تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 2376 اولاول ... 2868747576777879808182881281785781078 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سامره:اطمينان دارم با گذشت زمان، شرايط ايده‌آل خواهد شد
    مهاجم سابق تیم فوتبال استقلال راجع به شرايط تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت: براي آماده‌سازي زمان كوتاهي را در اختيار داشتيم. اطمينان دارم با گذشت زمان، شرايط ايده‌آل خواهد شد. به گزارش سایت رسمی باشگاه وي ادامه داد: در مقدماتي جام جهاني 2010، چنانچه بتوانيم با پيروزي از سد سوريه عبور كنيم، موقعيتمان بهتر خواهد شد چرا كه كادر فني زمان بيشتري را براي هماهنگي نفرات خواهد داشت.
    مهاجم تيم الشعب در باره سرمربي جديد تيم ملي تاكيد كرد: بدون شك نام خاوير كلمنته براي فوتبال ايران بسيار مطلوب است. حضور وي به اعتبار تيم ملي خواهد افزود؛ اما سرمربي اسپانيايي براي شناخت بيشتر بازيكنان، بايد جلسه تمريني بيشتري داشته باشد.
    سامره تصريح كرد: باتوجه به حضور من در امارات، معتقدم برخلاف گذشته، همه ديدارهاي تيم ملي دشوار شده است. ديگر اماراتي‌ها هراس چنداني از تيم ملي ندارند و گاهي آنها مدعي هستند كه مي‌توانند تيم ملي ايران را متوقف كنند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

التماس دعای کریمی از هواداران استقلال
    فیروز کریمی از هواداران استقلال خواست تا برای شفای مادرش دعا کنند . به گزارش سایت رسمی باشگاه مادر فیروز کریمی در بخش سی سی یو بیمارستان لقمان الدوله تهران بستری می باشد و حال وی امروز نا مساعد تر روزها گذشته بود و بعد از تمرین امروز استقلال فیروز کریمی بهمراه تعدادی از بازیکنان و کادر فنی استقلال به عیادت وی رفتند .در جریان این عیادت فیروز کریمی به خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت : از همه ورزشکاران و فوتبالدوستان بویژه هواداران خونگرم استقلال التماس دعا دارم و از آنها می خواهم برای سلامتی مادرم دعا کنند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدیریت استقلال تغییر نمی کند
    محمد آخوندی تاکید کرد : تغییری در مدیریت باشگاه استقلال صورت نخواهد گرفت و علی فتح الله زاده کماکان مدیرعامل این باشگاه خواهد بود.به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال محمد آخوندی با بیان این مطلب در گفتگو با پایگاه خبری سازمان تربیت بدنی افزود: آقای فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل با کمک هیات مدیره عملکرد خوبی در باشگاه استقلال داشته است و نشانه های حرکت رو به رشد در این باشگاه مشاهده می شود .

وی با تاکید بر اینکه تغییری در مدیریت باشگاه استقلال به وجود نخواهد آمد، تصریح کرد : سازمان تربیت بدنی در مجموع از عملکرد هیات مدیره و مدیر عامل استقلال راضی است و به حمایت های خود نیز از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ادامه می دهد .

سخنگوی سازمان تربیت بدنی ادامه داد: هیات مدیره و مدیر عامل هم باید تلاش کنند تا به انتظارات هواداران خویش پاسخ دهند. هواداران هم نگران نباشند، چرا که استقلال با همین مدیریت به کار خود ادامه خواهد داد.

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقاي amirtaker ممنون بخار اطلاعات خوبتون.

به نظر منم جالب ميشه که 2 تا مربي رودر روي هم بايد کار کنند.

ببخشد که من اين قدر سوال ميکنم.آخه خيلي وقته اخبار و فوتبال نگاه نکردم.

سوال:

مگه حجازي هنوز تو تيم هست.؟يعني هنوز ننداختنش بيرون؟

به نظر من اگه از اول فصل کريمي ميومد. استقلال الان وضعش خيلي بهتر بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقاي amirtaker ممنون بخار اطلاعات خوبتون.

به نظر منم جالب ميشه که 2 تا مربي رودر روي هم بايد کار کنند.

ببخشد که من اين قدر سوال ميکنم.آخه خيلي وقته اخبار و فوتبال نگاه نکردم.

سوال:

مگه حجازي هنوز تو تيم هست.؟يعني هنوز ننداختنش بيرون؟

به نظر من اگه از اول فصل کريمي ميومد. استقلال الان وضعش خيلي بهتر بود.
    نه خیر الان مدیر فنی تیمه.حرف آخرتون هم تایید میشه.

داره خودمونی میشه Great Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پارس

پيش فرض جباری: تا یک جام برای هواداران نیاورم به جایی نمی روم .

مجتبی جباری بازیکن کلیدی تیم ملی و تیم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت:من خودم را مدیون هواداران و تیم بزرگ استقلال می دانم و تا یک جام برای هواداران خونگرم استقلال نیاورم به جایی ترانسفر نخواهم شد.
    جباری با بیان این مطالب ادامه داد: من هرچه دارم از هواداران دارم . و از تمام نیرو و قوتم برای اعتلای فوتبال استقلال استفاده خواهم کرد و با شرایط رویرشدی که دارم بزودی همان جباری خواهم شد که هواداران انتظارش را می کشیدن

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پارس

پيش فرض فیروز کریمی:مانند کولی ها خانه به دوشیم

فیروز کریمی سرمربی کاربلد تیم استقلال در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت: این از بدشانسی من است که زمانی به تهران و برای سرمربیگری استقلال آمدم که شرایط جوی به قدری خراب است که هیچ کجای تهران زمین چمن طبیعی برای تمرین پیدا نمی شود و ما مانند کولی ها خانه به دوشیم .که البته از این نظر خیلی از تیم های لیگ وضعیتی مشابه با وضعیت ما را دارند.
    کریمی با بیان این مطالب ادامه داد :شاید اگر زمین چمن مناسب پیدا کنیم دو جلسه برای تمرین به قزوین برویم .فیروز کریمی در رابطه با وضعیت تیم فوتبال استقلال افزود : استقلال تیم بزرگی است و به طبع حاشیه های آن نیز بزرگ است.بچه ها از نظر آمادگی به شرایط ایده آلی رسیدند و توان 120 دقیقه بازی را دارند. در کرمان ما بدنبال 3 امتیاز هستیم و باید مس کرمان را با وجود آقای قلعه نویی شکست دهیم، تا به صدر جدول نزدیکتر شویم.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پارس

پيش فرض منصوریان: یکدلی و صمیمیت کادر فنی بی سابقه است

علیرضا منصوریان کاپیتان با ارزش تیم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه استقلال اظهار داشت:این یکدلی و صمیمیت کادر فنی استقلال تاکنون بی سابقه بوده است.و این همدلی و صمیمیت باعث شده که بازیکنان بدون حاشیه تمرین کنند و با تمام قوا به فکر موفقیت تیم باشند .
    منصوریان در ادامه گفت:این صمیمیت باعث شده که بازیکنان و بچه ها در هرشرایطی و در هر کجا که امکان داشته باشد بازیها و تمرینات خود را انجام دهند .

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

حجازي: اگر در کرمان قلعه نویی به طرفم بیاید آغوشم را برایش باز می کنم

بدنبال پخش اخباري منبي بر مشكلات احتمالي استقلال در رويارويي با مس كرمان ، ناصر حجازی در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت:تیم مس کرمان بعد از بهره مندی از مربیگری امیر قلعه نویی تغییرات زیادی داشته است و بازیکنانش آمادگی زیادی پیدا کردند.ناصر حجازی با بیان این مطالب ادامه داد،امیر شاگرد من بوده است و ما شاید در برخی موارد اختلاف نظرهایی با هم داشته باشیم اما مشکلی با هم نداریم. ناصرخان ادامه داد:ما همه اعضای یک خوانواده هستیم و اگر گوشت هم را بخوریم استخوان هم را دور نمی اندازیم. اگر خبرگزاری ها و مطالبی که مطبوعات و خبرگزاریها در مورد اختلافات ما می نویسند شایعه ای بیش نیست. حجازي در پايان تاكيد كرد : اگر در کرمان قلعه نویی به طرفم بیاید آغوشم را برایش باز می کنم و از اين جهت كوچكترين مشكلي در كرمان نخواهيم داشت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

سلام دوستان استقلال امروز چه ساعتی بازی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •