شما یه سر به اینجا بزن و از میثم یه سوال بکن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما یه سر به اینجا بزن و از میثم یه سوال بکن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونجا بحثی در باره ی وصل کردن به مانیتور ندیدم.حالا شما خودتون نمیتونین جواب 2 سوال قبلی من رو بدین؟
چرا کسی جواب نمیده؟
میتونم از vga box xbox استفاده کنم؟
دوست من که چند بار بهتون گفتم که!
بله شما میتونید با استفاده از VGA BOX کنسول رو به مانیتور CRT وصل کنید. دو تا ویدئو هم براتون گذاشتم تا متوجه بشین چجوری وصل میشه!
باز هم توضیح میدم :
شما ابتدا کابل VGA مانیتورتون رو باید به VGA BOX بزنید.
یعنی این کابل رو (رنگ کابل شما آبیه) :
باید بزنید به این قسمت VGA BOX :
سپس کابل AV کنسول رو که این شکلیه :
باید یه سرش رو بزنید به کنسول و فیش زرد رنگش رو که فیش ویدئوش هست بزنید به ورودی ویدئوی VGA BOX که طبق تصویر زیر مکانش یه سوراخ زرد رنگ هست!
بعد هم کنسول رو روشن کنید و بازی کنید!
من دیگه بهتر و ساده تر ازین بلد نیستم توضیح بدم!
منم والا بلد شدم!ولی مشکل من اینه که گیرم نمیاد.فروشنده تا حالا به گوشش هم نخورده.
بععضی جا ها میگفتن که vga box xbox داریم.منم نمیدونم به پلی استیشن میخوره یا نه!
قربون دستت شهاب جان.
دوستان من یه مانیتور 17 اینچ LG دارم, مدل M1710A. که رزولیشن 1280X1024 داره. خواستم بدونم آیا می تونم با کابل خاصی کیفیت بهتر بگیرم؟ منظورم اینه که الان من آموزشی که جناب shab_2008 در بالا گذاشتن رو خوندم. خواستم ببینم آیا به جز این VGA BOX کابل دیگه ایی هست که اگه من بگیرم کیفیت بهتری بهم بده؟
مانیتور من خودش اسپیکر داره ولی خروجی HDMI نداره. ممنون میشم اگه روش دیگه ایی هست که کیفیت بهتر میده بهم بگین.
مانیتور شما ورودی کابل DVI داره یا نه.......
اگه داشت:
یه کابل HDMI to DVI میخری و HD رو میزنی به پشت کنسول و DVI رو میزنی پشت مانیتور و خیر و برکت......
خیرو برکت : ))
ممنون.
نه عزیز جواب نمیده . چون پورتی که به پشت کنسول میخوره Xbox Port هست و مخصوص خودش .
مثل پورت AV که پشت کنسول Sony هست و به دستگاه های دیگه نمیخوره.
سلام من یه مانیتور دارم هم ورودی hdmi داره هم DVI حالا میخوام PS3 رو بزنم به HDMI و xbox 360 رو هم با استفاده از تبدیل بزنم به DVI حالا موندم صدای 360 رو چه طوری بگیرم چون مانیتور یه خروجی صدا داره اونم فقط واسه HDMI
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)