ببین همونیه که مورد نظرت هست؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با سپاس!
    ضمن تشکر فراوان میتونم بگم دیتابیستون دقیقا همونه که مد نظرم بود و تقریبا همون طوری که فکر می کردم باید 2 تا ارتباط برقرار می کردیم (یعنی مثلا اول حاضرین را به دست آورده و در کوییری دوم که مربوط به نمرات بود از آن استفاده می کردیم)

حالا اگه ممکنه یکم درباره نحوه انجام این کار توضیح بدید.
    ممنون...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •