تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 97 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

منظورتون اینه که از یک سوم پایین که در آب میزارن استفاده نکنیم؟ یک سوم بالایی که گل داره نازک نیست.
    سلام
    اون یک سومی که نزدیک گل قرار داره استفاده نکنید چون حالت آبکی داره و ساقش خیلی سفت و رسیده نیست، و از دو سوم پایین ساقه (که توی آب قرار میگیره )قلمه بگیرید. البته یه نکته دیگه اینکه بهتره هر چه زودتر وقتی شاخه از گیاه مادری جدا میشه بعنوان قلمه استفاده بشه،و هر چه از جدا شدن قلمه از گیاه مادری بگذره احتمال گیرایی قلمه کاهش پیدا میکنه ؛من رفتم گلخونه رز و بلافاصله بعد جدا کردن ساقه ها از گیاه مادری کاشتمش. نکته دیگه اینکه رزهای گلخونه ای رو اگر در سطح تجاری میخواین کشت کنید بهتره روی یه پایه مقاوم مثل نسترن پیوند بشه،هم مقاومت گیاه به سرما و افات افزایش پیدا میکنه و هم کیفیت گلش افزایش پیدا میکنه، البته فکر کنم شما میخواهید تفننی کار کنید.

2. 2 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

1

راهنمایی خوبی کردین, همینکارو میکنم ولی اگه مورد داشته باشه و ببینن اینطوری نیستن که بگیرن و بی خیال بشن, جریمه میکنن
    سلام
    بسته بندی گلهای رز هلندی که وارد ایران میشن درشون اصلا باز نمیشه وفقط یه سوراخ کوچیک روش میزنند که برسی کنند وفکر نکنم اگه تو یه بسته بندی کوچیک بزارید مشکلی پیش بیاد البته اون رزها ریشه دار هستند وخاکش کوکوپیت هست که سبک باشه.
    Last edited by ali shah; 11-05-2013 at 19:50.

4. 2 کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

دوست عزیز که میخواهید رز رو قلمه بزنید نمیدونم دوستان گفتن یا نه من وقت نکردم کامل بخونم.
    شما باید رزتون شاد وتازه باشه چون اکثرا چندروز تو سردخونه به زور مواد شیمیای نگهداری میشن تا فروش بره ومواد غذایی ساقه کاهش پیذا میکنه.شما به دو روش میتونید تکثیر کنید یکی قلمه که خیلی راحت 10سانت از قسمتی از شاخه که سه برگچه ای و از وسط ساقه گل باشه رو جدا میکنید و4س از قسمت پایینی وبدون برگ رو در هرنوع خاک با زهکشی عالی بکارید و رطوبت رو تا 90 درصد بدید بعداز رسیدگی ودادن مواد غدایی حدود یکی دوماه ریشه دارمیشه.و روش دوم پیوند هست که بیشتر (نیام)انجام میشه به این صورت که رز برگدار 5سانتی رو به صورت فارسی بری یا همون مورب ببرید و 5سانت از گیاه نسترن بدون برگ و جوانه هاش کور شده باشه رو هم دقیقا مثل رز برش بدید و روی هم بزارید و یک گیره لباس روش بزنید وقسمت نسترن رو تا زیر پیوند در خاک کنیدو در همون شرایط که گفتم نگهداری کنید.البته در ذو مورد قسمتی رو که در داخل خاک میزارید در صورت در دسترس بودن به هورمون ریشه زایی اغشته کنید

6. 2 کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    بسته بندی گلهای رز هلندی که وارد ایران میشن درشون اصلا باز نمیشه وفقط یه سوراخ کوچیک روش میزنند که برسی کنند وفکر نکنم اگه تو یه بسته بندی کوچیک بزارید مشکلی پیش بیاد البته اون رزها ریشه دار هستند وخاکش کوکوپیت هست که سبک باشه.
    بله اون برای وارداته به ایران هست ولی من میخواستم بیارم نروژ, منظورم فرودگاه نروژ هست

8. این کاربر از yasi59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

بله اون برای وارداته به ایران هست ولی من میخواستم بیارم نروژ, منظورم فرودگاه نروژ هست
    درسته شاید قوانین قرنطینه تو هر کشوری فرق میکنه.

10. این کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    با تشکر از مطالب واقعا مفیدتون
    من چند تا گلدون ساق عروس قبل از عید خریدم اوایل رشد رویشی خوبی داشتند ولی تقریبا بعد دو هفته شادابیشون رو از دست داده، دیگه رشد نکردند و روزتهاش هم جمع شد یعنی کل گیاه که به شکل گله حالت یه گل نیمه باز داره، خلاصه نه رشد می کنه و نه شادابه و نه خشک میشه؟ اگه کسی راهنمایی کنع ممنون میشم

12. این کاربر از soha92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    با تشکر از مطالب واقعا مفیدتون
    من چند تا گلدون ساق عروس قبل از عید خریدم اوایل رشد رویشی خوبی داشتند ولی تقریبا بعد دو هفته شادابیشون رو از دست داده، دیگه رشد نکردند و روزتهاش هم جمع شد یعنی کل گیاه که به شکل گله حالت یه گل نیمه باز داره، خلاصه نه رشد می کنه و نه شادابه و نه خشک میشه؟ اگه کسی راهنمایی کنع ممنون میشم
    سلام

اگر رشدشون کم شده به نظر من اولین راه حل تعویض گلدان و ریختن خاک مناسب هست در ضمن آب مورد نیاز ساق عروس کم باید باشه و نیازی به آبیـاری زیاد نداره کاهش

نور یکی دیگه از علت هایی هست که می تونه رشد این گیاه رو کم کنه چون علاقه زیادی به نور خورشید داره و بهتره در محیـط پر نور نگهداری بـشه (از نـور مستقیم خورشـید

باید محافظت بشه) ، این گیاه خاک قلیایی رو می پسنده و بهتره از کود دامی یا خاک برگ به همراه خاک اصلی که شامل مخلوطی از رس و ماسه به نسبت مساوی یا مخلوطی

از خاک برگ و پرلیت یا شن درشت استفاده بشه...

14. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام من یه کاکتوس دارم که 6 7 سالش میشه بعد این به خوبیو خوشی بزرگ میشد یه سال زمستون گذاشتمش داخل ولی متاسفانه طولی رشد کرد و دراز شد بعد دوباره که بیرون گذاشتمش به شکل قبلی رشد کرد و الان بی ریخت شده به نظرتون چیکارش میتونم بکنم میتونم اون قسمتو تو خاک بزارم که دیده نشه؟
    میخوام در بیارمشون هرکدومو تو گلدون جداگانه بکارم
    +
    تازگیام یه لکه های قرمزی روش ایجاد شده
    اینم عکس

16. 2 کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام من یه کاکتوس دارم که 6 7 سالش میشه بعد این به خوبیو خوشی بزرگ میشد یه سال زمستون گذاشتمش داخل ولی متاسفانه طولی رشد کرد و دراز شد بعد دوباره که بیرون گذاشتمش به شکل قبلی رشد کرد و الان بی ریخت شده به نظرتون چیکارش میتونم بکنم میتونم اون قسمتو تو خاک بزارم که دیده نشه؟
    +
    اینم عکس
    سلام
    این کاکتوسه گلش فوق العاده زیباست
    اون کاکتوسهای خیلی کوچیک رو جدا کنید و تو گلدون مناسب بکارید تا ریشه بده

18. 3 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

+
    اینم عکس
    اون بچه کاکتوسهای خیلی کوچیک رو از بزرگها جدا کنید و بذارید تو گلدون جدید چون از قوت و نیروی کاکتوس بزرگتر استفاده میکنه
    اون کاکتوسهای اصلی رو هم اون بخش های بالایی رو که دوست دارید و قشنگتر هستن رو از بخشهای زیری جدا کنید و هر کدوم رو تو گلدونهای دیگه بکارید- نه خیلی عمیق. میتونه جوری باشه که انگار گذاشتین روی خاک فقط.
    ولی حواصتون باشه که بهشون هر 2-3 هفته اب بدین اونم نه زیاد
    چون تا ریشه ننداخته اب زیاد بدین خراب میشن
    حتما اون کوچولوها رو هم از گیاه اصلی جدا کنید
    بابت اون لکه شاید قارچ باشه
    برای اطمینان ببرید پیش کسی که سردربیاره از کاکتوس
    اگر قارچ باشه که بهتون قارچ گش مخصوص میده
    شاید هم بخاطر اینه که بعد مدتی 2باره اومده زیر نور خورشید
    چون برخی کاکتوس ها زیر نور مستقیم افتاب حالت قرمزی به خودشون میگیرن

20. 2 کاربر از saye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •