fade2amin عزيز ممنون از راهنمايي شما . عكسا رو ديدم فوق العاده بود
Senator_F عزيز W300 دوربين خوبي هست اما بنظر مياد كمي گرون باشه . ممنون
fade2amin عزيز ممنون از راهنمايي شما . عكسا رو ديدم فوق العاده بود
Senator_F عزيز W300 دوربين خوبي هست اما بنظر مياد كمي گرون باشه . ممنون
دوستاني كه به كيفيت فيلمبرداري خيلي اهميت ميدن دوربين Fuji Fine pix s2000HD رو هم به گزينه هاشون اضافه كنند چون واقعا كيفيت فيلمبرداري HD با رزوليشن 1280 در 720 بسيار عاليه و با دوربين هاي بالاي 1 ميليون رقابت ميكنه.ضمنا هنگام فيلمبرداري از 15 برابر زوم اپتيكال هم ميشه استفاده كرد.هر چند عكس هاش هم حرف نداره.ولي من هنوز هم تو فيلمبرداري اين موندم از بس با كيفيت و طبيعيه!!!!اين دوربين رو با قيمت 310 تومن به همه پيشنهاد ميكنم.
شما اگه میخوای فقط به خاطر فیلمبرداری s2000 بگیری،خب برو یه هندی کم بگیر راحت.
دوست عزیز بهتره به این تجربه من دقت کنی ،چون همه بالاخره اقتصادی هستیم دیگه:
شما اگه الان به خاطر 40-50 تومن بری دوربین 8 مگاپیکسلی بگیری،یک سال بعد میبینی سونی یه دوربین داد بیرون مثلا 16 مگاپیکسل،بعد با خودت فکر میکنی میگی خب من الان یه دوربین دارم که تو بازار دو برابر رزولوشن اش موجوده،چیکار کنم،بهتره عوض کنم(احتمالا الان اولین دوربینت هست که میخری،سال بعد کامل بهش عادت کردی ).میری خیابون جمهوری به یه فروشگاه میگی من یه w150 دارم میخوام با یه (مثلا w360) عوض کنم،دوست فروشنده مون هم میگه خب باشه w360 هست 400 تومن دوربین تو رو هم برمیداریم 170 تومن باید 230 تومن هم بدی.
حالا خودت ببین الان 50 تومن بیشتر هزینه کنی بهتره یا یه سال بعد 200 تومن؟
دوربین دیجیتال واقعا بعد یه سال یک سوم هم نمیخرن از شما.
Last edited by Senator_F; 03-10-2008 at 23:04.
من با گفته شما كاملا" موافقم . اجازه بدين كمي بيشتر فكر كنم چون گزينه هاي زيادي پيش رو دارم كه
خدايي هر كدوم يه حسني دارن ، سوني فوجي كنن پاناسونيك و .. . تازه هر كدومشون مدلهاي فراواني
دارن . بهر حال ممنون روي پيشنهاد شما بيشتر فكرميكنم.
با سلام خدمت دوست عزيزمون
فقط يه توضيح مختصر بهم بده
من اگه sony w300 بگيرم بهتره يا cannon مدل خوب
با تشكر
الكس
بهتره برات مهم باشه چون تو مصرف باطري کمک قابل توجهي بهت ميکنه
دوست من نكته خوبي رو اشاره كرديد كه اصلا" بفكرم نرسيده بود . درست گفتيد علاوه بر اوني كه شما گفتيد
حتي ممكنه گاهي LCD هم خراب بشه اون وقت هست كه چشمي خودش رو نشون ميده .تذكر بجايي بود . ممنون
كسي از دوستان در مورد منظره ياب اطلاعي داره ؟
يه سوال ديگه تله Teleچيه ؟ معمولا" با وايد توي بحثها گفته ميشه .
موفق باشيد
دوست عزیز این بررسی فنی دوربین خوب کنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینم w300 سونیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر دو تقریبا توی یه سطح هستن خیلی اختلاف ندارن تو کیفیت،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقیه اش سلیقه ای هستش.
اگه اختلاف سلیقه وجود نداشت،اینهمه مارک و مدل بوجود نمیامدند.![]()
دوست عزیز این بررسی فنی دوربین خوب کنون
و اینم w300 سونیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر دو تقریبا توی یه سطح هستن خیلی اختلاف ندارن تو کیفیت،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقیه اش سلیقه ای هستش.
اگه اختلاف سلیقه وجود نداشت،اینهمه مارک و مدل بوجود نمیامدند.
زمانیکه LCD خراب بشه،دقیقا همزمان با زمانی هست که شما دوربین رو میندازی دور.
من الان 5 ساله دوربین دیجیتال دارم،تا حالا 4 تا دوربین عوض کردم،همه جور منظره یاب داشتن،کوچیک بزرگ ،اخرین دوربینمم که الن دارمش،H9 سونی هستش که منظره یاب LCD داره یعنی مثل دوربینای SLR هرچی تو منظره یاب میبینی،عینا توی عکس ثبت میشه،در صورتیکه منظره یاب (چشمی) معمولی حتما کمی اختلاف داره.تا الان حتی یه بارم از منظره یاب معمولی استفاده نکردم،بدرد نمیخوره.
البته نوع LCD خوبه توی افتاب به دردم میخوره.
شما اگه اینقدر منظره یاب برات مهمه،یه SLR Like بگیر.
مثل سونی سری H یا کنون سری S
Tele همون زوم هستش در مفهوم.
اگه منظورت لنز تله هستش،به لنزی میگن که قابلیت زوم داره،یعنی با تغییر فاصله کانونی،باعث میشه اشیا به شما نزدیکتر بشن.
ممنون از راهنمايي شما
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)