اين اينترنت بي سيم در ps3 چطوريه؟ اصلا واقعيت داره يعني واقعا بي سيم و بدون استفاده از خطوط تلفن هست؟؟؟؟
اين اينترنت بي سيم در ps3 چطوريه؟ اصلا واقعيت داره يعني واقعا بي سيم و بدون استفاده از خطوط تلفن هست؟؟؟؟
ps3 80gig تو تهران چنده ؟
از کجای تهران بخرم که ارزون باشه ؟
برای کانکت شدن به اینترنت به صورت بی سیم، به روتور احتیاج هست:
اما برای آنلاین شدن با کنسول صرفا این روتور احتیاج نیست، چون خود کنسول کارت NIC رو به صورت داخلی داره.
بچه ها من یه سوال دارم که اگه جواب بدین ممنون میشم:
تبدیل مانیتور Ps3 که میگن به مانیتور های Crt میخوره یا نه؟اگه خود مانیتور قرار باشه ورودی Hdmi داشته باشه که دیگه تبدیل نمیشه!این تبدیله برای چه پورت هاییه؟
PS3 Pal با PS3 J چه فرقی دارند ؟ ماله من J هست و چرا قیمت pal از NTSC J بیشتره ؟
در ضمن چرا ntsc j رو واسه ژاپن میگن میزنند ؟![]()
درسته که میگن Pal ها بعضی از Game ها رو سیاه و سفید نشون میدن ؟
من ميخوام ps3 اما 40 گيگ بخرم ولي يه مسئله هست كه منو از خريد اين كنسول محبوب و دوست داشتني مايوس ميكنه و دو دل هستم از يه طرف ميخوام ايكس باكس بخرم چون بازيهاي ارزون داره ولي اطمينان 80% دارم كه 360 نمي تونه تا 2010 يا به قولي تا 2 يا 3 سالي پابرجا بمونه ولي به اين امر كه ps3 هم از نظر كيفيت سخت افزاري و نمايشي عالي تر هست و ميتونه تا 10 سال ديگه هم ps4 رو بالا سر خودش نبينه ولي به علت گروني بازيهاش منو تو شك گذاشته نميدونم چكار كنم.؟ آيا شما دوستان به من اين قول رو ميديد كه اين كنسول تا 1 سال ديگه كپي خور بشه؟ و با خيال راحت اين كنسول رو خريداري كنم؟
من ساكن شهر اراك هستم و 15 روز پيش به من اين قيمت ها رو دادن... 60g = 560.... 80g=680... ps3 40g= 500 آيا اين قيمت ها درست اند؟
Last edited by balloon; 06-06-2008 at 20:25.
هم اره هم نه كسي قول نميتونه بده
فقط هر چه سريعتر كنسولتو بخر چون گرون ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)