هی رئالی جمع کن بساط تیمتو که مرحله اول حذفی هر سال حذفی!
هی رئالی جمع کن بساط تیمتو که مرحله اول حذفی هر سال حذفی!
من رئالی نیستم بلکه طرفدار منچستر هستم.
من رئالی نیستم بلکه طرفدار منچستر هستم واسه همین تو این تاپیک پست دادم.
من رئالی نیستم بلکه طرفدار منچستر هستم واسه همین تو این تاپیک سوالم رو مطرح کردم.
به به از تو که بچه تهرانی انتظار نداشتم فقط تاسف برات میخورمهی رئالی جمع کن بساط تیمتو که مرحله اول حذفی هر سال حذفی!در ضمن من نفهمیدم تو طرفدار بارسایی یا منچستر !! فکر کنم هر سال هرکدوم قهرمان شه طرفه اونو میگیری
اینو داشته باشین
کریس رونالدو در آستانه پیوستن به رئال
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي تيم فوتبال منچستر يونايتد با توجه به روند كنوني، در آستانه پيوستن به رئال مادريد قرار دارد.
![]()
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، كريستيانو رونالدو، گلزن برتر فوتبال جزيره به زودي به رئال مادريد ملحق مي شود.
گزارشات دريافتي حاكي است كه وي براي رفتن به مادريد ديگر مشكلي از لحاظ مالي ندارد و همراه وكيل خود، امروز راهي پايتخت اسپانيا مي شود.
رونالدو از سر الكس فرگوسن نيز اجازه انتقال گرفته و ديگر خبري از لجبازي هاي قديمي سرمربي منچستر يونايتد نيست
ما رفتیم برا همیشه![]()
آلكس فرگوسن : براي كريستيانو رونالدو آرزوي موفقيت نخواهم كرد .
به گزارش آس اسپانيا و پارس فوتبال آلكس فرگوسن مربي كاركشته منچستر يونايتد اعلام كرد اگر كريس رونالدو از منچستر برود براي اين شاگردش آرزوي موفقيت نخواهد كرد . او ابراز تاسف كرد كه چرا جواناني مانند رونالدو احترام ارزشها را نگه نمي دارند و زود فراموش مي كنند كه چه بوده اند و چه شده اند و همچنين چه كساني براي آنها زحمت كشيده اند .
اين در حالي است كه كريستيانو رونالدو به شدت به رئال مادريد نزديك شده است و حضور او در اين تيم ظرف ده روز آينده مشخص خواهد شد . خود كريس رونالدو در باره رئال مادريد گفته است : دوست دارم براي رئال مادريد بازي كنم .
در اين حال و هوا روي كين بازيكن متعصب سال هاي دور منچستر يونايتد با طرفداري از كريستيانو رونالدو به منچستر گفت بهتر است دست از سر كريستيانو رونالدو بردارد .
مالكان ثروتمند باشگاه منچستر نيز تصميم به فروش اين بازيكن گرفتند و گويا باشگاه منچستر نيز چاره ي ديگري ندارد و خبر حاكي از مخالفت نه چندان شديد آلكس فرگوسن دارد .
كريستيانو رونالدو هيچ مشكل مالي در مورد انتقال ندارد و به همراه مشاور خود وارد مادريد شده است .
![]()
نه اتفاقا.این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست.
کریس فصل بعد میاد رئال پیش خودمون!!!
یه نگاه بکنید کجا پست میدین؟ رئالی های ...
پیش خودمون؟! تو این تاپیک؟
جم کنید بساطتون رو.
خوشگله اگه تو مردشي نذار پست بدن
من تعصبي نيستما اما عجيبه چندتا جوجه كه هيچ كاره هستند هي كركري مي خونن
آره آره با توام بهت برخورد
آره اگه ميتوني كاري كن اين رئاليا پست ندن
اي بابا
يكي خبر ميذاره اون يكي هم نظر ميده ديگه كركري خوندنتون واسه چيه
توهم سيويل جون بارسا كه مرد اومدي منچسترو بكشي
اون مسي تونم مي خريم![]()
آره ؟ دارم واست.
banned شدی عزیز ؟ آخی
Last edited by vahid_civil; 19-07-2008 at 13:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)