سلام............
منم همین حرف شما رو زدم پست های قبل از منو یه نگا بنداز.
سلام............
منم همین حرف شما رو زدم پست های قبل از منو یه نگا بنداز.
نسخه 2 بهترین بود و اصلا از رزیدنت 2 بود که اوج گرفت 3 هم تقریبا شباهت زیادی به 2 داشت و ادامه رو همون راه بود ولی تو نسخه 4 کلا بازی تغییرات اساسی کرد البته نسخه 4 بازی برعکس تفکر خیلی از دوستان از جمله خودم کلا بازی خیلی خیلی موفقی به حساب میاد و بدون شک نسخه 5 هم ادامه رو همون خواهد بود .
درسته دیگه نمیشد بازی عکسی و تعویض لحظه ای دوربین رو در نسخه جدید تجربه کرد.دوربین بازی در نسخه 4 خیلی جالب از آب در اومد.نسخه 2 بهترین بود و اصلا از رزیدنت 2 بود که اوج گرفت 3 هم تقریبا شباهت زیادی به 2 داشت و ادامه رو همون راه بود ولی تو نسخه 4 کلا بازی تغییرات اساسی کرد البته نسخه 4 بازی برعکس تفکر خیلی از دوستان از جمله خودم کلا بازی خیلی خیلی موفقی به حساب میاد و بدون شک نسخه 5 هم ادامه رو همون خواهد بود
بله موافقم
در نسخه ی 4 دوربین ها خیلی پیشرفت کرده بود و در نسخه ی 5 به گفته ی سازنده ها خیلی بهتر هم خواهد بود
ولی این کنترل شخصیت بازی تو شماره 4 تقریبا عذاب اور بود!!!هنگام شلیک راه نمیرفت امیدوارم اینو حل کنن
بله اینم هست که در شماره های قبل وجود نداشت
کاملآ درسته این یک مشک بزگه که سرعت بازی کردن رو پایین میاره و فکر نمیکنم در نسخه 5 هم برطرف بشه
نظر شما چیه؟
البته این هم یک نوع روش برای دلهره اورتر شدن بازی هستش چون 8 یا 9 تا زامبی وقتی میومدند طرف ادم وقتی که نمیتونست راه بره یکمی فقط یکمی دلهره اور بود!!بله اینم هست که در شماره های قبل وجود نداشت
کاملآ درسته این یک مشک بزگه که سرعت بازی کردن رو پایین میاره و فکر نمیکنم در نسخه 5 هم برطرف بشه
نظر شما چیه؟
البته خود سازنده ها هم اشاره کردند به احتمال زیاد تا انتشار بازی این مسئله را حل خواهند کرد شایدم نکنن ولی من شنیدم که تو Tgs 2008 یه خبرایی خواهد شد
من که میگم توی این شماره این مشکل برطرف شده
کپکام هر وقت یک سری جدید اویل میزنه همیشه مشکلات قبلی رو برطرف کرده
من که بهش خیلی امیدوارم.....فقط خدا کنه زودتر عرضه بشه
من که فکر نمی کنم تغیری داده بشه
منم موافقم
تیراندازی هنگام حرکت مخصوصا موقعی که مسلسل داشته باشی به قول گفتنی خیلی کیف میده
1.امیدوارم
2.به نظر من هم کیف میده و هم لازمه و بازی رو هم جذابتر میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)