یکی عین این رو اون دیوار پشت هست که چندتا از این نگیناش برق میزنن.تو باید دقیقا به همون شلیک کنی تا دره باز شه.در هم اون پشته.
یکی عین این رو اون دیوار پشت هست که چندتا از این نگیناش برق میزنن.تو باید دقیقا به همون شلیک کنی تا دره باز شه.در هم اون پشته.
توي مرحله Tomb of Tihocan كسي سيو شروع جنگ با اسب ها رو نداره. من منوي بعد از كشتن اونارو نديدم ميخوام دوباره باهاشون بجنگم و منوش رو ببينم. ميشه سيوش رو بهم بديد.
من تو این قسمت بازی موندم فکر کنم غول آخر بازی باشه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم .
![]()
نه غول آخر بازي نيست اما بايد اينطوري بكشيش :
بايد بري لبه ي صحنه وايسي بعدش به غوله تير بزني بعد غوله مياد طرفت 4 تا علامت بهت نشون ميده يكيشونو باشيفت بزن تيرهم بايد بزني اونوقت غوله چپه ميشه و دستش رو به لبه ميگيره تا نيوفته بعد شما بايد به دستش شليك كني تا يكي از انگشتاش كنده بشه سه بار اين كارو تكرار بكني تمام انگشتاش كنده ميشه ميفته پايين
برو سمت چپ یه در بسته هسته که روش یه نقشی هست که درست مثل همین عکسی که گذاشتی ببین رو در و رو اون نقش کدوم یکی از چراغها(لامپ ها) روشنه همونارو رو عکسی که گذاشتی روشن کن , در باز میشه حالا بپر روی سکو باز یکی دیگه از این شکلا میبینی که باز باید ببینی کدوم لامپها روشنه بر میگردی رو نقش اصلی اون لامپها رو روشن میکنی.البته قبلش باید یه بار رو صفحه جلوی این نقش بری تا لامپها خاموش بشه و بعد دوباره روشن کنی حالا در پشت گوی باز میشه و میتونی گوی رو بندازی پایین و بذاری سر جاش.
خواهش ميكنم![]()
در مورد شما بايد بگم كه من چون اين بازي رو خيلي وقت پيش تموم كردم الآن رو سيستمم نصب نيست براي همين سيوهاشو ندارم ولي ميگردم برات پيدا ميكنم![]()
نه مثل اینکه ما شانس نداریم این آخر بازی رو به خوبی خوشی تموم کنیم :
من غولرو با کمک Maggy_P زدم حالا به یکی دیگه برخوردم که تا نصف خونش کم میکنم ولی دیگه نمیدونم چجوری بقیه خونشو کم کنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)