سلام دوست من
.gif)
سوزوکی خودتی!!!!
.gif)
بستگی داره..خیلی شهرها این رشته رو ارائه میدن...به ترتیب :دانشگاهای تهران...صنعتی اصفهان..شیراز..فردوسی مشهد...دانشگاه اصفهانو.... که میانگین هم دقیقشو گفتم نمی دونم!!!
ولی به هرحال خیلی شهرها این رشته رو ارائه میدن واصلا نگران نباش تو یعنی نمیتونی با تلاش خوبت زیر 6000 شی؟؟؟ راستی کدوم شهری؟؟میدونی منطقه چند حساب میشی؟؟؟
مکانیک سیالات رشته ای است که رشته مهندسی شیمی بسیار به اون نزدیکه و روش میتونی خوب سرمایه گذاری کنی!!
الان وقت خوندنه ..بگو هدفم مکانیک ..الکترونیک ومهندسی شیمی وفقط بخوون!!! تلاش کن دوست من!!!
برا ما هم دعا کن موفق شیم.خودت رو دست کم نگیر ...می دونم سخته برای شما کم این جا بیای ولی نیا ...هدفت رو منظم کنو باید بخوای ...ما ایرانی ها حقمون بیشتر از این حرف هاست.می تونی نتیجه بگیری
حتی رشته مهندسی خودرو و سازه های ریلی علمو صنعت و...که ناشناخته اند می تونه شما رو امیدوار کنه !!! پس نگو نمیشه...خودت رو عادت بدخ به درس خوندن مداوم ..خوندن وتست زدن واین جا رو فراموش کنی یه مدت وغرق شی تو درس ها با انگیزه های خوبی که داری چرا نشه؟؟؟ کدوم درس میلنگی؟؟؟
میانگین هم توسراسری والا تا7000 یا 8000 باید(تراز سراسری) باشه ولی رتبه 6000 در منطقه 2 برای سراسری میشه گفت بعیده در سطح کشور مکانیک قبول شه..برای 3 هم که اصلا وابدا
تو میگی نمیخای ..من میگم بخواه!!! (یاد ملودی اخر ارباب حلقه ها افتادم!!!
.gif)
)
ممنون.
.gif)
.gif)
.gif)