نظرتون در مورد کیس گرین مدل Advice چیه؟قیمتش هم 37 تومنه
نظرتون در مورد کیس گرین مدل Advice چیه؟قیمتش هم 37 تومنه
من روشن شدم ولی به گفته خوده مهندس عمرانی مدل های ارزونتر گرین کارایی کمتری نسبت به مدل های سری B و گرونتر دارن و برگشی مدل 330w هم از همه مدل ها بیشتره حتی خوده مهندس هم اکثرا به همه توصیه میکنن از 580 وات به بالا رو بگیرن , کلا من هنوزم بشدت سره حرفم هستم که مدل های ارزون گرین نسبت به مدل های ارزون برندهای دیگه کارایی و بازده کمتری دارن اون 480 وات هم دوست عزیز وات Peak هست که فقط برای مدت خیلی کوتاهی بسته به مدل و نوع پاور پاور میتونه اون توان رو تحمل کنه . با تمام این اوصاف TT و OCZ و چند برند دیگه و یا Acbel که خودش یه OEM غول هست جزو بهترین تولید کنندگان پاور در دنیا هستن و تو رنج پاورهای گرون واقعا کی میتونه از پاوری مثل OCZ که یکی از بهترین پاور دنیا رو میزنه چشم پوشی کنه . پاورهای گرون گرین به نظر من هم سطح Coolermaster هستن تولید کنندشونم یکیه فکر کنم .
Last edited by Bracket; 18-06-2008 at 19:04.
سلام
بدنه این مدل از خانواده محصولات Simbada و سری MD هست و از ورق 6میلیمتری درست شده
یه LCD استاندارد هم داره که مثل محصولات مشابه ارزون قیمت در بازار ارقام رو الکی نشون نمیده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
خواهش به این سوال من جواب بدید
من یه پاور دارم مدل
ACBEL 400W
مدل
atx-400c-a2snn
بعد تقریبان 1 سال پیش خریدمش
بعد ایا این پاور برای سیستم جدید جواب می ده
می خوام
Intel Core 2 Duo E7200 - 2.53GHz
Patriot - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
مین p5k se
بعدشم می خوام یه کارت گرافیک سری جدید 4000 مثل 4850 یا 4870 استفاده کنم
ایا این پاور جواب گو هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش جواب بدید (از یه نفر پرسیدم گفت جواب گو است)
منطظر پاسختون هستم![]()
برای 4850 مشکلی نیست ولی چون مصرف 4870 بالاست ممکنه مشکل بوجود بیاد. البته تا عرضه شدن این کارتها هنوز مدتی باقی مونده و باید ببینیم مصرفشون چطوریه.
سلام دوست من
دیروز با یکی از خدمات کامپیوتری ها تماس گرفتم
خواستم پاورم رو عوض کنم بهشون گفتم 550 بده گفتش که همین پاور شما بهتر از این پاور 550 است
گفتش که این 550 25 هزارتوما است
یکی می تونه بگه که چرا پاور من با این 400 واست از از 550 بهتر است
من این پارو رو 1 سال پیش تقریبان 40 هزارتومان خریدم
![]()
خوب اون 550 وات اشغالی رو گفته اونقدر , شما مثلا اگر بخوای یه 550 وات Acbel Activepfc هم مارک پاور خودت بگیری باید بیشتر از 110 تومن هزینه کنی . شما چقدر میخوای هزینه کنی ؟
سلام دوست من
ببخشید من کلان بیشتر از 40 تا 45 نمی تونم خرج کنم چون بیشتر خرج کردم اون موقعه دیگه نمی تونم کارت گرافیک خوب بخرم
می گم می شه دوتا منبع تغزییه داشت؟
یا یه ابتکاری یا کاری
اصلان همین 400w خوبه به نظر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
همین خوبه ولش کن اصلا . احتمال 99% هیچ مشکلی پیش نمیاد شما کارت گرافیک ایناتو بگیر بعدش ار فکر کردی ضعیفه اونوقت یه فکری بکن .
دوستان سلام
من به توصیه شما پاور 1030 گرین رو با 1230 عوض کردم
در ظاهر سیستم خنک کنندگی مناسب تری داره
اما 2 سوال دارم
از لحاظ کیفیت و کارایی 1030 بهتره یا 1230؟
و سوال دوم در مورد کابل های پاوره ، 1030 تمامی کابل هاش از داخل پاور بیرون میامد اما 1230 روی خود پاور سوکت داره
میخواستم ببینم این سوکت داشتن برای پاور مشکل ساز نمیشه؟
در کل کدامش بهتره؟
متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)