بدون گارانتی ؟؟؟ و از کجا قیمت گرفتین ؟
بدون گارانتی ؟؟؟ و از کجا قیمت گرفتین ؟
منم همین حدود قیمت گرفتم بی گارانتی
البته به نظرم بعد کریسمس ارزونتر میشه![]()
من تجربه ام طی دو سال اخیر رو گفتم
پایین اومدن قیمت هم به دلیل کسادی بازار بعد از خرید سال نو میلادی هستش
سلام بچه ها
من امروز شماره سریال باطریمو تو سایت نوکیا چک کردم گفت موجود نیست
میخواستم ببینم این مشکل واسه همه 8 gb هست یا فقط مشکل منه
از کسایی که 8gb دارن خواهش میکنم سریال 20 رقمیه باطریشونو که روی هالوگرام پشت باطری نوشته شده تو این سایتوارد کنن ببینن چی میگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجوری خیاله خودتونم راحت میشه
مرسی![]()
بچه ها منتظر افت قیمت این گوشی بعد از سال نو میلادی باشید.
البته 1 ماه بعد. الان قیمتش خیلی پره.
یا حق
نتیجه: Authentication Unsuccessful: Invalid 20-digit code
راستی من فیلم اسپایدرمن رو به کامپیوتر انتقال دادم و مموری رو فرمت کردم چون پر از فایلهای اضافی شده بود و حالا که فیلم رو بر گردوندم سر جاش پلی نمیشه این پیغام میاد:No Activation key آیا میشه از مموری یه گوشی دیگه بک آپ بگیرم و تو گوشی خودم Restore کنم؟یا این کد فعال سازی رو از کجا باید گیر بیارم؟ اگه میشه یکی زحمت بکشه یه بک آپ بگیره آپ کنه. شاید هم نشه نمی دونم در هر صورت بهم نخندین![]()
راستی یه خواهش دارم
اگه میشه این فیلم اسپایدر من رو آپلود کنید
ممنون میشم
سلام
دوستانی که n95 8gb دارن لطفا" چک کنن:
وقتی که یک sms دریافت می کنید تو قسمت details ساعت اون رو ببینید آیا با ساعت واقعی message هم خونی داره؟(برای من وقتی sms می یاد اگر مثلا" ساعت 8:20 pm رسیده باشه می زنه 11:20 am !!!)
ولی تو قسمت sent این مشکل وجود نداره و ساعت ارسال دقیقا" با زمان واقعی هم خونی داره !
خواهشا" شمام به خودتون message بزنید و یا از یکی از دوستانتون بخواید براتون sms بفرسته و به details اون توجه کنید و نتیجه را اعلام کنید.
با تشکر
مدل 8 گیگ هستش؟ آخه این مدل بدون آپدیت هم بازی های انگیج روشه.دو بازی فیفا 2007 و آسفالت 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)