تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 97 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

به نظرتون با این مدل های جدید و بهتر پلاسما که سامسونگ و ال جی زدن باز هم مطلقا پاناسونیک و پایونیر رو قبول دارید ؟ یه نگاه به محصولات 2008 پلاسما این دو شرکت بندازید ! ممنون
    دوست عزیز چون پلاسما تکولوژیه تحصصیه پاناسونیک و پایونیره به همین دلیل این دو برد محصولات بهتریو عرضه میکنن
    الان پاناسونیک پلاسمای فول اچ دی با کنتراست 100000 داره.
    من خودم پلاسما دارم(پاناسونیک) کاملا راضیم

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان بعد از مدتی تحقیق و پرس و جو قصد دارم پلاسمای ال جی از سری جدیدش 42 اینچ مدل pg20 رو با این مشخصات بگیرم :

محصول 2008 ال جی

720p HD Resolution
    • Dual XD Engine™
    • 20,000:1 Contrast Ratio
    • Fluid Motion
    • 3x HDMI™ V.1.3 with Deep Color
    • AV Mode (Cinema, Sports, Game)
    • Clear Voice
    • LG SimpLink™ Connectivity
    • Invisible Speaker System
    • 100,000 Hours to Half Brightness (Typical)
    • PC Input

1024 x 768

Fluid Motion 180Hz Effect

Dual XD Engine™

SRS TruSurround XT™

Dolby® Digital

به قیمت : 1690 هزار تومن

با گارانتی اصلی

نظرتون رو میخواستم بدونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تصویرش رو که دیدم فوق العاده بود و به تازگی وارد بازار شده

اینم بروشور این محصول :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

این همه داریم میزنیم تو سر خودمون که اگه میخواید پلاسما بگیرید بهتره که پاناسونیک یا پایونیر بگیرید باز میگید الجی؟
    الان سرعت اینترنتم افتضاحه در اولین فرصت 2تا پلاسما از پاناسونیک معرفی میکم.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سعید جان نمیشه گفت LG پلاسما بد میزنه که و نمیشه گفت فقط پایونیر و پاناسونیک پلاسما خوب میزنن !

تصویر رو اگه تو مغازه ها دیدی که نمیشه گفت خوبه چون اونا میان Hd میزارن .

ولی پلاسما خوشکلی هستش و امکاناتش هم خوبه . کنتراست بالا با موشن عالی و رزولوشن خوب . عالیه
    و از همه مهمتر صداش ! srs که معرکه هستش .

اگه چشمتو گرفته شک نکن و برو بگیر . .

موفق باشی .
    Last edited by S A M S U N G; 30-05-2008 at 11:14.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این همه داریم میزنیم تو سر خودمون که اگه میخواید پلاسما بگیرید بهتره که پاناسونیک یا پایونیر بگیرید باز میگید الجی؟
    الان سرعت اینترنتم افتضاحه در اولین فرصت 2تا پلاسما از پاناسونیک معرفی میکم.
    من حرفای دوستان رو خوندم و خیلی هاشو قبول دارم اما نمیشه گفت هیچ وقت هیچ برندی نمیتونه توی پلاسما به فلان شرکت ها برسه یا حتی توی ال سی دی
    من راستش خودم زیاد موافق برند ال جی نیستم اما واقعا محصولات جدیدش با مشخصات عالی که دارن و قیمت خوبی که دارن به نظرم میتونه نظر هر کسی رو عوض کنه
    یه سر بزنید به نمایندگی های ال جی توی جمهوری و پلاسما و ال سی دی های جدیدش رو که کمتر از یک هفته اس وارد بازار شده رو با مشخصاتشون ببینید و کیفیت تصاویرشونو مقایسه کنید و بعد اینطوری روی برند های مورد نظرتون اصرار کنید
    البته من اندازه اساتید اینجا اطلاعات ندارم ! ولی ال جی فوق العاده کیفیت محصولاتشو بالا برده و امکانات خوبی داره

در ضمن اکثر محصولات 2007 و تمام محصولات 2008 ال جی در این زمینه و سیستم های سینمای خانگی در مورد سیستم های صوتی ال جی تمامش توسط مارک لوینسون تیون شده و تاییدیه گرفته !

http://us.lge.com/products/category/list/tv|audio|video_lcd%20flat%20panel.jhtml

http://us.lge.com/products/category/list/tv|audio|video_plasma%20flat%20panel.jhtml

http://us.lge.com/products/category/list/tv|audio|video_digital%20audio.jhtml

سینمای خانگی ال‌جی با تماس دست‌های هنرمند طراح افسانه‌ای سیستم های صوتی در دنیا ، مارک لوینسون، دوباره متولد می‌شود.
    ال‌جی الکترونیکس یکی از فعالان حاضر در تکنولوژی محصولات مصرفی الکترونیکی در جهان از این پس به صورت مشترک با مارک لوینسون برای طراحی علمی سیستم‌های سینمای خانگی مشارکت می‌کند.
    مارک‌لوینسون پس از تلاش یک ساله برای تیون کردن سیستم‌های سینمای خانگی ال‌جی، استاندارد‌های جدیدی در کیفیت صوتی سینمای خانگی تعریف می‌کند. نتیجه این تلاش‌ها سیستم سینمای خانگی اسکارلت ال‌جی است که با طراحی فوق‌العاده و کیفیت خارق‌العاده سیگنال‌های صوتی روند جدیدی در صنعت سینمای خانگی خلق خواهد کرد.
    سری جدید سیستم های سینمای خانگی ال‌جی در سال 2008، دارای کیفیت صوتی ارتقا داده شده است که به صورت تخصصی توسط استاد اصوات مارک لوینسون تنظیم شده اند. بنابر ادعای وی، اصوات به صورتی منتشر خواهند شد که گویا تجهیزات موسیقی در اتاق شما نواخته می‌‌شود .
    مارک لوینسون در سال 1972 شرکت سیستم‌های صوتی ، مارک لوینسون (MLAS) را تاسیس کرد و در سال 1998 به عنوان مدیر شرکت موسیقی رز قرمز (RED ROSE) منتسب و در سال 2005 مدیر شرکت دانیل‌هرتز شد. او از سال 2007 به عنوان مشاور ارشد سیستم‌های صوتی شرکت ال‌جی الکترونیکس به طراحی سیستم‌های سینمای خانگی ال‌جی در سطوح بسیار بالا مشغول به کار شد

Last edited by babialex; 30-05-2008 at 12:07.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سعید جان نمیشه گفت LG پلاسما بد میزنه که و نمیشه گفت فقط پایونیر و پاناسونیک پلاسما خوب میزنن !

تصویر رو اگه تو مغازه ها دیدی که نمیشه گفت خوبه چون اونا میان Hd میزارن .

ولی پلاسما خوشکلی هستش و امکاناتش هم خوبه . کنتراست بالا با موشن عالی و رزولوشن خوب . عالیه
    و از همه مهمتر صداش ! srs که معرکه هستش .

اگه چشمتو گرفته شک نکن و برو بگیر . .

موفق باشی .

ممنون از راهنمایی تون

البته اینم مشخصات اسکارلت 37 اینچ که اونم جدید اومده و بین این دو مدل کمی موندم

Model : 37LG60

SCARLET - The Hot New Series of TVs

1366*768
    50,000:1 Dynamic Contrast Ratio
    • TruMotion 120Hz
    • 4x HDMI™ V.1.3 with Deep Color
    • Intelligent Sensor
    • 24p Real Cinema
    • AV Mode (Cinema, Sports, Game)
    • Clear Voice
    • LG SimpLink™ Connectivity
    • Invisible Speaker System
    • USB 2.0 (JPEG, MP3)
    • ISFccc
    life span 60000 hrs

SRS TruSurround XT™

Dolby® Digital

Response Time 5 ms
    500 cd/m2

http://us.lge.com/download/product/file/1000004119/h_37lg60_spec_sheet.pdf

قیمت : 1540000 تومان با گارانتی اصلی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

اینم یه مدل از پاناسونیک. البته مدلای توپش نیود. تو همین حدودای قیمت این ال جیه گذاشتم. تا 3600دلار داره
    TH-42PZ85U

42 اینچ
    full HD 1080p
    کنتراست:
    داینامیکش 1:1.000.000
    نیتیو 1:30000
    ببینید بین کنتراست داینامیک و نیتیو چه قدر اختلاف هست. (گول داینامیکو نخورید که فقط جنبه تجاری داره) اکثر شرکتا فقط داینامیکو میزنن
    x.v color
    مموری SD هم میخوره
    3تا ورودی hdmi داره
    ورودی pc
    game mode

--------------------------------------
    فقط یه مقدار قیافه نداره

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اینم یه مدل از پاناسونیک. البته مدلای توپش نیود. تو همین حدودای قیمت این ال جیه گذاشتم. تا 3600دلار داره
    TH-42PZ85U

42 اینچ
    full HD 1080p
    کنتراست:
    داینامیکش 1:1.000.000
    نیتیو 1:30000
    ببینید بین کنتراست داینامیک و نیتیو چه قدر اختلاف هست. (گول داینامیکو نخورید که فقط جنبه تجاری داره) اکثر شرکتا فقط داینامیکو میزنن
    x.v color
    مموری SD هم میخوره
    3تا ورودی hdmi داره
    ورودی pc
    game mode

--------------------------------------
    فقط یه مقدار قیافه نداره

دوست عزيز من قيمت مد نظرم زير 1700 كه به full HD نميرسه وگرنه انتخاب هاي بهتر و زيادتري هم وجود داشت

خب اين نيتيو كه شما ميگيد رو از كجا ميشه فهميد ؟ اطلاعات دقيق محصولات برند هارو !
    Last edited by babialex; 31-05-2008 at 08:23.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوست عزيز من قيمت مد نظرم زير 1700 كه به full HD نميرسه وگرنه انتخاب هاي بهتر و زيادتري هم وجود داشت

خب اين نيتيو كه شما ميگيد رو از كجا ميشه فهميد ؟ اطلاعات دقيق محصولات برند هارو !
    خوب اینی که من معرفی کردم 1699 دلار که حدود 1550 میشه. حالا شما یه 100-200 بذار روش به خاطر اینکه بازار ایران حساب کتاب نداره.
    حالا دیدی خیلی خیلی به صرفه تره تا اون الجی؟
    تازه این 42 اینچه ولی اون 37 اینچ
    بانیان الکترونیک محصولات پاناسونیکو گارانتی میکنه.
    ---------------------------------------------------
    گفتم که خیلی از شرکتا اصلا نیتیو رو نمیگن. سامسونگو الجیو که مطمئنم.سونی رو زیاد مطمئن نیستم. الجی بدتر از همشونه
    الجی یه استاندارد برا خودش گذاشته به نام DFC که مخفف (Digital Fine Contrast) همینطوری برا خودش یه چیزی می پرونه. مثلا یکی از مانیتوراش DFCش 1:10000 بود بعد نیتیوش 1000 بود. اینو تو یکی از سایتای ریویوو خوندم بسی کف کردم.
    Last edited by SAEED_BARCELONA; 31-05-2008 at 12:12.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خوب اینی که من معرفی کردم 1699 دلار که حدود 1550 میشه. حالا شما یه 100-200 بذار روش به خاطر اینکه بازار ایران حساب کتاب نداره.
    حالا دیدی خیلی خیلی به صرفه تره تا اون الجی؟
    تازه این 42 اینچه ولی اون 37 اینچ
    بانیان الکترونیک محصولات پاناسونیکو گارانتی میکنه.
    ---------------------------------------------------
    گفتم که خیلی از شرکتا اصلا نیتیو رو نمیگن. سامسونگو الجیو که مطمئنم.سونی رو زیاد مطمئن نیستم. الجی بدتر از همشونه
    الجی یه استاندارد برا خودش گذاشته به نام DFC که مخفف (Digital Fine Contrast) همینطوری برا خودش یه چیزی می پرونه. مثلا یکی از مانیتوراش DFCش 1:10000 بود بعد نیتیوش 1000 بود. اینو تو یکی از سایتای ریویوو خوندم بسی کف کردم.

من منظورم فقط پلاسماهاي جديد ال جي هستش ( كمتر از 2 هفته اس كه اومده )

سري پلاسما
    pg20
    pg30
    pg60

شايد توي محصولات قبلي كيفيت كمتري داشته اما منظور من خاص مدلهاي جديد اين برنده !

شايد خوندن نظرات خريداران اين محصول خالي از لطف نباشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by babialex; 01-06-2008 at 15:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •