دوست عزیز منون از راهنمایی شما امروز بازم یه امتحان میکنم نتیجه رو میگم بازم ممنون![]()
دوست عزیز منون از راهنمایی شما امروز بازم یه امتحان میکنم نتیجه رو میگم بازم ممنون![]()
سلام دوستان من یه مشکل بزرگ دارم
موقعی سیستم بالا بود صفحه آبی اومد فقط تونستم error dumping رو بخونم و یه آدرس حافظه شبیهF1233
سیستم ریست شد و error loading operating system رو داد .با ریکاوری کنسول bootcfg /rebuilrرو اجرا کردم.
کابل دیتا رو چک کردم .خلاصه هر چی بلد بودم ریختم رو داریه. اکتیو درایوم م c: هست که ntfs هست. و به همین خاطربد بختانه تو حالت داس نمایش داده نمیشه.
الان ntldr missing error میده ولی نمیتونم با داس ntldr رو تو c: کبی کنم. (به خاطر ntfs بودنش).
با سی دی ویندوز هم بالا نمیاد که ریکاوری کنسول رو اجرا کنم.موقع بالا اومدن هنگ میکنه (فقط با سی دیxp این مشکل رو داره).تو setup هم هارد رو میشناسه. به نظرم همه اطلاعات رو دادم . فقط سریعتر کمک کنید بد جور گیرم.
سلام
احتمالا از رم سيستم است يا هارد شما بد سكتور شده
با نرم افزارهايي كه تو صفحات قبل لينك رو گزاشتم يك تستي روي رم انجام بديد ببينيد سالم است يا نه
سلام
من مشکلی دارم به این شکل که تو حالت safe mode سیستم بالا میاد و تصویر ویندوز رو دارم اما تو حالت معمولی ویندوز بالا نمیاد در همون اول بعد از اومدن لوگو ویندوز سیستم هنگ میکنه و رستارت میشه !
پاور و فن سی پی یو عوض کردم نشد مشکل از کجاس ؟ میتونه از کارت گرافیک باشه ؟! ممنون میشم نظرتون رو بگید
بله ممكنه
شما ويندوز رو عوض كرديد؟
بله دوست من عوض کردم اما مشکل باقی هست .
از امروز وقتی کامپیوترم رو روشن می کنم می نویسه bad bios checksum و شروع می کنه سی دی رام و فلاپی و usb ها رو چک می کنه
تو ستاپ هم نمیشه رفت
مشکل چیه؟
من یک مادربرد گیگای P35-ds4 دارم با 8 پورت 2.0 Usb. وقتی سیستم بالا میاد 6 تا رو ورژن 1.1 نشون میده دو تا رو ورژن 2.
چطور میتونم همه شو Usb 2.0 کنم و یا از کجا تشخیص بدم کدوم یکی Usb 2.0 هست؟
من کمی راهنمایی میخواستم
دبیر کامپیوتر من از من گزارشی خواسته تحت عنوان معرفی 15 سخت افزار کامپیور و معرفی مناسب ترین مدل و نام شرکت سازنده و حدود قیمت و مزایا نسبت به قطعات مشابه.
لطفا به من کمک کنید برای طرح هر چه بهتر مقاله
ممنون
با يك نرم افزار تست كننده رم را تست كنيد
در پست هاي قبلي قرار دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)