تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 150 اولاول ... 286874757677787980818288128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1496

نام تاپيک: کلوپ 6120

داره خودمونی میشه sina1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یه پیشنهاد اگه موافق بودین اجراش کنیم
    از اونجایی که همه یه مدل گوشی داریم و دنبال برنامه ها.تم.بازی.و.... هستیم اگه موافق باشین یه گروه تشکیل بدیم گروهی که از طریق یاهو هم به هم خبر بدیم شاید کسی برای باز دید از مطالب سایت زیاد نیاد ولی اکثرا مسنجرشونا در هفته حداقل 5 بار چک میکنن. هر کسی برنامه جدیدی یا تمی از این چیزا پیدا کرد به بقیه هم بگه البته اگه موافق باشین میتونیم این تاپیک را بهترین کنیم تو بقیه تاپیک ها آخه تو این تاپیک از برنامه یا تم خبری نیست هر یه قرنی یه برنامه ایجا پیدا میشه چون همه هم یه مدل گوشی داریم پس هر برنامه ای که پیدا کنیم به کار بقیه دوستان هم میاد.
    البته در حد یه پیشنهاد بود اگه موافق بودین اجرا کنیم

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

دوستان یه پیشنهاد اگه موافق بودین اجراش کنیم
    از اونجایی که همه یه مدل گوشی داریم و دنبال برنامه ها.تم.بازی.و.... هستیم اگه موافق باشین یه گروه تشکیل بدیم گروهی که از طریق یاهو هم به هم خبر بدیم شاید کسی برای باز دید از مطالب سایت زیاد نیاد ولی اکثرا مسنجرشونا در هفته حداقل 5 بار چک میکنن. هر کسی برنامه جدیدی یا تمی از این چیزا پیدا کرد به بقیه هم بگه البته اگه موافق باشین میتونیم این تاپیک را بهترین کنیم تو بقیه تاپیک ها آخه تو این تاپیک از برنامه یا تم خبری نیست هر یه قرنی یه برنامه ایجا پیدا میشه چون همه هم یه مدل گوشی داریم پس هر برنامه ای که پیدا کنیم به کار بقیه دوستان هم میاد.
    البته در حد یه پیشنهاد بود اگه موافق بودین اجرا کنیم
    من به شدت پایه ام. حتی می تونیم یه امضا مشترک بسازیم. هم گروهمون مشخص میشه، هم می تونیم بقیه 6120 دار هارو جمع کنیم!
    من که کلی تم و بازی و نرم افزار توپ دارم. آموزش ان.گیج هم می تونیم بذاریم.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام
    دوستان ، کسی مدل فرم ویر گوشی شو آپدیت کرده از توسایت ؟ می خوام ببینم که فایده و خیر داره ، یا وقتم رو هر ندم ؟

مرسی

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام
    یه نرم افزار امتحان شده و مناسب برای زیاد کردن زمان ضبط صدا می خوام کسی سراغ داره ؟

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

[QUOTE=nima912;2967764]منم دنبال روشی هستم فعلا که راهی نیست که با usb وصل بشه و فقظ از طریق بلوتوث. (یه تاپیک هست راجع به روشش و برنامش)

آقا این حرف ها چیه!؟من خودم از طریق کابل usb به اینترنت وصل شدم.از طریق Pc suite.یه کانکشن هم با نام Nokia GSM Phone USB Modem (OTA) مخصوص اتصال گوشی به اینترنت از طریق کابل usb ایجاد شد.سرعتش پایین هست.شخصا ترجیح میدم از Dial up استفاده کنم(درسته که سرعتش افتضاح هست ولی از سرعت اتصال با گوشی بیشتره!!!)

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    یه نرم افزار امتحان شده و مناسب برای زیاد کردن زمان ضبط صدا می خوام کسی سراغ داره ؟
    با سلام خدمت شما این برنامه برای ضبط صدا هست که واست گذاشتم

ALON MP3 Dictaphone ضبط و پخش صدا بدون بوق و موزیک پلیر

مزایا:

* فرمتهای زیر رو پخش میکنه : MP3, OGG, AAC/MP4/M4A, AMR, WAV

* رادیو اینترنتی داره و اکثر ایستگاههای رادیویی را میگیره

* زنگ هشدار وقت خواب داره

* مجهز به اکولایزرهای کامل و استاندارد برای تنظیم دقیق فرکانسهای صوتی

* قادر به ضبط مکالمه تلفنی شما بدون بوق و بیپ

* قادر به ضبط نمودن صدای رادیوی گوشی هم هست

* و.....
    اینم لینکش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم عکس این برنامه

ولی من با گوشیم بیشتر از 1 دقیقه هم صدا ضبط میکنم البته بیشتر از 4 یا 5 دقیقه ضبط نکردم ولی فکر کنم باید ضبط کنه
    Last edited by sina1363; 20-09-2008 at 16:57.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

ولی من با گوشیم بیشتر از 1 دقیقه هم صدا ضبط میکنم البته بیشتر از 4 یا 5 دقیقه ضبط نکردم ولی فکر کنم باید ضبط کنه
    نهایتا 1 ساعت میگیره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[quote=ahmad72;2971437]
    منم دنبال روشی هستم فعلا که راهی نیست که با usb وصل بشه و فقظ از طریق بلوتوث. (یه تاپیک هست راجع به روشش و برنامش)

آقا این حرف ها چیه!؟من خودم از طریق کابل usb به اینترنت وصل شدم.از طریق Pc suite.یه کانکشن هم با نام Nokia GSM Phone USB Modem (OTA) مخصوص اتصال گوشی به اینترنت از طریق کابل usb ایجاد شد.سرعتش پایین هست.شخصا ترجیح میدم از Dial up استفاده کنم(درسته که سرعتش افتضاح هست ولی از سرعت اتصال با گوشی بیشتره!!!)
    عزیزم اونو که میدونم که کامپیوتر با کابل از GPRS گوشی استفاده کنه و کانکت بشه (که واسه من سرعتش از دایال آپ بالاتر بوده معمولا)
    منظور ما تو صحبت وصل کردن گوشی به اینترنت از طریق USB و کامپیوتره!! (درست برعکس بالا) که تا حالا به غیر از بلوتوث و یه برنامه خاص روش USB هنوز نیومده!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

البته من گذاشتم که روی مموری کارت ذخیره کنه و زمان ضبط مکالمه را مثلا الان میزنه 14 ساعت که بستگی به حجم خالی مموریم داره که کم و زیاد میشه و از اونجایی که گفتم من زیاد صدا ضبط نمی کنم با گوشی خبر ندارم که میشه بیشتر از یک ساعت ضبط کرد یا نه بازم برای اونایی که میخوان بیشتر ضبط کنند برنامه ضبط نامحدودا گذاشتم براشون
    باز مرسی که راهنمایی کردی

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

البته من گذاشتم که روی مموری کارت ذخیره کنه و زمان ضبط مکالمه را مثلا الان میزنه 14 ساعت که بستگی به حجم خالی مموریم داره که کم و زیاد میشه و از اونجایی که گفتم من زیاد صدا ضبط نمی کنم با گوشی خبر ندارم که میشه بیشتر از یک ساعت ضبط کرد یا نه بازم برای اونایی که میخوان بیشتر ضبط کنند برنامه ضبط نامحدودا گذاشتم براشون
    باز مرسی که راهنمایی کردی
    مطمئنی.مال من با دوگیگ مموری خالی هم 1 ساعت میزنه! گرچه من اصلا ضبط نمی کنم.

راستی هنوز پایه اون قضیه کلوپ هستید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •