تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 291 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رودي فولر:بايرن مونيخ برتري فصل گذشته را در فصل جديد نخواهد داشت

یوفا: مدير باشگاه باير لوركوزن آلمان گفت : تيم فوتبال بايرن مونيخ در فصل جديد رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي دسته اول آلمان برتري مشهود فصل گذشته را نخواهد داشت.
    به گزارش یوفا: رودي فولر روز چهارشنبه در گفت وگو با شبكه تلويزيوني پروزيون افزود:
    شايد در پايان فصل جديد رقابتهاي بوندسليگا بايرن مونيخ بار ديگر قهرمان شود، ولي مطمئن هستم كه برتري اين تيم همانند فصل گذشته خيلي محسوس نخواهد بود و بوندسليگا در اين فصل شاهد مسابقات بسيار باهيجاني خواهد بود.
    يورگن كلينزمن سرمربي جديد تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان با پايان يافتن فصل گذشته رقابتهاي بوندسليگا جايگزين اوتمار هيتسفلد در اين تيم شد.
    تيم بايرن مونيخ فصل گذشته به عنوان قهرماني رقابتهاي فوتبال بوندسليگا دست يافت.
    فصل جديد رقابتهاي فوتبال باشگاههاي آلمان از روز جمعه آغاز مي‌شود.
    از سوي ديگر براساس يك نظرسنجي انجام شده اكثر فوتبال دوستان آلماني معتقدند كه كلينزمن موفقيت بزرگي در اين باشگاه بدست خواهد آورد.
    در اين نظر سنجي كه توسط موسسه ام نيد در بين يك هزار نفر انجام شده است ، ‪۶۴‬درصد پاسخگويان بر اين عقيده‌اند كه مربي سابق تيم ملي فوتبال آلمان عناوين سال گذشته اين تيم را تكرار خواهد كرد.

‪ ۴۷‬درصد نيز معتقدند كه بايرن مونيخ بار ديگر جام حذفي را مي‌برد و ‪۲۸‬ درصد گفته‌اند اين تيم جام باشگاههاي اروپا را نيز كسب خواهد كرد. ‪ ۲۰‬درصد از پاسخگويان نيز اعتقاد دارند بايرن مونيخ هر سه جام بوندسليگا و حذفي آلمان و جام قهرمانان باشگاههاي اروپا را بدست مي‌آورد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دیشب بازی 2-0 برده رو 2-2 مساوی کردیم... با این دروازه بانی که داریم توی جام باشگاهها اگه از گروه هم صعود کنیم خیلیه!!!!
    من حتی میرزاپور رو بیشتر از رنسینگ قبول دارم!!!!!

بیخود نیست که هیتسفیلد گفته بایرن برای برگشت به دوران اوج احتیاج به زمان داره...........

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا.من به این رنسینگ خیلی امیدوار بودم ولی فعلا داره گند میزنه مثل اینکه.چرا بات رو نمیزاره؟
    چه کانالایی بازیا رو نشون میدن؟

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض تساوي تيم‌هاي فوتبال هامبورگ و بايرن مونيخ

یوفا: فصل جديد رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي آلمان ( بوندسليگا) جمعه شب آغاز شد و در نخستين ديدار تيم‌هاي هامبورگ و بايرن مونيخ به تساوي رسيدند.

به گزارش یوفا:ا ين ديدار مهيج و پرگل به ميزباني تيم هامبورگ برگزار شد و در پايان دوتيم به تساوي دو بردو رضايت دادند. شوان اشتاينگر در دقيقه ‪ ۱۲‬و پودولسكي در دقيقه ‪ ۱۶‬از روي نقطه پنالتي براي بايرن مونيخ و كوئررو در دقيقه ‪ ۲۵‬و تروچوفسكي در دقيقه ‪ ۵۷‬از روي نقطه پنالتي براي تيم ميزبان گلزني كردند.

فصل جديد رقابتهاي بوندسليگا عصر شنبه به اين شرح ادامه مي‌يابد. نام تيم هاي ميزبان نخست امده است :
    هانوفر با شالكه
    كلن با وولفسبورگ
    بروسيا دورتموند با بايرلوركوزن
    بوخوم با كارلسروهه
    هافنهايم با انرژي كوتبوس
    وردربرمن با ارمينيا بيله فلد

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض پيزارو به طور قرضي به وردربرمن پيوست

به گزارش خبرگزاري المان از برمن ، باشگاه وردربرمن اعلام کرد پيزارو به طور قرضي براي يک سال از باشگاه چلسي به ان باشگاه پيوسته است.
    پيزارو پيش از پيوستن به باشگاه بايرن مونيخ ، طي سال هاي هزار و نهصد و نود و نه تا دو هزار و يک ميلادي در باشگاه وردربرمن بازي مي کرد و در يکصد و هفتاد و چهار بازي هفتاد و يک گل براي اين تيم به ثمر رسانده بود.
    اين مهاجم پرويي در سال دو هزار و هفت ميلادي به باشگاه چلسي پيوست اما نتوانست در ترکيب اصلي اين تيم قرار گيرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض فان بومل:با بازوبند همان فان بومل هستم

گفت وگو با اولين كاپيتان خارجى بايرن
    فان بومل:با بازوبند، همان فان بومل هستم

در آستانه شروع رقابت هاى بوندس ليگا، توسط يورگن كلينزمن،به عنوان كاپيتان جديد بايرن مونيخ انتخاب شد. به اين ترتيب در فصل جديد رقابت هاى باشگاهى مارك ون بومل، هافبك هلندى بايرن، بازوبند كاپيتانى اين تيم را به بازو خواهد بست. روزنامه بيلد آلمان مصاحبه اى را با كاپيتان جديد بايرن انجام داده است.

• شما در فصل جديد، بازوبند كاپيتانى بايرن را به بازو خواهيد بست. فكر مى كنيد بتوانيد جانشينى مناسبى براى اوليوركان باشيد؟
    - زمانى كه ۲ سال پيش از بارسا به بايرن آمدم، بايرن تيم كاملاً جوانى بود. در آن زمان مسئولان بايرن از من خواستند تا در زمين به بازيكنان جوان تر كمك كنم و آنها را راهنمايى كنم. من از همان ابتدا سعى و تلاشم اين بود كه به جوان ترهاى تيم كمك كنم. الان هم همين كار را ادامه خواهم داد. بازوبند كاپيتانى، فقط نماينده تيم را براى صحبت كردن با داور و مراسم اوليه بازى مشخص مى كند، همين!

• يعنى بازوبند كاپيتانى در شما تغييرى ايجاد نخواهد كرد؟
    - خير. اجازه نمى دهم. بازوبند كاپيتانى شخصيتم را تغيير دهد. من همان ون بومل هستم و خواهم ماند. تنها چيزى كه نسبت به فصل گذشته تغيير كرده اين است كه مسئوليتم بيشتر شده است. حالا من در قبال تيم و هواداران مسئول هستم و بايد وظايفم را به عنوان يك كاپيتان به بهترين شكل ممكن انجام دهم.

• شما اولين كاپيتان خارجى تاريخ باشگاه بايرن هستيد. چه چيزى باعث شده كه پس از ۲ سال حضور در مونيخ به عنوان كاپيتان انتخاب شويد؟
    - همان طور كه گفتم در اين ۲ سال همواره سعى كرده ام به بازيكنان جوانتر كمك كنم. هميشه در هر تيمى كه بوده ام نسبت به تيم احساس مسئوليت مى كردم، همين احساس مسئوليت باعث شد كه من در سن ۲۳ سالگى كاپيتان آيندهوون شوم. فكر مى كنم احساس مسئوليت و ۵ سال سابقه كاپيتانى در آيندهوون باعث شده تا كلينزمن من را به عنوان كاپيتان انتخاب كند.

• در مدت ۵ سالى كه در آيندهوون حضور داشتيد كاپيتان خوبى براى اين تيم بوديد؟
    - بله. اگر بد بودم ۵ سال كاپيتان اين تيم باقى نمى ماندم. البته بايد بگويم آن زمان تنها ۲۳ سال داشتم. مسلماً الان براى كاپيتانى تجربه بيشترى دارم. من آن زمان در آيندهوون بعضى مسائل را نمى ديدم. مسلماً در بايرن اشتباهات گذشته را تكرار نخواهم كرد.

• لطفاً بيشتر توضيح دهيد.
    - خب زمانى كه كاپيتان آيندهوون بودم به علت بى تجربگى يك سرى از وظايف را به عنوان كاپيتانى نمى شناختم به عنوان مثال وقتى ۲ بازيكن به مشكل مى خورند و درگيرى مى شدند با خودم فكر مى كردم كه مسأله را بين خودشان حل خواهند كرد اما واقعاً اينطور نبود. من بايد به عنوان كاپيتان اين مشكل را برطرف مى كردم.

• شما كلاً بازيكن خشنى هستيد و كارت هاى رنگى زياد مى گيريد. بازوبند كاپيتانى ممكن است باعث شود تعداد كارت هاى شما در اين فصل بيشتر هم بشود. از اين بابت نگران نيستيد؟

- چرا بازوبند كاپيتانى بايد باعث شود تا كارت بگيرم؟!

• خب به عنوان كاپيتان بايد بيشتر با داور بحث كنيد.
    - با نظر شما موافق نيستم. فكر مى كنم كاملاً برعكس ادعاى شما ثابت شود و من در اين فصل كارت هاى بسيار كمترى بگيرم. حالا من به عنوان كاپيتان وظيفه دارم كه براى ديگر بازيكنان يك الگوى مناسب باشم. رفتار كاپيتان مى تواند در عملكرد تيم تأثيرگذار باشد. در اين فصل بايد بيشتر حواسم را جمع كنم.

• به عنوان كاپيتان چه اهدافى را در فصل جديد دنبال مى كنيد؟
    - اهدافى كه دارم هيچ گاه تغيير نخواهند كرد. اين فصل نيز همان اهدافى را دنبال خواهم كرد كه فصل گذشته داشتم. هدف من هميشه در يك لغت خلاصه مى شود و آن لغت «قهرمانى» است. موفقيت تيم برايم از همه چيز مهمتر است. دوست دارم در اين فصل، حضورى موفق در بوندس ليگا و ليگ قهرمانان داشته باشيم. قهرمانى در بوندس ليگا و ليگ قهرمانان هدفى است كه ما براى رسيدن به آن تمام تلاشمان را خواهيم كرد.

• بايرن فصل گذشته نشان داد كه اگر بخواهد در آلمان به يك تيم بى رقيب تبديل شود، به نظر شما آيا اين بايرن توانايى يكه تازى در اروپا و ليگ قهرمانان را هم دارد؟
    - در تورنمنت بزرگ و سختى همچون ليگ قهرمانان يكه تازى هيچ مفهومى ندارد. فاصله تيم ها با هم بسيار كم است و اين باعث مى شود كه در ليگ قهرمانان نتايج غيرقابل پيش بينى شود. تيمى كه بخواهد چنين جايى را فتح كند بايد در طول رقابت ها بدون اشتباه ظاهر شود، كارى كه منچستر فصل قبل انجام داد. به نظر من ما هم مى توانيم كار بزرگ منچستر را تكرار كنيم.

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اونایی که کارشناسی می کردن میگفتن " ستاره خارجی نمی خوایم . به جوونای آلمانی میدون بدن . ریبری رو میذاره و تونی رو میذاره و نمیدونم فلان و بهمان " حالا بیان جواب بدن .
    یه تونی و ریبری نبودن ببین چه بازی افتضاحی کردن .
    گلها که یکیش پنالتی بود یکی دیگشم که اصلا تقصیر این ریسینگ نبود . الکی بهش گیر ندین . هرچند
    اصلا استیل دروازه بانی تو وجود این بشر نیست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اونایی که کارشناسی می کردن میگفتن " ستاره خارجی نمی خوایم . به جوونای آلمانی میدون بدن . ریبری رو میذاره و تونی رو میذاره و نمیدونم فلان و بهمان " حالا بیان جواب بدن .
    یه تونی و ریبری نبودن ببین چه بازی افتضاحی کردن .
    گلها که یکیش پنالتی بود یکی دیگشم که اصلا تقصیر این ریسینگ نبود . الکی بهش گیر ندین . هرچند
    اصلا استیل دروازه بانی تو وجود این بشر نیست .
    اتفاقا من از سیاست بایرن خیلی خوشم میاد پول الکی پای بازیکن نمیده...
    با بازیکن های آلمانی بیشتر حال میکنم...
    در مورد رنسینگ هم درسته که اون دربازه بان رویایی که تصور میکردیم نیست...آخه جانشین بد کسی هم شده...
    به هرحال ما عادت کردیم دربازه بان بزرگ تو تیم ببینیم...ولی فعلا باید صبور باشیم...
    ولی من نمیدونم چرا به آیندش خوش بینم...
    اینقدر این کلینزمن رو دوست دام که برد و باخت رو زود فراموش میکنم...
    عجب بشریه این یورگن...

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خوشم اومد شوتش کردن برمن این پیزارو رو!!!
    البته به بد بدتر نیست...ولی خوب...
    موقعی که داشت بایرن رو ترک میکرد گفت میخوام برم تیمی که قهرمان اروپا بشم!!!دی:
    بایرن رو با کلی جنجال و قهر ترک کرد حتی اینقدر وضعیتش بد بود تو تیم که با بایرن قرارداد نبست که به عنوان بازیکن آزاد از باشگاه بره...
    روابطش با ماکای رو که دیگه نگو فکر کنم دوستان اون پنالتی معروف رو که از دست ماکای کشید بیرون خودش زد دعوا راه انداخت یادشون باشه!!!
    بیچاره روی ماکای...من همیشه ازش خوشم میومد...خیلی آروم هم رفت.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ویرایش شد(تکرار پست)...به دلیل اینترنت نفتی/سهمیه ای!!!
    خوبه لااقل اینجا پست ها شمارش نمیشه به چیزی متهم نمیشیم...
    Last edited by jingool; 17-08-2008 at 04:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •