با عرض تبريك براي عضويت در پي سي ورد
براي اين موضوع يك تاپيك جدا گانه داريم كه سير تا پياز تبديل 750 به 800 در موردش بحث شده شما كه ميدونيد جاش اينجا نيست چرا مطرح ميكني؟
با عرض تبريك براي عضويت در پي سي ورد
براي اين موضوع يك تاپيك جدا گانه داريم كه سير تا پياز تبديل 750 به 800 در موردش بحث شده شما كه ميدونيد جاش اينجا نيست چرا مطرح ميكني؟
سلام دوستان .ميدونم اين سوال ربطي به موضوع نداره ولي جايي ديگه جواب نگرفتم.
من میخوام k550 رو update کنم ولی نرم افزار update service میگه گوشی شما update هست ونمیشه دوباره up کرد .
البته به خاطر مشکل نرم افزاری میخوام دوباره update کنم.
اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید.
ممنون
اول بگيد مشكلتون چيه شايد نيازي به آپديت نباشه ولي اگر مشكل از روش هاي معمولي حل نشه با آپديت هم حل نميشه شما بايد فلش كنيد ولي قبلش بگيد مشكل چيه تا كمكتون كنم
سلام من مي خوام بريزم وقتي فلش مي زنم اينو ميگه
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:53
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI: CERT:RED
FLASH CID:53 COLOR:RED
Can't build loaders chain ;(
Elapsed:4 secs.
cid53 هنوز هك نشده شما با كمي جست و جو مي توني cid53 را به cid52 تبديل كنيد
با كدوم جستجو دوست عزيز
فعلا راهي نيست
فعلا نميشه كاري كرد
مگر اينكه با همون فايلهاي فلش cid53 گوشي را فلش كنه
اونم نه با setool
با سلام به همه شما بر وبچه های گل امیدوارم همیشه تو زندگیتون موفق باشین بچه ها من ک 800 خریدم می خام بدونم اگه صداشو افزاریش بدم گوشی خراب نمی شه و اگه نمیشه کمکم می کنین که بتونم صدا شو تقویت کنم یعنی یک توضیح می خام وفایلی که برای اینکا رلازمه با تشکر پیشاپیش ممنونم
هیچ مشکلی پیش نخواهد امد ولی با توجه به تجربیاتم موقع فلش کردن از یک باتری دیگه استفاده کن و حتما بالای 70% شارژ داشته باشه و بدون بعد تقویت صدا کمی بیشتر شارژ گوشیت زودتر خالی میشه
در مورد اموزش هم با تاپیک زیر مراجعه کنید
آموزش تصویری فلش گوشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه اندازشو برام نمی ذاری برادر گر چه خاک بر سر من بشه که به حسابه خودم پکیج هک سونی اریکسونو خریدم ولی باور کنین به درد نمی خوره که هیچ فایله اگزه ستولشم ویروسیه و اموزششم که توشه تو تمام اینترنت مجانی هست منظورم فایله پی دی اف و فیلمهای فلش اموزشیشه که همه جا هست
Last edited by aminkohan; 13-01-2009 at 12:15.
دوست عزیز لینک هم قرار دادند همچنین اگر پکیجی خریدید و می گید سیتولش ویروسیه بدونید ویروس خاصی نیست منظور qamaker که اونم ویروس نیست اگر فایل دیگه ایی رو گیر داده پس حتما ویروسیه در ضمن شما باید اول با سیتول اطلاعات گوشی خودتونو بفهمید تا فایل های مورد نیازش رو دانلود کنید ولی در کل بعد از فهمیدن اطلاعات به سایت زیر مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)