تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 870 اولاول ... 286874757677787980818288128178578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

بله درسته
    اما همه ي رنگاشون قرمز بود
    قیمتش چطور بود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خدایا چی میشد توی یه کشور دیگه متولد میشدم تا من برای ارسال یک پست در اینجا 12 عدد مو از دست ندم!!اخه چرا ما باید از سرعت اینترنت کافی برخوردار نباشیم.اخه چرا.؟؟؟؟من بی پول از کجا پول بیارم تا ای دی اس ال تهیه کنم تازه ای دی اس الی که محدودیت داشته باشه؟؟؟؟؟؟توی سوئد برای اینترنت ای دی اس ال ماهی فقط 24 هزار تومن پرداخت میکنن که برای اون کشور رقمی نیست!!تازه پول نصب و مالیات و دستگاه و این جور چیزها رو هم نمیدن!!!!کره ی جنوبی تا چند سال اینده سرعت اینترنتش به 1 گیگابایت در ثانیه میرسه!!اونوقت من بدبخت باید بشینم تا بلکه این مانیتورهای سند و رسیو لعنتی روشن بشن تا من بتونم این پست رو ارسال کنم.الان 3 دقیقه هست که این مانیتورها خاموشند و فایل در حال دانلود من در حالت تعلیق به سر میبره.ساعت 2:15 هست.یعنی اوج خلوتی اینترنت!!ولی مانیتورها خاموشند!!!12 عدد موی من در دستانم هستند!!!5700 زیبایم(الهی قربونش برم اگه اینو نداشتم بایستی چیکار میکردم!!؟؟؟)در کیسه ی مخصوصش ارمیده است و منتظر روزهای تلخ افتادن در دستشویی و اب رودخانه است!!!مانیتور سند چشمکی میزند و نور امیدی را برای من بوجود می اورد !!ولی افسوس که مانیتور رسیو قصد روشن شدن ندارد پس مانیتور سند نیز به ارامی به خوا ب میرود.!!!ساعت2:19 دقیقه است ناگهان پیغام اروری مبنی بر اینکه ارتباط من با سروری که فایلم را از ان دانلود میکردم قطع شده است به روی صفحه ی مانیتور پدیدار میشود!!به نا چار چند صفحه ی اینترنت اکسپلورر به طور سریع باز میکنم تا بلکه مانیتورهای سند و رسیو لعنتی روشن شوند!بله...روشن شدند ...10 عدد اینترنت اکسپلورر دیگر باز میکنم تا مانیتورهای سند و رسیو بیشتر روشن بمانند!!اکنون زمان فشردن دکمه ی ارسال جواب سریع رسیده است !!وای در پوست خود نمیگنجم و در دل خود به ایران اسلامی دورود میفرستم که اینترنت نفتی را در اختیارم گذاشته!!من در حال حاضر نهایت سوئ استفاده را از اینترنت میکنم ......(این یک قسمت از رمان زیبای امین و اینترنت نفتی و 5700 عزیزش است!!!!)
    امین جان مگه تو تو کجا زندگی میکنی که این مشکلات رو داری؟
    من که یه همچین بلاهایی سرم نیومده خوشبختانه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خواهشا پست بالایی رو خوب ازش نگهداری کنید چون نوک انگشتام پینه بسته از بس که تایپیدم!!!!
    آخه امین جان من از اینترنت دانشگامون خیلی وقتا استفاده می کنم... (دانشگاه تهران)
    سرعت مرعت مسیله ای نیست اونجا....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقایون همه خسته نباشید.من میخوام تا شب گوشی بگیرم . میخواستم بدونم از گوشیتون راضی هستید.میدونم همتون میگین آره ولی خوداییش راستشو بگین چون من بین N73 Me و 5700 گیر کردم .لطفا راهنمایی بکنید. ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

من ساکن دزفول هستم!در مورد سوال حامد1988 هم باید بگم که اگه صدای بلند ولی بی کیفیت +یک ال سی دی معمولی +بلوتوث بدون پروفایل a2dp+سیمبین ورژن قدیمیتر+مونتاژ بهتر میخواهی +دوربین قویتر میخواهی باید ان73 بگیری اما اگه ال سی دی با کیفیت وحشتناک+صدای استریو با حجم بلندی متوسط و کیفیت وحشتناک عالی+سیمبین جدیدتر و سرعت بهتر به دلیل سی پی یوی قوی+طراحی زیباتر+مونتاژ نه چندان مناسب(در حد متوسط)+خز نبودن و جدید بودن+بلوتوث همراه با پروفایل a2dp میخواهی پس بدون شک 5700 مناسب شماست!
    Last edited by rainysky50; 25-08-2007 at 12:25.

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ساکن دزفول هستم!در مورد سوال حامد1988 هم باید بگم که اگه صدای بلند ولی بی کیفیت +یک ال سی دی معمولی +بلوتوث بدون پروفایل a2dp+سیمبین ورژن قدیمیتر+مونتاژ بهتر میخواهی +دوربین قویتر میخواهی باید ان73 بگیری اما اگه ال سی دی با کیفیت وحشتناک+صدای استریو با حجم بلندی متوسط و کیفیت وحشتناک عالی+سیمبین جدیدتر و سرعت بهتر به دلیل سی پی یوی قوی+طراحی زیباتر+مونتاژ نه چندان مناسب(در حد متوسط)+خز نبودن و جدید بودن+بلوتوث همراه با پروفایل a2dp میخواهی پس بدون شک 5700 مناسب شماست!
    از شما ديگه بعيده ، مونتاژ نه چندان مناسب ديگه چه صيغه ايه ؟

مگه ميشه اون همه كاراييه توپي كه ازش گفتي با يه مونتاژ متوسط عرضه بشه ! اصلا با عقل جور درمياد ؟

آقا مونتاژ اين گوشي حرف نداره ، از لحاظ ساخت هم كه مجارستانيه و فقط هم فعلا تحت ليسانسه مجاره

مطمئن باشيد اگه فنلاند مي تونست همچين گوشي رو بزنه بهش ميدادن

من خودم با N73 me كار كردم اصلا به جز دوربين هيچ مزيت ديگه اي نداره . از هر لحاظي كه بخواي بگي 5700 سرتره
    انقدر هم سر فنلاندي و مجاري و آلماني بودن گوشي هاي نوكيا بحث نكنيد چون 3 تاشون از ليسانساي اصليه نوكيا
    هستن و هر 3 تاشون مورد قبوله شركت
    ولي به نظر من طراحي و مونتاژ اين گوشي خيلي سرتر از سريهاي N نوكياست

داره خودمونی میشه mobageri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

[quote=hamed_1988;1480141]آقایون همه خسته نباشید.من میخوام تا شب گوشی بگیرم . میخواستم بدونم از گوشیتون راضی هستید.میدونم همتون میگین آره ولی خوداییش راستشو بگین چون من بین N73 Me و 5700 گیر کردم .لطفا راهنمایی بکنید. ممنون[/quote
    مطمئن باش از همه نظر 5700 از N73 سرتره بجز دوربين كه بنظر من دوربين واسه موبايل اصلا معني نميده
    يعني دوربين هيچ موبايلي عكسهاي قابل قبولي رو نداره

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقایون همه خسته نباشید.من میخوام تا شب گوشی بگیرم . میخواستم بدونم از گوشیتون راضی هستید.میدونم همتون میگین آره ولی خوداییش راستشو بگین چون من بین N73 Me و 5700 گیر کردم .لطفا راهنمایی بکنید. ممنون

مطمئن باش از همه نظر 5700 از N73 سرتره بجز دوربين كه بنظر من دوربين واسه موبايل اصلا معني نميده
    يعني دوربين هيچ موبايلي عكسهاي قابل قبولي رو نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

تاپیک مضحک و خسته کننده شده!!یه مشکلی اشکالی پروبلمی چیزی براتون بوجود نمیاد تا ما جواب بدیم!!!خسته شدیم!!!بهتره بریم یه ان73 بخریم و بریم تو کلوپ ان73 و مشکلات مردمو حل کنیم!!!حداقل اگه مشکل ندارید پس بیایید در مورد فریم ویر جدید گوشی و رازهای نهفته ی os 9.2 بحث کنید.در مورد انواع بلوتوث هندزفری و بلوتوث اسپیکر مخصوص این گوشی بحث کنید!!ممل خان mg1000 خان ابراهیم خان علیرضا خان و مهسای خانم پس کجایید!!!اگر بحث یا مسئله ای نیست به مدیر انجمن موبایل بگیم یه اعلامیه بزنه در این تاپیک و تو اعلامیه اعلام کنه بدلیل نبود مشکل و مسئله در مورد این گوشی تاپیک قفل شد!!!!انصافا خیلی کلاس داره!!!
    Last edited by rainysky50; 25-08-2007 at 13:22. دليل: وولش

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تاپیک مضحک و خسته کننده شده!!یه مشکلی اشکالی پروبلمی چیزی براتون بوجود نمیاد تا ما جواب بدیم!!!خسته شدیم!!!بهتره بریم یه ان73 بخریم و بریم تو کلوپ ان73 و مشکلات مردمو حل کنیم!!!حداقل اگه مشکل ندارید پس بیایید در مورد فریم ویر جدید گوشی و رازهای نهفته ی os 9.2 بحث کنید.در مورد انواع بلوتوث هندزفری و بلوتوث اسپیکر مخصوص این گوشی بحث کنید!!ممل خان mg1000 خان ابراهیم خان علیرضا خان و مهسای خانم پس کجایید!!!اگر بحث یا مسئله ای نیست به مدیر انجمن موبایل بگیم یه اعلامیه بزنه در این تاپیک و تو اعلامیه اعلام کنه بدلیل نبود مشکل و مسئله در مورد این گوشی تاپیک قفل شد!!!!انصافا خیلی کلاس داره!!!
    امين جان اگه به خاطر داشته باشي بيشتر از يك ماهه كه گوشيم رو خريدم
    تمام اين مشكلاتي رو كه بچه ها عنوان كردن هيچ كدوم براي من پيش نيومده
    بهتره بري دنبال برنامه هاي جانبي براي اين گوشي تا ما هم فيض ببريم
    گوشي خوبيه تنها عيبش اينه كه مشكلي نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •