Denby Grace تهیه کننده ی ارشد مافیا II ، به سایت VG247 درباره ی برخی از تغییراتی که تیم سازنده در قسمت های رانندگی و مکانیزم مبارزه ایجاد کرده است، توضیحاتی داد؛ که یکی از این تغییرات قرار دادن دو حالت رانندگی به جای یک حالت است.
گریس در مصاحبه ای که دیروز در GDC با ما انجام داد (در طول دموی بازی) گفت: تیم سازنده به دنبال این موضوع بود که بازی های اکشن سوم شخص و رانندگی که از زمان مافیا I تا کنون به بازار عرضه شده اند، چگونه پیشرفت کرده اند و چگونه آن ها می توانند این پیشرفت ها را در مافیا II اعمال کنند؛ در حین این که حالت سینمایی آن حفظ شود.
گریس گفت: "مواردی که احساس می کنیم در مافیا I درست عمل کردیم، نمایش سینمایی داستان آن، سطحی از کیفیت به همراه داستان و معتبر بودن آن بود. مافیا I واقعاً امتیاز بالایی داشت. شبیه سازی دهه ی 20 و 30 در بازی واقعاً خوب بود، ولی اکنون ما دوباره به آن نگاهی کرده و گفتیم خوب، چگونه می شود آن را از چیزی که هست بهتر کنیم."
"من فکر نمی کنم ما باید تمام چیزها را حذف می کردیم، بلکه فقط همه چیز از جمله سیستم پلیس و مبارزه با اسلحه را مورد ارزیابی مجدد قرار دادیم و آن را در حد انتظارات یک گیمر سال 2010 بالا بردیم. مافیا I محصول سال 2002 بود، پس ما باید فکر می کردیم که چه نوع بازبینی و اصلاحاتی باید در بخش مبارزه اعمال کنیم؛ ما به بازی های اکشن سوم شخص زیادی؛ از جمله Gears of War که تاکنون عرضه شده اند و نحوه ی مبارزات موجود در آن ها توجه کردیم. در بخش مبارزه، هدف ما این است که شما حس بسیار قوی و احشایی(درونی) را تجربه کنید؛ بنابراین بله! مبارزه با اسلحه به مقدار زیادی مورد بازبینی و اصلاح قرار گرفته است."
گریس گفت: تیم سازنده همچنین به سلایق مختلف گیمرها توجه داشته است و به همین منظور دو حالت مختلف رانندگی را در بازی قرار داده است. یکی برای کسانی که دوست دارند حرکات ماشین بسیار شبیه به واقعیت باشد و حالت دیگر برای کسانی که عاشق سرعت هستند و فقط می خواهند بسیار بسیار سریع حرکت کنند.
"بخش رانندگی بازی مورد بازبینی بسیار زیادی قرار گرفته است و در حین این که ماشین های موجود در بازی بسیار شبیه به ماشین های واقعی دهه ی 40 و 50 رفتار می کنند؛ ما دو حالت رانندگی مختلف در بازی داریم:
Simulation mode که واقعاً مانند استاندارد ماشین های واقعی است و
more assisted mode (که شما امروز بازی کردید) این حالت کمی جالب و سرگرم کننده و بسیار مهیج و جذاب است."
"در مافیا I ما شبیه سازی بسیار کاملی از ماشین های دهه ی 1920 داشتیم و بعضی از مردم آن را کاملاً دوست داشتند و گروه دیگری از مردم ماشین های بسیار کند با شتاب بسیار کند و فرمان ضعیف را دوست داشتند؛ اما آن ماشین های دهه ی 1920 برای شما بود."
"بنابراین ما هنوز آن شبیه سازی واقع گرایانه را برای افرادی که واقعاً خواستار آن هستند حفظ کردیم؛ اما حالت دیگری نیز ایجاد کردیم که وقت بسیار زیادی نیز روی آن صرف شد؛ از طریق توجه به بازی های رانندگی دیگر و توجه به این که چگونه یک رانندگی بسیار مهیج ایجاد کنیم."
"من فکر می کنم ما تغییرات مهم و بزرگی انجام داده ایم؛ بنابراین ما چیزی را حذف نکرده ایم، بلکه فقط چیزهایی را که در بازی قبلی داشتیم مورد بازبینی و اصلاح قرار دادیم."
منبع: vg247.com