بچه ها این سایته که دادید برای شماره سریال گوشی طرز استفادش چجوریه>؟
بچه ها این سایته که دادید برای شماره سریال گوشی طرز استفادش چجوریه>؟
--------------------------------------------------------------------------------
در مورد اصل و غیر اصل بودن گوشی
من یه چیزی دیدم عجیب. تابلو
یه n73 دیدم که اصلا منوش با نوکیا سری N از زمین تا آسمون فرق داره. نه TOOLS نه APPLICATIONS نه OFFICE . قسمت CONTACTS رو هم نوشته بود PHONEBOOK مثل گوشی های قدیمی
نه REAL PLAYER داشت نه چیزای دیگه که خاص نوکیاهای سیمبینه.
به جاش ORGANIZER داشت که توهیچ گوشی نوکیایی داده نمیشه و مخصوص SKNY ERICSON هست.
و کلی چیزای نا آشنای دیگه.
لطفا بگید این دیگه چه صیغه ایه؟
اگه آشنایی با ابن مدل عجیب که به نظر من تقلبیه و اصلا N73 نیست دارید، ما رو در جریان بذارید.
من که گفتم پسش بده. شما چی می گید؟
در ضمن قابش هم مشکیه ، متلا موزیک ادیشنه.
با سلام به خدمت همه دوستان.
راستش من ميخوام يك سوال از اونهايي كه گوشي Nokia N73 Music Edition دارن بپرسم و اون اينه كه بعضي ها ميگن اين گوشي هنگ ميكنه و خيلي كند عمل ميكنه راست هستش يا نه و ديگه اينكه بين گوشي هاي نوكيا گوشي هست كه كيفيت و قدرت صداش از Nokia N73 Music Edition بيشتر باشه و اگه هست كدام مدله و در كل قدرت و كيفيت صداي اين گوشي چه با اسپيكرهاي خودش و چه با هندزفيري هاش چطوره و ميتوان از اين گوشي به عنوان Mp3 Player استفاده كرد.راستي اگه در رابطه با كيفيت دوربين و كيفيت صفحه نمايشش هم نظرتونو بدين ممنون ميشم.
با تشكر از همه دوستان
متاسفانه من هم مشکل این دوستمون را دارم و با off کردن waning tones باز صدای عکس گرفتن به گوش می رسه. ومن حرف این دوستمون را تائید می کنم. اگر کسی راهی بلد هست به من هم بگویید.
سلام منم قبل از اينكه بخرم اينا رو بهم ميگفتن كه هنگ ميكنه و.... ولي من گوش نكردم.و كسايي كه ميگفتن تا حالا ان 73 دوستشون نگرفته بودن فقط شنيده بودن كه هنگ ميكنه. و خريدم و حالا هم از گوشيم راضيم.كيفيت دوربين هم عاليه megapixel 3.2.صفحه نمايش خوبي هم داره.اگه خريدي ازش لذت ميبري.
با سلام به دوستان
چطور می شه بعضی از اطلاعات و یا فایلا رو مخفی یا قفل کرد ؟
نرم افزار چی میخواد بعد از کجا دانلودش کنم؟
ممنون
درخواست نرم افزار در اينجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد به حرف اون بعضیا گوش نده ....
بیشتر که اما هم رده هست ... مثل 3250 و 5700
چرا نمیشه دوست من دیگه از 6600 که کمتر نیست ....
بعد از N95 گوشیه N73 بهترین دوربین رو در عکاسی داره ....
با استفاده از برنامه Best Cypro یا Phoneguardian میتونی روی تمام قسمتهای گوشیت پسورد بزاری ...
در ضمن از همین سایت هم که دوستمون ادرسشو گذاشته میتونی دانلود کنی ...
منظورتون Numberingplans هست ...؟نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)